Heroes of Ruin

Preview
Special
Download
Heroes of Ruin krijgt gameplaytrailer

Heroes of Ruin krijgt gameplaytrailer


09 May 2012 11:27 | Trailer | Wimpie | 0 reacties

Vanaf vijftien juni kunnen 3DS-bezitters aan de slag gaan met de nieuwe titel 'Heroes of Ruin' en vandaag hebben we een gloednieuwe gameplaytrailer voor jullie klaarstaan. In dit spel trekken we naar de grote stad Nexus waar een broze vrede wordt versplinterd als de heer van de stad door een vloek wordt getroffen. Bij gebrek aan een medicijn, worden helden opgeroepen om een geneesmiddel te vinden. Wie hierin slaagt kan onvoorstelbare beloningen tegemoetzien. Als speler kan je kiezen uit vier verschillende types van helden (Gunslinger, Alchitect, Vindicator of Savage) om aan de oproep gehoor te geven.

Je kunt je personage naar eigen smaak aanpassen om er mee te strijden tegen de elementen en gevaarlijke wezens, in omgevingen die elke keer dat je speelt weer anders zijn. In de vierspelerstand kun je een bondgenootschap met andere helden sluiten en wanneer je maar wilt in- en uit- het spel springen. Deze stand kun je zowel via draadloze communicatie als online spelen. En natuurlijk kun je ook in je eentje door de wildernis trekken om uiteindelijk af te rekenen met de mysterieuze macht die de vloek heeft veroorzaakt.

 

Informatie over Heroes of Ruin


Releasedatum: 15-06-2012
Ontwikkeld door: n-Space
Uitgegeven door: Square Enix
Genre: RPG
Multiplayer
Beschikbaar op: 3ds
Age 12+
 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Praise the Suns!

screenshot of the day

8

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website