Wizards of the Coast

Personen
Video's
WotC onthult Dungeons & Dragons Online: Menace of the Underdark

WotC onthult Dungeons & Dragons Online: Menace of the Underdark


25 May 2012 11:44 | Nieuws | Praga | 0 reacties

Warner Bros. Interactive Entertainment en Wizards of the Coast onthullen vandaag Dungeons & Dragons Online: Menace of the Underdark, de eerste uitbreiding op de award winnende free-to-play massively multiplayer online roleplaying game (MMORPG) ontwikkeld door Turbine. Menace of the Underdark releast in de zomer van 2012 en breidt voor de eerste maal uit naar de geliefde Forgotten Realms setting en de uitgestrekte ondergrondse wereld van de Underdark, een verbeterde level cap, de nieuwe Druid class en veel meer!

Nieuwe features:

  • Tocht naar de Forgotten Realms - Ervaar de klassieke fantasy avonturen van D&D's meest imaginaire en gekende setting. Kom aan in het dorp Eveningstar en trek op avontuur doorheen de wildernis van King's Forest waar de bewoners van de natie Cormyr zich moeten verenigen tegen een nieuwe dreiging voor de Realms.
  • Trotseer de krochten van de Underdark - Kom oog in oog met met de Underdark Drow en Lolth, hun koningin en godin, wanneer je op verkenning gaat in deze uitgestrekte en verknipte ondergrondse wereld. Infiltreer de Drow stronghold of Shindylryn - de stad der poorten - waar Lolth haar plannen beraadt.
  • Behaal het epische level 25! - Smeed je Epic Destiny en creëer een unieke epische held met krachtige character aanpassingsopties wanneer je de stap waagt van level 20 tot epische level 25.
  • Speel met de Druid klasse - Speel als de geheel nieuwe gedaante-verwisselende Druid klasse! Hanteer magie uit de natuur of transformeer in een krachtige dierenvorm met deze klassieke D&D klasse.

 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Nieuw camerastandpunt in FIFA 15

screenshot of the day

8.4

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website