9lives

MLG start in de zomer met LoL Arena

MLG start in de zomer met LoL Arena


31 May 2012 1:25 | eSports | Matthew | 1 reacties

De organisatie van Major League Gaming heeft bekend gemaakt dat deze zomer New York de thuishaven zal worden voor twee belangrijke Arena-competities. Tijdens deze grootse wedstrijden zullen tientallen spelers het tegen elkaar opnemen en wordt de beste speler dat seizoen verkozen.

De StarCraft II Arena zal deze zomer plaats vinden op het hoofdkantoor van MLG van 20 tot 22 juli. Afgelopen winter werd ook een StarCraft II Arena gehouden in New York. Van de 32 deelnemers ging uiteindelijk Prime.MarineKing met de hoofdprijs van 10.000 dollar aan de haal. De zestien beste spelers werden uitgenodigd voor het kampioenschap, waarbij de andere spelers geselecteerd werden uit andere online qualifiers.

Van 3 tot 5 augustus wordt in New York tevens voor de allereerste keer een League of Legends Arena gehouden. Het zomerkampioenschap wordt ten slotte voor beide games georganiseerd op 24 tot 26 augustus in Raleigh.

Bron: MLGexterne link
 
1 100% rep

Molletje zegt op 31/05/2012 18:19   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Wat is een arena tegenover een LAN-party ?

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Praise the Suns!

screenshot of the day

7.8

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website