Blinx 2: Masters of Time & Space

Nieuws
Preview
Special
Download
Trailer

OmschrijvingIn Blinx 2: Masters of Time & Space volgen we de nieuwe avonturen van Blinx, een heel speciale kat die de tijd kan vertragen, versnellen, terugdraaien of stopzetten. In dit vervolg gebruiken Blinx en zijn team van stoere, lenige katten hun krachten om de tijd te regelen en zo de strijd aan te gaan tegen tijdmonsters. Ook willen zij de criminele biggenbende te snel af zijn en ontdekken zij waarom de tijd verdwijnt.Stap in de schoenen van de rivalen van de katten - de geniepige biggen - die van gedaante kunnen veranderen en de ruimte kunnen beheersen. Deze slechteriken proberen je op verschillende manieren uit te schakelen met hun stealth-vaardigheden, krachtige wapens en mogelijkheid de ruimte te beheersen.

  • Beheers de tijd als je de hoofdpersoon speelt: speel de rol van superkat en beheers de tijd terwijl je gevechten uitvecht en uitdagingen aangaat. Je kunt pauzeren, sneller gaan, teruggaan, het is net alsof je de afstandsbediening van een videorecorder in je handen hebt.
  • Beheers de ruimte net als je vijand: verander in een geniepige big en beheers de ruimte tijdens je stealth-missies. Maak gaten om bewakers te slim af te zijn, maak bodemloze putten om je vijanden in de val te lokken, en nog veel meer. Als jij de macht hebt over de ruimte, betekent dat dat jij direct kleine en grote gaten tevoorschijn kunt toveren.
  • Speel als een team: speel het verhaal samen met een teamlid in de two-player Cooperative mode. Overwin geduchte vijanden en unieke two-player uitdagingen met behulp van strategie en teamwork.
  • Speel tegen vrienden: strijd in de nieuwe Battle mode om je tijd- en ruimtekrachten tegen vrienden te gebruiken. Je kunt met vier spelers tegelijkertijd op één Xbox spelen.
  • Laat je eigen stijl zien: pas het gezicht, lichaam en de kleding van personages aan. Dit is iets totaal nieuws voor actie-platformers. Je kunt meer dan 25 kenmerken op zo'n 100 manieren aanpassen en dus het personage helemaal uniek maken.

Informatie over Blinx 2: Masters of Time & Space


Releasedatum: 03-12-2004
Ontwikkeld door: Artoon
Uitgegeven door: Microsoft
Genre: Action
SinglePlayer
Beschikbaar op: xbox
Age 3+

Populaire Screenshots


Meest bekeken artikels

Blinx 2: Masters of Time & Space 3513 dagen geleden | Review | Medusa | 0 reacties (Xbox)

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij

Top Artikelen over deze game

Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website