Nintendo

Nintendo eShop Weekly - 09/08/2012


Geschreven door Dj Super

Special | 09-08-2012 -

Nintendo heeft voor zijn verschillende platformen een digitale winkel ter beschikking die elke donderdag van een nieuwe update wordt voorzien. In de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop en het Wii-winkelkanaal kun je verschillende nieuwe games en klassiekers vinden. Wij zetten alvast even op een rijtje wat je deze week mag verwachten. 

SpeedX 3D - Nintendo eShop (€ 3,00)

SpeedX 3D is een futuristische tunnelracer waarbij het tempo wordt opgezweept door elektronische muziek en hypnotiserende graphics. In vier verschillende modi worden je vaardigheden op de proef genomen. De snelheid neemt steeds toe en is het een kwestie van tijd voordat je uit de bocht verliest of kun je de concentratie lang genoeg bewaren om het spel tot een goed einde te brengen.

 

 

 

 

The Sword of Hope II - Nintendo eShop (€ 3,00)

De volgende toevoeging aan de Virtual Console is de klassieker The Sword of Hope II. Zakdos is terug vrij en is aan de haal gegaan met het Sword of Hope. Enkel jij en de jonge prins Theo zetten de achtervolging in om de ondergang van het koninkrijk te voorkomen. Reis door het land, breidt je gezelschap uit met nieuwe strijders en speel in totaal met drie verschillende personages.

 

 

 

 

90's Pool - Nintendo eShop (€ 5,00) - Nintendo DSi Shop (500 punten)

In 90's Pool herbeleef je het populaire spelletje. Deze poolsimulator geeft je de mogelijkheid om het op te nemen tegen computertegenstanders, tegen een vriend of in je eentje met twintig trickshot-uitdagingen. Via het touch screen kun je de hoek, snelheid en effect nauwkeurig instellen met de stylus. Heel misschien dat je techniek ook in het echt verbetert.

 

 

 

 

101 Pinball World - Nintendo eShop (€ 5,00) - Nintendo DSi Shop (500 punten)

Supersnelle flipperactie staat op je te wachten in 101 Pinball World. Je krijgt speciale opdrachten voorgeschoteld om leuke bonussen te verdienen in meer dan 100 flipperkasten. In de twee spelmodi Quick Play en Random ga je aan de slag in vier verschillende werelden. Probeer zoveel mogelijk punten te scoren om bovenaan de rangschikking te eindigen en te tonen dat jij de kampioen bent.

 

 

 

 

Successfully Learning English Year 3 - Wii-Winkelkanaal (800 punten)

Met behulp van de kleine vampier Freddy schaaf je in een mum van tijd je Engels bij. Door middel van speelse en uitdagende oefeningen krijg je les op het niveau van het huidige leerplan. Successfully Learning English Year 3 is vooral gericht op kinderen die door Freddy worden gemotiveerd en van hem enkele handige tips krijgen om de taal te leren.

 

 

 

 

Download video: The Incredible Barbazan: Raging Bull - Nintendo eShop (€ 1,50)

‘s Werelds slechtste tovenaar staat weer voor ons klaar met trucs en stunts die voor The Incredible Barbazan jammer genoeg steeds mislukken. Deze komische kortfilmpjes zijn voor het eerst exclusief in 3D beschikbaar via de Nintendo eShop en worden gemaakt door middel van stop-motion-animatietechnieken. Deze week The Incredible Barbazan: Raging Bull.

 

 

 

 

Nintendo Video Update - Nintendo 3DS

Met het grootste sportevenement ter wereld dat zich in Londen afspeelt, brengt Nintendo enkele video's uit die passen bij de Olympische Spelen. De Nintendo Video Sports Highlights zullen de komende drie weken je Nintendo 3DS inpalmen met uiterst sportieve video's. Deze week zal dat maar één clip zijn, maar daarna zullen dat elke week twee video's zijn.

Er zal ook een nieuwe compilatie worden getoond van de ingezonden foto's van de Nintendo 3DS 3D-fotowedstrijd. Deze wedstrijd werd in Europa gehouden van april tot juni 2012 en leverde meer dan 130.000 foto's op. Enkel de allerbeste foto's uit de 19 deelnemende landen worden in deze video met je gedeeld.

 

Conclusie


Elke donderdag wordt het aanbod van de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop en Wii-winkelkanaal uitgebreid met nieuwe games en applicaties. Om hiervan op de hoogte te blijven houd je beste deze kanalen in de gaten of je kan hier terecht op 9lives.be.

 
1 100% rep

Dekon7 zegt op 09/08/2012 10:23   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Die oude Game Boy spellen zijn toch véél te duur 3 tot 6 euro ? Even serieus blijven Nintendo.Terwijl de concurrentie nieuwere games aan een veel veel betere prijs geven zijn jullie bezig met je eigen graf te graven.
2 100% rep

^D@mien^ zegt op 09/08/2012 20:11   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Moest ik het dan nog in originele gameboy cardridge krijgen zou ik da een rechtvaardige prijs vinden.Speel liever die ouwere games op de ouwere consoles of handhelds.Jammer dat nintendo hun oude hardware niemeer ondersteunt op gebied van reparatie.Heb zo 2 NES controllers die aan vervanging toe zijn.

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Praise the Suns!

screenshot of the day

5.8

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website