Fallout 3 kent 200 verschillende eindes (PC/PS3/X360)

Fallout 3 kent 200 verschillende eindes (PC/PS3/X360)


25 March 2008 19:06 | Nieuws | Deetje | 0 reacties

Fallout 3 is de next-gen game in een reeds langlopende post-apocalyptische rpg reeks. Het spel wordt ontwikkeld door Bethesda, een bedrijf dat bekend staat voor open-ended rpg's. Ze zullen alleszins heel hard hun best doen met Fallout 3, want het spel krijgt 200 eindes.

 Todd Howart van Bethesda heeft laten weten dat Fallout 3 maar liefst 200 verschillende eindes bevat. Het spel zelf is misschien kleiner dan The Elder Scrolls Oblivion, het verhaal wordt des te lijviger. Tijdens de podcast wist hij nog verschillende zaken te vertellen over de game. Zo blijkt dat het spel twee keer zo groot geworden is dan men oorspronkellijk voorzien had. Momenteel speelt men het spel door om de bugs eruit te halen, iets wat toch vlug 100 uren duurt. Mocht men zich enkel houden aan de main quest dan zou het spel reeds na 20 uur gedaan zijn.

 

Het spel ligt wel nog steeds op schema en zou tegen het eind van dit jaar het daglicht moeten zien. Fallout 3 verschijnt op zowel de Xbox 360, PS3 als pc en dit op het zelfde moment.

Informatie over Fallout 3


Releasedatum: 31-10-2008
Ontwikkeld door: Bethesda Softworks
Uitgegeven door: Bethesda Softworks
Genre: RPG
SinglePlayer
Beschikbaar op: pc x360 ps3
To Be Announced
 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Praise the Suns!

screenshot of the day

7.6

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website