LittleBigPlanet 2

Preview
Special
Download
LittleBigPlanet 2 ontvangt Men In Black DLC

LittleBigPlanet 2 ontvangt Men In Black DLC


14 May 2012 21:29 | Nieuws | AlexanderMenu | 0 reacties

Vandaag kregen we te horen dat LittleBigPlanet 2 opnieuw een DLC zal ontvangen. De PlayStation-exclusive kreeg de voorbije maanden al enkele bekende gezichten over de vloer zoals: Nathan Drake van de Uncharted-reeks, de personages van Toy Story en enkele figuren van Final Fantasy VII.

Ditmaal ontvangt LittleBigPlanet 2 het Men In Black DLC-pakket ter gelegenheid van Men in Black III, die eind deze maand in de bioscoopzalen te zien is. De content omvat de welbekende kostuums van zowel Agent S als Agent K en skins van Boris, de tweehoofdige Scrad en Gentle Rosenberg, die een gekke hoed draagt. Daarnaast heeft de DLC nieuwe wapens en enkele stickers, om je verzameling aan te vullen, als inhoud. Het pakket verschijnt in de loop van deze week en heeft nog geen prijskaartje meegekregen.

 

 

Informatie over LittleBigPlanet 2


Releasedatum: 21-01-2011
Ontwikkeld door: Media Molecule
Uitgegeven door: SCEE
Genre: Action
SinglePlayer
Beschikbaar op: ps3
Age 7+
 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Batman found

screenshot of the day

7.3

0

Als ik een dag een gamespersonage kan zijn, dan kies ik voor...Marcus Fenix Nathan Drake Masterchief Joel (The Last of Us) Super Mario Een van de dudes uit GTA V Aiden Pearce Een van de heren uit Assassin's Creed Sam Fisher Iemand anders
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website