Nintendo

Nintendo eShop Weekly - 28/06/2012


Geschreven door Dj Super

Special | 28-06-2012 -

Nintendo heeft voor zijn verschillende platformen een digitale winkel ter beschikking die elke donderdag van een nieuwe update wordt voorzien. In de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop en het Wii-winkelkanaal kun je verschillende nieuwe games en klassiekers vinden. Wij zetten alvast even op een rijtje wat je deze week mag verwachten. 

Marvel Pinball 3D - Nintendo eShop (€ 7,00)

Marvel Pinball krijgt een 3D-versie. Deze populaire flipperervaring van Zen Studios vindt zijn weg naar de Nintendo 3DS. In Marvel Pinball 3D kun je aan de slag op verschillende flipperkasten waar de vele helden van het Marvel-universum de hoofdrol spelen en de strijd aan gaan met hun grootste vijanden. Op maat gemaakt voor flipperliefhebbers en comiclezers.

 

 

 

 

Let's Create Pottery - Nintendo eShop (€ 5,00) - Nintendo DSi Shop (500 punten)

Altijd de befaamde scene uit de film Ghost met Patrick Swayze en Demi Moore willen naspelen, maar je handen niet vuil willen maken? Dan biedt Let's Create Pottery van Infinite Dreams de ideale gelegenheid om  creatief aardewerk te maken zonder al die smerigheid. Vorm, bak, verf en deel er op los met deze creatieve en ontspannende game.

 

 

 

 

Lola's Fruit Shop Sudoku - Nintendo eShop (€ 2,00) - Nintendo DSi Shop (200 punten)

Krijg je die vervloekte Sudoku's maar niet opgelost? Dan moet je les gaan volgen bij Lola de panda in Lola's Fruit Shop Sudoku. Zij zal je alles vertellen wat je moet weten over Sudoku's en je enkele tips geven om ze op te lossen. Houd er echter rekening mee dat dit spel is ontwikkeld voor spelers van drie tot negen jaar, maar we zijn nooit te oud om te leren.

 

 

 

Speciale acties

De Nintendo eShop is een jaar oud geworden en dat moet gevierd worden. Nintendo deelt daarom kortingen uit voor enkele populaire downloadtitels. Deze verminderde prijzen zijn geldig van 28 juni tot 5 juli.

  • Dillon's Rolling Western - € 8,00 ipv € 10,00
  • Freakyforms: Your Creations, Alive! - € 4,80 ipv € 6,00
  • Fun! Fun! Minigolf TOUCH! - € 4,00 ipv € 5,00
  • Mighty Switch Force! - € 4,80 ipv € 6,00
  • Super Mario Land 2: 6 Golden Coins - € 3,20 ipv € 4,00


Nintendo Video Update - Nintendo 3DS

Twee 3D-trailers van The Amazing Spider Man en Ice Age 4 - Continental Drift bereiken deze week het Nintendo Video-kanaal en mag je Kid Icarus opnieuw verwelkomen. Deze superheld verschijnt in enkele korte tekenfilms die eerder al te zien waren op de Nintendo 3DS. Heb je ze gemist, kun vanaf deze week terug vanaf het begin volgen met Thanatos Rising part one.

 

Conclusie


Elke donderdag wordt het aanbod van de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop en Wii-winkelkanaal uitgebreid met nieuwe games en applicaties. Om hiervan op de hoogte te blijven houd je beste deze kanalen in de gaten of je kan hier terecht op 9lives.be.

 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

"Kun je eens kijken of hij geladen is?"

screenshot of the day

8.4

0

Speel jij boardgames/ bordspellen?Ja Nee Soms Bordspellen? Ik word daar zo moe van.
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website