Geitje slachten op God of War II-feestje van Sony

Geitje slachten op God of War II-feestje van Sony


29 April 2007 12:54 | Nieuws | Havoc | 0 reacties

Bij de launch van een spel als God of War II hoort natuurlijk een stevig feestje en dat is ook precies wat Sony dacht. Niet alleen waren er meisjes met een ontbloot bovenlijf aanwezig om de gasten te voeden en amuseren, ook werd er een geit geslacht.

In het Official PlayStation Magazine werden lezers geconfronteerd met de harde beelden van het dier, wiens hoofd met nog slechts een beetje weefsel aan het lichaam bleef hangen. Op het feestje werden de gasten blijkbaar ook uitgenodigd eens te voelen wat er allemaal in de buik van zulks een dier zit. Ze mochten er zelfs van eten.

Sony heeft inmiddels toegegeven dat het een foute act was en alle exemplaren van het OPM met het verhaal zijn uit de handel gehaald. Ethici beginnen zich vragen te stellen bij de marketing in de gamesindustrie en hoe ver bedrijven willen gaan om hun publiek binnen te halen.

Bijgevoegde afbeelding is voorzien van censuur, wat in het OPM niet het geval was. Bij deze alsnog een waarschuwing voor 'gevoelige kijkers'!

CP-RB2H, bedankt voor het melden!

 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

"Kun je eens kijken of hij geladen is?"

screenshot of the day

8.4

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website