Pagina 12 van 13 EersteEerste ... 28910111213 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 221 t/m 240 van 258

Discussie: FORMATTEREN

  1. #221
    Crew Member Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    47.236
    iTrader
    1 (100%)
    zoals op de pm geantwoord.

    een harde schijf heeft GEEN drivers.
    ge moet drivers van de sata cotroller van het mobo afhalen en gebruiken
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen

  2. #222
    Approved 9-lifer Giwil's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/10/04
    Locatie
    Vloerzegem
    Berichten
    403
    iTrader
    0
    Ik weet nie perfect of het hier hoort maar ik heb toch een vraagje over formatteren. Ik ga me morgen achter nieuw ram geheugen, dus is mijn vraag of het aan te raden is hiervoor te formatteren als ik het insteek of is dit niet nodig?
    -You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. W. Churchill

  3. #223
    Approved 9-lifer TiZon's schermafbeelding
    Lid sinds
    14/12/05
    Locatie
    Dilbeek
    Berichten
    10.475
    iTrader
    20 (100%)
    Nee, gewoon bijsteken.
    PSN:TiZon Website Facebook Gallery YouTube Last.fm Twitter

  4. #224
    Approved 9-lifer
    Lid sinds
    4/02/06
    Locatie
    Heverlee(Leuven
    Berichten
    2.152
    iTrader
    1 (100%)
    Moeten we drivers van graka enz ook back-uppen of gewoon nadien downloaden?
    download windows update (XP) deze automatisch voor alles of bij XP alleen voor windows? (ik weet dat vista dit ook voor andere programma's zoekt)

  5. #225
    Member BrAiNpAiN's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/08/03
    Locatie
    Malle
    Berichten
    1.063
    iTrader
    7 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door skatemania Bekijk bericht
    Moeten we drivers van graka enz ook back-uppen of gewoon nadien downloaden?
    download windows update (XP) deze automatisch voor alles of bij XP alleen voor windows? (ik weet dat vista dit ook voor andere programma's zoekt)
    beste is om voor het formatteren te kijken welke hardware je allemaal hebt, dan te formatteren om vervolgens de recentste drivers erop te installeren.

    apparaten waar ik zoal aan denk:
    geluid
    grafische kaart
    chipset
    netwerkkaart
    eventueel wireless kaartje
    eventueel raid-driver
    PC: Intel E6750 | Radeon X1950Pro 256MB | Corsair Twin2x 2x2GB | Western Digital Black 1TB & 640GB | Logitech Cordless Desktop S510 | Pioneer 18x DVD-Writer

  6. #226
    Approved 9-lifer
    Lid sinds
    4/02/06
    Locatie
    Heverlee(Leuven
    Berichten
    2.152
    iTrader
    1 (100%)
    Die apparaten kan ik via dinges euhm...apparaatbeheer zien eh?

    En doet windows update dan in Xp ook voor de programma's of niet?

  7. #227
    Member BrAiNpAiN's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/08/03
    Locatie
    Malle
    Berichten
    1.063
    iTrader
    7 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door skatemania Bekijk bericht
    Die apparaten kan ik via dinges euhm...apparaatbeheer zien eh?

    En doet windows update dan in Xp ook voor de programma's of niet?
    Microsoft Update doet dit ook voor andere MS-producten (zoals office bijv.)
    Als je op de website van Windows Update zit kan je bovenaan op een knop 'Microsoft Update' klikken, waarna er een nieuw venster opent en Microsoft Update zich kan installeren als standaard update-ding.
    PC: Intel E6750 | Radeon X1950Pro 256MB | Corsair Twin2x 2x2GB | Western Digital Black 1TB & 640GB | Logitech Cordless Desktop S510 | Pioneer 18x DVD-Writer

  8. #228
    Approved 9-lifer
    Lid sinds
    4/02/06
    Locatie
    Heverlee(Leuven
    Berichten
    2.152
    iTrader
    1 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door BrAiNpAiN Bekijk bericht
    Microsoft Update doet dit ook voor andere MS-producten (zoals office bijv.)
    Als je op de website van Windows Update zit kan je bovenaan op een knop 'Microsoft Update' klikken, waarna er een nieuw venster opent en Microsoft Update zich kan installeren als standaard update-ding.
    ook bij XP??

  9. #229
    Member BrAiNpAiN's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/08/03
    Locatie
    Malle
    Berichten
    1.063
    iTrader
    7 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door skatemania Bekijk bericht
    ook bij XP??
    Ook bij XP (daar werd het als eerste toegepast)
    Bij vista moet je niet naar een website gaan maar zit MS-Update reeds standaard geďntegreerd.
    PC: Intel E6750 | Radeon X1950Pro 256MB | Corsair Twin2x 2x2GB | Western Digital Black 1TB & 640GB | Logitech Cordless Desktop S510 | Pioneer 18x DVD-Writer

  10. #230
    Approved 9-lifer
    Lid sinds
    4/02/06
    Locatie
    Heverlee(Leuven
    Berichten
    2.152
    iTrader
    1 (100%)
    AAh oké bedankt btw check men topic want ik ben een probleempje tegengekomen...

  11. #231
    Member
    Lid sinds
    26/12/07
    Locatie
    -
    Berichten
    130
    iTrader
    0
    even een vraag ik ga dus mijn laptop een helemaal formateren, het is laptop met vista ultimate besturingsysteem. maar waar moet ik mee rekening houden, ik heb mijn vista besturingsysteem op cd staan (voor opnieuw te instaleren), heb mijn office pakekt op cd staan voor instalatie, maar moet ik met nog meer dingen rekening houden ?

    want ik heb ergens iets van drivers ofzo iets gelezen en ook kan ik veel fout doen tijdens het formateren?

    alvast bedankt

  12. #232
    Member BrAiNpAiN's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/08/03
    Locatie
    Malle
    Berichten
    1.063
    iTrader
    7 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dirtybolle Bekijk bericht
    even een vraag ik ga dus mijn laptop een helemaal formateren, het is laptop met vista ultimate besturingsysteem. maar waar moet ik mee rekening houden, ik heb mijn vista besturingsysteem op cd staan (voor opnieuw te instaleren), heb mijn office pakekt op cd staan voor instalatie, maar moet ik met nog meer dingen rekening houden ?

    want ik heb ergens iets van drivers ofzo iets gelezen en ook kan ik veel fout doen tijdens het formateren?

    alvast bedankt
    kijk vantevoren zeker na da je de driver hebt van je netwerkkaart, anders kan je niet op internet om te zoeken naar een oplossing (mocht er iets fout gaan). Voor drivers ga je best naar de website van de fabrikant van je laptop.

    Veel kan je tijdens een format niet fout doen, alles moet er toch af Als de vistasetup vraagt op welke schijf je wilt installeren, selecteer de partitie (laptopfabrikanten willen al wel eens een C en een D aanmaken, kies dan de juiste) en je bent vertrokken.
    PC: Intel E6750 | Radeon X1950Pro 256MB | Corsair Twin2x 2x2GB | Western Digital Black 1TB & 640GB | Logitech Cordless Desktop S510 | Pioneer 18x DVD-Writer

  13. #233
    Member
    Lid sinds
    26/12/07
    Locatie
    -
    Berichten
    130
    iTrader
    0
    ok, dan ga ik nu even eerst alle drivers zoeken die ik nodig heb, en ik heb op dit moment een C en D partitie maar kan ik na die format ook zorgen dat dat maar 1 schijf is ?

  14. #234
    Member BrAiNpAiN's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/08/03
    Locatie
    Malle
    Berichten
    1.063
    iTrader
    7 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dirtybolle Bekijk bericht
    ok, dan ga ik nu even eerst alle drivers zoeken die ik nodig heb, en ik heb op dit moment een C en D partitie maar kan ik na die format ook zorgen dat dat maar 1 schijf is ?
    ja, dan moet ge die beide partities in de vistasetup verwijderen om vervolgens een nieuwe partitie aan te maken

    voor die drivers, controleer of je een 32- of 64bitsversie hebt. De drivers voor beide systemen zijn verschillend.
    PC: Intel E6750 | Radeon X1950Pro 256MB | Corsair Twin2x 2x2GB | Western Digital Black 1TB & 640GB | Logitech Cordless Desktop S510 | Pioneer 18x DVD-Writer

  15. #235
    Member
    Lid sinds
    26/12/07
    Locatie
    -
    Berichten
    130
    iTrader
    0
    ik ben juist aan het zoeken naar de drivers voor mijn laptop (een HP compaq 8510p)

    maar welke drivers zou ik dan allemaal moeten downloaden ?
    HP Compaq 8510p Notebook PC- Download drivers and software - HP Business Support Center

  16. #236
    Member BrAiNpAiN's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/08/03
    Locatie
    Malle
    Berichten
    1.063
    iTrader
    7 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dirtybolle Bekijk bericht
    ik ben juist aan het zoeken naar de drivers voor mijn laptop (een HP compaq 8510p)

    maar welke drivers zou ik dan allemaal moeten downloaden ?
    HP Compaq 8510p Notebook PC- Download drivers and software - HP Business Support Center
    gezien er nergens iets staat van 32-64bit, vermoed ik dat et 32bit zal zijn.
    Audio (kies maar, beiden lijken hetzelfde te zijn)
    chipset (pak alledrie maar, geen idee wat het juist doet maar tzal geen kwaad kunnen)
    Graphics
    Keyboard-mouse-input (diegene da je denkt nodig te hebben, die pc card mouse driver zal je wss niet nodig hebben)
    Network (ethernet drivers en de driver van je wlan-kaart (zie merk))

    guess that should do...
    PC: Intel E6750 | Radeon X1950Pro 256MB | Corsair Twin2x 2x2GB | Western Digital Black 1TB & 640GB | Logitech Cordless Desktop S510 | Pioneer 18x DVD-Writer

  17. #237
    Member
    Lid sinds
    26/12/07
    Locatie
    -
    Berichten
    130
    iTrader
    0
    ja ik had in de stap ervoor moeten kiezen voor 64 bit of 32 bit dus deze zijn goed

    dan ga ik alvast die drivers afhalen die jij zei

  18. #238
    Member
    Lid sinds
    26/12/07
    Locatie
    -
    Berichten
    130
    iTrader
    0
    ja het formateren is redelijk goed verlopen maar nu heb ik wel nog een probleempje

    vroeger kon ik op mijn laptop voor de resolutie 1680×1050 maar nu kan ik maximaal 1400 x 1050 kiezen en als ik dan op geavanceerde instellingen kies dat staat dit er:

    http://img514.imageshack.us/img514/8416/beeldia7.jpg

    hoe kan ik terug zorgen dat ik die andere resolutie kan kiezen ?

  19. #239
    Member BrAiNpAiN's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/08/03
    Locatie
    Malle
    Berichten
    1.063
    iTrader
    7 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dirtybolle Bekijk bericht
    ja het formateren is redelijk goed verlopen maar nu heb ik wel nog een probleempje

    vroeger kon ik op mijn laptop voor de resolutie 1680×1050 maar nu kan ik maximaal 1400 x 1050 kiezen en als ik dan op geavanceerde instellingen kies dat staat dit er:

    http://img514.imageshack.us/img514/8416/beeldia7.jpg

    hoe kan ik terug zorgen dat ik die andere resolutie kan kiezen ?
    de gedownloade driver van Graphics installeren
    PC: Intel E6750 | Radeon X1950Pro 256MB | Corsair Twin2x 2x2GB | Western Digital Black 1TB & 640GB | Logitech Cordless Desktop S510 | Pioneer 18x DVD-Writer

  20. #240
    Member
    Lid sinds
    26/12/07
    Locatie
    -
    Berichten
    130
    iTrader
    0
    en nog een vraagje, ik heb mijn windows vista ultimate geactiveerd met een geldige legale key maar toch werkt windows aero nog niet ik kan enkel zo simpel met alt + tab tussen de vensters scrollen

    hoe kan dat dan ?

Pagina 12 van 13 EersteEerste ... 28910111213 LaatsteLaatste

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •