9lives

De releases van juni 2012


Geschreven door LouGarou

Special | 12-06-2012 -

We naderen de grote vakantie en ook voor de ontwikkelaars is dat een periode van rust. De E3 zit er immers op en naar goede gewoonte krijgen we dan ook niet meer veel gamereleases te verwerken. Tijd om al die andere games die voorheen zijn verschenen eindelijk uit te spelen? Niet helemaal, want er staan toch enkele deftige titels op ons te wachten deze maand.8 juni

 • Game of Thrones: Beleef een adembenemend avontuur in het universum van A Song of Ice and Fire. Terwijl zich een bloedstollend plot ontvouwt waarin wraakgevoelens, trouw en eer jouw lot bepalen, speel jij twee helden die het continent van Westeros doorkruisen. Leer machtige skills en stort je vol overgave in spectaculaire en tactische gevechten! (PS3, Xbox 360 en pc)
 • Rayman Origins: Wanneer de Glade of Dreams wordt overvallen door de slechte Darktoons roept de Feeënraad Rayman op om het rijk te redden. Maar deze held kan het niet alleen. Samen met zijn beste vriend Globox en twee knappe tovenaars, de Teensies, vormt hij een hilarisch heldenteam dat samen de vrede terug moet brengen voordat hun geliefde thuis een nachtmerrie wordt. Speel Rayman Origins en beleef het magische universum en de legendarische 2D gameplay die wereldwijd de harten van miljoenen fans heeft gestolen. (3DS)

 

 

13 juni

 

 • Gravity Rush: In 2008 ontstond er het project Gravité voor de PlayStation 3, dat uiteindelijk omgedoopt zou worden tot Gravity Rush voor de PlayStation Vita. Zoals de naam al prijsgeeft, zal je met de wetten van de zwaartekracht moeten spelen en laat Sony’s nieuwste handheld daar nu perfect voor passen. Zweef, vlieg en glij je een weg doorheen het prachtige verhaal dat Gravity Rush te bieden heeft. (PlayStation Vita)

 

14 juni

 

 • Lollipop Chainsaw: Juliet Starling is een 18-jaar oude studente met een donker geheim Na de schooluren en haar cheerleader training jaagt ze op zombies met haar vertrouwde kettingzaag, wat niet altijd even gemakkelijk te combineren valt met het drama van high school. Met haar verwoestende kettingzaag in haar hand en enkele killer cheerleader moves snijdt, hakt en splijt Juliet haar weg door hordes zombies. Maar al snel realiseert zij zich dat deze horde alleen een openingsact is voor een festival van zombie rockers, die vastbesloten zijn de cheerleader met rondzwaaiende kettingzaag te doden. (PS3 en Xbox 360)

 

 

15 juni

 

 • Heroes of Ruin: Het avontuur van Heroes of Ruin begint in de grote stad Nexus, waar een broze vrede wordt versplinterd als de heerser van de stad door een vloek wordt getroffen. Bij gebrek aan een medicijn, worden helden opgeroepen om een geneesmiddel te vinden. Wie hierin slaagt kan onvoorstelbare beloningen tegemoetzien. Kies uit vier verschillende types je held om aan de oproep gehoor te geven en ga op zoek naar het geneesmiddel om de stad te redden. (3DS)

 

20 juni

 

 • LEGO Batman 2 - DC Superheroes: Batman en Robin keren terug in LEGO Batman 2 - DC Super Heroes, het langverwachte vervolg op de bestverkochte LEGO-videogame aller tijden. Deze keer sluit het dynamische duo Batman en Robin zich aan bij andere beroemde superhelden waaronder Superman om Gotham City te redden van vernietiging door de beruchte schurken Lex Luthor en de Joker. Ontdek een nieuwe verhaallijn waarin je het massale Gotham City kunt ontdekken en voorwerpen en voertuigen kunt verzamelen en unieke superhelden kunt creëren met de zelf aan te passen karakters. (PS3, Xbox 360, pc, PS Vita, NDS en 3DS -> Wii-versie komt op 27/06)

 

21 juni

 • Pro Cycling Manager Seizoen 2012: De ultieme wielersimulatie voor pc is terug! In Pro Cycling Manager 2012 ben jij de coach van één van de 80 teams in de legendarische Tour de France. Sponsors, renners, contracten, materiaal... houd rekening met alle factoren om jouw team te laten winnen en met de beroemde gele trui naar huis te gaan! Manage de renners tijdens de actievolle ritten, waar alleen de beste strategie het wint van de realistische AI. Word kampioen van de bekendste races uit de wereld, als de Vuelta, de Giro, de ronde van Australië en de rit der ritten le Tour de France. (pc)

 

 

22 juni

 • Civilization V - Gods & Kings Expansion Pack: (pc)
 • Steel Battalion - Heavy Armor: Deze game van Capcom is een exclusieve first-person actiegame voor de Xbox 360 die volledig gebruik maakt van Kinect, de bewegingssensor van Microsoft. De game biedt een unieke, meeslepende ervaring en betekent een evolutie op het gebied van oorlogsgames. (Xbox 360)

28 juni

 

 • Ghost Recon - Future Soldier: Word lid van de Ghosts, de elitesoldaten van het Amerikaanse leger. Gespecialiseerd in elke gevechtssituatie, uitgerust om te overleven, en opgeleid in het grootste geheim, worden missies aan je toegewezen die geen enkele andere soldaat tot een goed einde weet te brengen. Voer oorlogje met het beste wapenarsenaal uit de nabije toekomst, gebaseerd op prototypes van vandaag. Ghosts zijn hét speerpunt in elke militaire operatie. Deze elitekrijgers worden uitgestuurd in kleine, beweeglijke eenheden van elitekrijgers en kunnen ze onmiddellijk in conflictzones worden ingezet, zelfs in 's werelds meest risicovolle oorlogsgebieden. (pc)
 • Tour de France 2012: (PS3 en Xbox 360)

 

29 juni

 • Spec Ops: The Line: Spec Ops - The Line is een uitdagende en aangrijpende third-person shooter die de moraliteit van de speler zal testen door hem als hedendaagse militair middenin onmogelijke situaties te plaatsen, waarin ondenkbare keuzes moeten gemaakt worden. Spec Ops - The Line speelt zich af te midden van de verloren glorie van Dubai. Ooit de speeltuin van 's werelds rijkste elite, is Dubai nu het slachtoffer geworden van een reeks cataclysmische zandstormen. De ultramoderne architectuur ligt nu half begraven onder miljoenen tonnen zand. Dit zelfde zand speelt ook een grote rol in de gameplay van Spec Ops: Het verandert de gevechtssituaties en is een krachtige, maar onvoorspelbare kracht die je zowel zal helpen als hinderen in de loop van het spel. (PS3, Xbox 360 en pc)
 • Project Zero 2: Zorg dat je bank ver genoeg van de muur staat om erachter te kunnen duiken, want Nintendo en Tecmo Koei brengen één van de engste horrorspellen uit de legendarische Project Zero-serie terug. Met een geheel nieuwe bewegingsbesturing en nieuwe, innovatieve spelvarianten voor twee spelers, worden horrorfans met een liefde voor interessante uitdagingen op hun wenken bediend door Project Zero 2 - Wii Edition. (Wii)
 • Inversion: Inversion is een third-person co-op shooter die harde, adrenaline-pompende actie combineert met een revolutionaire zwaartekrachtmanipulatie engine. Door gebruik te maken van het Grappler wapen, kan je de zwaartekracht manipuleren voor je eigen doeleinden. (PS3, Xbox 360 en pc)

 

Conclusie


De maand juni was vooral door de E3-beurs goed gevuld met nieuwe aankondigingen, maar zo hadden we bijna de releases van Gravity Rush, Lollipop Chainsaw en Spec Ops: The Line gemist. Het zijn echter niet de consolegamers die het meeste voorgeschoteld krijgen, maar wel de pc-gamers. Zo komt Ghost Recon: Future Soldier uit, alsook een nieuwe Pro Cycling Manager. Zo zie je maar dat niet elke ontwikkelaar al in vakantiestemming is.

 
1 100% rep

CL4P-TP zegt op 12/06/2012 20:56   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Max Payne 3 is toch al uit voor de pc dacht ik?
1.1 100% rep

scareface_niko zegt op 12/06/2012 21:10   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Max Payne 3 is al uit (toch voor PC).. Waarschijnlijk gaat het om de DLC map pack "Local justice".
1.2 100% rep

LouGarou zegt op 12/06/2012 21:29   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Inderdaad, foutje in de database.

Excuses
2 100% rep

Hartson zegt op 12/06/2012 21:37   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Beste game van juli zijn jullie vergeten! Waar is Torchlight 2? Dat soort games krijgt echt niet de aandacht die ze verdienen.
2.1 100% rep

LouGarou zegt op 12/06/2012 21:42   [?]

  Rating 5 16+ 16+
Dit is dan ook nog maar het overzicht van de maand juni en niet juli
2.2 100% rep

Hartson zegt op 13/06/2012 0:19   [?]

  Rating 1 16+ 16+
3 100% rep

Jornax zegt op 12/06/2012 22:54   [?]

  Rating 0 16+ 16+
En de hoop niet opgeven voor The Amazing Spider-Man he, het wordt weliswaar tegelijk met de film gereleased, maar ik moet toch zeggen dat de gameplay er voorlopig helemaal niet slecht uitziet (en zeker niet voor een "filmgame"
4 100% rep

viggoht zegt op 12/06/2012 23:06   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Kzal waarschijnlijk Gravity Rush & Lollipop Chainsaw es proberen. Beetje twisted and out of the ordinary als je het mij vraagt
4.1 100% rep

viggoht zegt op 13/06/2012 11:17   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Daarnet Gravity Rush meegebracht van MM. Straks es proberen
5 100% rep

MuSSo zegt op 13/06/2012 2:12   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Pro Cycling manager 12 hell yeah, al sinds de aller aller eerste cycling manager verknocht ... dankzij jawel ... games.telenet.be toen hier nog demo's vielen te downloaden. Waarbij je kon zien hoeveel x een bepaalde demo werd gedownload. De tijd vliegt ...
6 100% rep

Cleanex zegt op 13/06/2012 17:32   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Komt Inversion ook niet deze maand uit? Of werd deze uitgesteld?
6.1 100% rep

LouGarou zegt op 13/06/2012 21:36   [?]

  Rating 0 16+ 16+
De 29e zo blijkt. Bedankt voor het melden

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

"Kun je eens kijken of hij geladen is?"

screenshot of the day

8.4

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website