Gun Loco

Preview
Review
Special
Download
Trailer
Square Enix zet ontwikkeling Gun Loco stop

Square Enix zet ontwikkeling Gun Loco stop


18 March 2011 9:53 | Nieuws | Mich | 1 reacties

Square Enix meldt op haar officiële webstek dat ze de ontwikkeling van Gun Loco met onmiddellijke ingang heeft stopgezet. De precieze reden achter deze beslissing is nog niet duidelijk, en dus hoeven we voor een keer niet met een beschuldigende vinger naar de recente Japanse natuurrampen te wijzen. De thid-person shooter werd pas in augustus vorig jaar voorgesteld en zou exclusief voor Microsoft's Xbox 360 verschijnen. Het opzet bracht ons naar een alternatieve toekomst, waar zware criminelen als afval gedumpt werden op een afgelegen planeet.

Verschillende facties trachtten er te overleven, en in die wereld van totale anarchie zou jij een beslissende rol spelen. Vijandige benden zouden de speler continu opjagen, zodat je min of meer gedwongen werd allerhande objecten uit de omgeving ten volle uit te buiten. Opvallend was alleszins de unieke grafische stijl, waarvoor dank aan de bekende speelgoedmaker Kenny Wong. Tot slot beloofde de ontwikkelaar hectische multiplayeractie voor twaalf spelers, die we helaas nooit meer aan de tand zullen kunnen voelen.

 

Informatie over Gun Loco


Releasedatum: Onbekend
Ontwikkeld door: Square Enix
Uitgegeven door: N/A
Genre: Action
Multiplayer
Beschikbaar op: x360
To Be Announced
 
1 100% rep

hatetn zegt op 18/03/2011 16:07   [?]

  Rating 0 16+ 16+
het is nu niet bepaald een verlies.

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

"Kun je eens kijken of hij geladen is?"

screenshot of the day

8.4

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website