9lives

Win duotickets voor A Few Best Men

Win duotickets voor A Few Best Men


17 July 2012 13:48 | Wedstrijd | Praga | 0 reacties

Met dit hondenweer sturen we jullie graag voor een dagje vertier naar de bioscoop. Dankzij Kinepolis mogen we vijf duotickets wegschenken voor de komische film A Few Best Men.

Hoe kan je deze winnen? Surf naar onze wedstrijdpagina en geef het antwoord op de wedstrijdvraag. Het antwoord kan je vinden op Kinepolis.be.In deze hilarische komedie sluit de Britse David (Xavier Samuel) zijn jaartje backpacken wel heel origineel af. Vlak voor zijn terugreis vraagt hij zijn Australische travel mate Mia (Laura Brent) ten huwelijk en ze zegt ja!
Terug in Londen trommelt hij zijn vrienden Tom (Kris Marshall), Graham (Kevin Bishop) en Luke (Tim Draxl) op en stappen ze op het vliegtuig naar de Blue Mountains bij Sydney. Daar ontmoet David zijn schoonouders; de rijke zakenman Jim en de levenslustige Barbara (Olivia Newton-John). David is vast van plan om een goede indruk te maken op zijn schoonfamilie, maar al vanaf de gierend uit de hand lopende vrijgezellenavond gaat niets volgens het boekje. Hoe de bruiloft kan uitlopen op een poging van de vier vrienden om cocaïnebolletjes uit een prijswinnende ram te halen, valt dan ook niet in deze synopsis uit te leggen.


 

 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

"Kun je eens kijken of hij geladen is?"

screenshot of the day

8.4

0

Speel jij boardgames/ bordspellen?Ja Nee Soms Bordspellen? Ik word daar zo moe van.
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website