Nintendo

Nintendo eShop Weekly - 14/06/12 -


Geschreven door Dj Super

Special | 14-06-2012 -

Nintendo heeft voor zijn verschillende platformen een digitale winkel ter beschikking die elke donderdag van een nieuwe update wordt voorzien. In de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop en het Wii Shop kun je verschillende nieuwe games en klassiekers vinden. Wij zetten alvast op een rijtje wat je deze week mag verwachten. 

Samurai Sword Destiny - Nintendo eShop (€ 6,00)

Akane is een dodelijke vrouwelijke samoerai die in Samurai Sword Destiny op zoek gaat naar haar vermiste broer. In haar speurtocht zal ze gevaarlijke hinderlagen tegenkomen, vijandige kastelen binnendringen en de strijd aangaan met de vele tegenstanders. Gelukkig kan ze rekenen op tientallen upgrades om haar vaardigheden te verbeteren en heeft ze toch nog een kleine kans om haar doel te bereiken.

 

 

 

 

Sonic Blast - Nintendo eShop (€ 5,00)

Een klassieker die deze week zijn weg vindt naar de Nintendo eShop is Sonic Blast die in 1996 verscheen op de SEGA Game Gear. In deze side-scrolling platformer ga je samen met Sonic en Knuckles op zoek naar vijf Chaos Emeralds. Het spel maakt gebruik van pre-rendered graphics waardoor deze 8-bit game er beter uitzag dan zijn tegenhangers, maar een tragere spelervaring met zich meebracht.

 

 

 

 

Art of Ink - Nintendo eShop (€ 8,00) - Nintendo DSi Shop (800 punten)

Altijd al je eigen tatoeagewinkel willen openen? Dan kan je in Art of Ink aan de slag met naald en inkt en je uitgebreid cliënteel plezieren met je creatieve tekeningen. Van zodra de klant binnenkomt help je hem een gepaste keuze te maken en moet je ervoor zorgen dat hij met een tevreden gevoel de winkel verlaat. Ga daarna de uitdagingen aan van andere kunstenaars, want alleen dan kan je kans maken om de ultieme tatoeagemeester te worden.

 

 

 

Nintendo Video Update - Nintendo 3DS

Deze week verschijnt het vijftiende en laatste deel in een serie afleveringen van Shaun the Sheep die exclusief werd gemaakt voor de Nintendo 3DS door Aardman Animations, gekend van Wallace & Grommit en Chicken Run. In deze aflevering, getiteld Lamb Salsa, zal de boer zijn muzikaal talent laten zien, zonder dat hij ook maar enig idee heeft wat er gebeurd.

 

Conclusie


Elke donderdag wordt het aanbod van de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop en Wii Shop uitgebreid met nieuwe games en applicaties. Om hiervan op de hoogte te blijven houd je best deze kanalen in de gaten of je kan hier terecht op 9lives.be.

 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Praise the Suns!

screenshot of the day

7.6

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website