BioShock pc-demo 9Lives - News

BioShock pc-demo


09-07-2008 | Demo | Havoc | 1850 mb | 7228 downloads

Eerder al kregen de Xbox 360-bezitters een deze voorgeschoteld van de langverwachte FPS-RPG BioShock. Tot hun groot ongenoegen moesten de pc-gamers nog wat langer wachten, maar vandaag is het dan eindelijk zo ver: de demo! Deze laat je toe om het begin van het spel uit te proberen. Hoewel de demo wat aan de korte kant is, biedt ze zeker en vast genoeg materiaal opdat je de sfeer van het spel al eens zou kunnen opsnuiven. De demo weegt een dikke 1.9GB en kan je lokaal downloaden. Bezitters van een GeForce 8-kaart kunnen misschien ook best de videodrivers downloaden die speciaal voor deze demo gereleaset werden. Ook voor ATI-kaarten is ondertussen een hotfix beschikbaar met betrekking tot performanceproblemen.

BioShock Activation Revoke Tool 9Lives - News

BioShock Activation Revoke Tool


25-06-2008 | Patch | Havoc | 5 mb | 3900 downloads

BioShock heeft een behoorlijk pittige kopieerbeveiliging aan boord. Eén van de factoren die er voor moet zorgen dat de game niet al te veel gekopieerd zal worden, is het feit dat je de game maximaal maar op vijf computers tegelijk kan installeren. Je hebt immers vijf licenties die je kan gebruiken voor vijf verschillende hardwareconfiguraties. Tot op heden zorgde een deïnstallatie op de ene pc er niet voor dat je ook terug een extra activatie meekreeg. Dat probleem wordt verholpen met de Activation Revoke Tool die vandaag online werd geplaatst. Wie dit programma draait, zal zijn activatie op die welbepaalde pc volledig ongedaan maken en dus terug over een extra activatie beschikken. Vooral handig voor gamers die het spel uitgespeeld hebben en wensen te verkopen.

Informatie over BioShock


Releasedatum: 24-08-2007
Ontwikkeld door: 2K Boston
Uitgegeven door: 2K Games
Genre: FPS
Multiplayer
Beschikbaar op: pc x360 ps3
Age 18+

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij

Video's over deze game

9Lives - next generation gaming This is Rapture Trailer - 00:01:50 min Meer
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website