Nieuw gameplayfilmpje van Bioshock (X360/PC)

Nieuw gameplayfilmpje van Bioshock (X360/PC)


08 August 2007 16:09 | Nieuws | Spectre | 0 reacties

Bioshock is één van de meeste gewilde games van het moment. Het spel combineert mooie graphics met originele gameplay. Vandaag gaf 2K een filmpje met informatie vrij over het ecologie systeem.Wezens zullen allemaal apart reageren op de acties die je zult uitvoeren op hen of rondom hen. Zo kan je de situatie nooit helemaal inschatten en zal je zo op meerdere manieren het spel anders beleven dan andere spelers. Zo zal je als speler ook voor meerdere morele keuzes moeten maken doorheen deze game.

Dit geeft het spel een mooie emotionele touch die je maar weinig ziet in games. Ook toont het filmpje dat de A.I. niet de gemakkelijkste is. Deze zal je naar verschillende plaatsen volgen zodat er meerdere vijanden jou te grazen gaan nemen. De Plasmids zijn ook genoeg te zien in het filmpje. Deze speciale krachten kan je altijd gebruiken om tegenstanders uit te schakelen. Het filmpje is te bekijken op de site van GameTrailers.

Bron: Gametrailersexterne link

Informatie over BioShock


Releasedatum: 24-08-2007
Ontwikkeld door: 2K Boston
Uitgegeven door: 2K Games
Genre: FPS
Multiplayer
Beschikbaar op: pc x360 ps3
Age 18+
 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

After years of training.......it all came down to this epic moment

screenshot of the day

2.3

0

Hoe drink jij je Nesquick?Eerst melk en dan poeder Eerst poeder en dan melk Eerst melk, dan poeder en dan weer melk Melk en poeder samen Ik drink geen Nesquick
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website