Bioshock Vita wordt volwaardige Bioshock-game

Bioshock Vita wordt volwaardige Bioshock-game


18 October 2011 16:47 | Nieuws | Y@nnick. | 2 reacties

Co-stichter van Irratonal Games Ken Levine heeft onlangs in een interview met Joystiq de eerste weetjes over Bioshock voor de PS Vita vrijgegeven. De game werd vorige E3 aangekondigd op de persconferentie van Sony. Daarna is het een tijdje stil geweest rond de titel.

 

Hoewel dat het geval leek, blijkt de PS Vita-versie geen regelrechte overzetting te zijn van Bioshock Infinite, noch is het een port van een van de twee oudere Bioshock-delen. "Dat is niet het doel dat we momenteel voor ogen hebben. Natuurlijk kan er nog een heleboel veranderen, maar momenteel zijn we van plan een game te maken die goed werkt op de Vita. Het moet natuurlijk ook z'n eigen inbreng hebben in de franchise en die moet even sterk zijn als welk ander consoledeel. Als de Vita-versie minder is, dan hebben we onze missie niet volbracht.

 

Irrational Games is aan de andere kant niet zo'n groot bedrijf en dus overweegt Levine de versie over te laten aan een andere getalenteerde studio. "We hebben met wat fantastische mensen gepraat, maar ik heb nog niet één studio in het bijzonder uitgekozen om het project aan uit te lenen. Om dat niveau van kwaliteit te behalen, ik wou dat ik kon zeggen dat het makkelijk was. Het lijkt erop dat het gewoon meer tijd in beslag neemt. Het is echt niet makkelijk om de juiste mensen te vinden om in te huren."

 

Bron: Joystiqexterne link

Informatie over BioShock


Releasedatum: 24-08-2007
Ontwikkeld door: 2K Boston
Uitgegeven door: 2K Games
Genre: FPS
Multiplayer
Beschikbaar op: pc x360 ps3
Age 18+
 
1 100% rep

L'enfant terrible zegt op 18/10/2011 17:48   [?]

  Rating 3 16+ 16+
Als het een flop is voel ik mij niet slecht dak geen vita heb.

Hopen dat het flopt dus !
2 100% rep

elazzja zegt op 18/10/2011 20:23   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Vita is in Japan al uitverkocht via pre-order. Verwacht dus zotte rijen daar tijdens de nachtopening. Ik hoop dat het hier rustiger wordt want anders ben ik bang voor mijn exemplaar. Dus ik denk dat de makers er geen flop van gaan maken als ze die veel willen verkopen.

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Praise the Suns!

screenshot of the day

8

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website