Weergegeven resultaten: 1 t/m 9 van 9
  1. #1
    Member Flipkikker's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/06/04
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    5.703
    iTrader
    3 (100%)

    Hyperlinks werken niet

    Goeiedag,

    Om de website van mijn vader te vernieuwen heb ik een Flash image gallery gedownload die je wat kunt customizen in de .xml en .html pagina.
    Zo worden ook hyperlinks in de captions bij de foto's ondersteund.

    Nu heb ik op 2 computers Vista 64bit en werken die links niet (beide getest op zowel FF en IE).
    Bij een Mac-gebruiker werkten de links wel...

    Als jullie es willen testen en vermelden welke browser + OS je gebruikt?
    Op google vind ik wel Flash Player problemen ivm Vista 64bit, maar dit probleem vind ik precies niet terug, ook nergens een workaround dus...

    PuutJuwelen
    Onder iedere foto staat een omschrijving die clickable is,
    hierna zou de pagina moeten vernieuwen met een aangepaste link,
    bvb: PuutJuwelen (verwijzing naar de foto dus)

    Alle hulp is welkom
    Laatst gewijzigd door Flipkikker; 1 april 2009 om 16:44
    =)

  2. #2
    Member Flipkikker's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/06/04
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    5.703
    iTrader
    3 (100%)
    40 views en geen enkele test ?

    De functionaliteit van een andere website van mij hangt er nogal hard van af en op google vind ik niets dat het kan oplossen...

  3. #3
    Approved 9-lifer Gurdt's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/08/08
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    2.658
    iTrader
    8 (100%)
    ik heb vista 32 bit en het werkt dus wel
    ik ken niet echt iets vn 32 vs 64 bit maar misschien ligt het eraan hoe je de link noteert?
    in de link een \ ipv een / ofzo? kweetniet :d

  4. #4
    Member Flipkikker's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/06/04
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    5.703
    iTrader
    3 (100%)
    Links zijn correct genoteerd en ook het "officiŽle" voorbeeld van SimpleViewer werkt niet bij mij...

    Al goed dat het probleem blijkbaar beperkt blijft tot de 64bit en de verspreiding daarvan voorlopig een pak minder is
    ps: bedankt voor het melden

  5. #5
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.187
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Flipkikker Bekijk bericht
    Links zijn correct genoteerd en ook het "officiŽle" voorbeeld van SimpleViewer werkt niet bij mij...

    Al goed dat het probleem blijkbaar beperkt blijft tot de 64bit en de verspreiding daarvan voorlopig een pak minder is
    ps: bedankt voor het melden

    OS: vista ultimate X64, SP1, flash 10

    links werken

  6. #6
    Member
    Lid sinds
    24/12/08
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    17
    iTrader
    0
    OS: Windows 7 x64

    Browser: FF3.0.8 & IE8.0

    Links: Werken

  7. #7
    Member killo 11's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/07/07
    Locatie
    Borsbeek
    Berichten
    553
    iTrader
    7 (73%)
    OS: Windows vista ulitmate x64, SP1, Flash 10 & 9
    Browser: FF

    Links: werken.

  8. #8
    Member aikrez's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/09/02
    Locatie
    Oost-Vlaanderen
    Berichten
    1.248
    iTrader
    25 (100%)
    os: vista ultimate x64 sp1
    werkt: ff 3.08, chrome 2.xx
    niet: ie8

  9. #9
    Member Flipkikker's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/06/04
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    5.703
    iTrader
    3 (100%)
    Heel vreemd is dit

    Op mijn 2e website met hetzelfde basis-flash-document hebk hetzelfde probleem. Als ik de ťchte oorzaak vind zal ik em hier weten te posten...

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •