Microsoft

Microsoft betaalt Minecraft terug

Microsoft betaalt Minecraft terug


22 May 2012 7:30 | Nieuws | gazmask | 2 reacties

Nadat een van de meest populaire indiegames een vaste waarde heeft veroverd op pc, heeft Minecraft sinds kort ook een port gekregen naar Xbox 360. Een nieuwe feature op de console van Microsoft is de mogelijkheid om in splitscreen te spelen met maximaal drie andere vrienden.

 

Helaas zorgde die nieuwe leuke inbreng ook voor heel wat gamers die zich bekocht voelen, omdat de splitscreen-modus alleen maar toegankelijk is als je speelt op een High Definition-televisie. Volgens de ontwikkelaar van deze port was er simpelweg te weinig resolutie in de oudere televisieschermen om bepaalde onderdelen van de Minecraft-wereld optimaal te kunnen opsplitsen in vier kleinere schermpjes.

 

Wanneer je Minecraft voor 1600 Microsoft Points wou kopen, kreeg je geen enkele melding of waarschuwing dat bepaalde features alleen speelbaar zijn op HD-televisies. Niet iedereen heeft de overstap al gemaakt naar een televisietoestel dat 720p of hoger ondersteunt en het regende dan ook snel klachten bij Microsoft, die nu de informatie op Xbox Live Marketplace heeft bijgewerkt en gamers volledig zal terugbetalen als zij het spel niet meer willen spelen op een ouder televisietoestel.

 

 
1 100% rep

GR4FFIXXZ zegt op 22/05/2012 8:41   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Als ze je game terugbetalen , Krijg je dan de Microsoft points en behoud je de game dan ?
1.1 100% rep

BelgianTerror zegt op 22/05/2012 9:17   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Wss ontnemen ze je dan de licentie. Anders zou iedereen misbruik kunnen maken van dit aanbod: geld terug en toch nog spelen..

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Nieuw camerastandpunt in FIFA 15

screenshot of the day

8.4

0

Wat zal het worden dit jaar?FIFA 15 PES 2015 Allebei Voetbal? Ik word daar zo moe van.
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website