Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

Lord of The Rings Online mogelijk ook voor de console

Lord of The Rings Online mogelijk ook voor de console


23 May 2008 17:57 | Nieuws | Deetje | 0 reacties

Lord of The Rings Online mag gerust een succes genoemd worden. De game krijgt constant nieuwe content en de playerbase is stabiel. Het is niet gemakkelijk om voet aan wal te krijgen in het genre, maar Codemasters is er alvast in geslaagd. Ze richten hun pijlen nu alvast verder dan het PC platform.MMO's op de console blijven dun gezaaid en kent geen zwaargewichten zoals in de PC versies. Turbine ziet het waarschijnlijk best wel zitten om een MMO, wellicht Lord of The Rings Online naar de consoles te brengen. Officieel hebben ze nog niets gelost maar ze zijn wel al dringend op zoek naar programmeurs met een console ervaring.

Jeffrey Steefel van Turbine liet wel weten dat ze nu toch over de LOTR licentie beschikken en ze deze dus optimaal zullen benutten. In dat opzicht vormen de consoles een interessante opportuniteit. We zien wel hoe het uitdraait, voorlopig kunnen de fans alvast uitkijken naar de eerste uitbreiding: The Mines of Moria.

Bron: Tweakersexterne link

Informatie over Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar


Releasedatum: 24-04-2007
Ontwikkeld door: Turbine
Uitgegeven door: Codemasters
Genre: MMORPG
Multiplayer
Beschikbaar op: pc
Age 12+
 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Praise the Suns!

screenshot of the day

8

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website