Weergegeven resultaten: 1 t/m 7 van 7
  1. #1
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.189
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3

    CSS: Variabele breedte meegeven aan div

    Hallo iedereen,
    een tijdje terug hebben wij onze lay out laten maken maar nu heb ik opgemerkt dat ik een bepaalde eis verkeerd heb gevraagt..

    ik wil dat ons content window minimaal 500 pixels breed is maar indien er een afbeelding word geladen groter dan 500 pixels dat de div zich dus gewoon uitzet..

    dit is de css code van de content div:
    Code:
    #content {
    background: url('images/bgmiddle.png');
    border: 2px solid #b6b6b6;
    margin-top: 17px;
    width: 566px;
    float: left;
    color: #cccccc;
    font: 12px Arial;
    padding: 10px;
    
    }
    de site waar het over gaat:
    http://www.ashladan.be

    het gaat enkel om het middelste vak

    ps: ik vraag het hier zodat ik het zelf even fix

    Greetz benny

  2. #2
    Member Xavez's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/11/04
    Locatie
    My attic
    Berichten
    5.938
    iTrader
    0
    min-width: 500px;
    width: auto;

    Zoiets? Niet voor <IE7

  3. #3
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.189
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Xavez Bekijk bericht
    min-width: 500px;
    width: auto;

    Zoiets? Niet voor <IE7
    zal het omindenlijk is proberen

    //edit: het lijkt te werken maar het maakt wel mijn lay out stuk als er iets groter is dan 500px

    anyway thx om te antwoorden
    Laatst gewijzigd door demon326; 13 oktober 2007 om 15:06

  4. #4
    Member
    Lid sinds
    13/04/04
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    4.076
    iTrader
    8 (100%)
    Ja dan moet je natuurlijk de rest ook aanpassen aan die variabele waarde. Lijkt me nogal logisch...

  5. #5
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.189
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Xcessive- Bekijk bericht
    Ja dan moet je natuurlijk de rest ook aanpassen aan die variabele waarde. Lijkt me nogal logisch...
    mm idd ,sffes eens testen

    edit:
    ook niet veel beter...
    maar ga het zo laten.. want lijkt toch niet te lukken

    toch bedankt voor de replyen
    Laatst gewijzigd door demon326; 13 oktober 2007 om 21:51

  6. #6
    Crew Member Devastate's schermafbeelding
    Lid sinds
    15/01/06
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    6.520
    iTrader
    18 (100%)
    lijkt me sterk dat

    Code:
    min-width: 500px;
    width: auto;
    niet werkt.

  7. #7
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.189
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Devastate Bekijk bericht
    lijkt me sterk dat

    Code:
    min-width: 500px;
    width: auto;
    niet werkt.
    het werkt wel hoor ,maar het verneukt de lay out of een of andere redennen terwijl ik het enkel op de nodige divs aanpas,en hij gaat ook TE breed.. als er een zin is die over de 500px is zet heel dat ding uit.. lijnnen worden nietmeer onderbroken enzo,ik zal is verder opmijn localhost testen

    //edit: mm ik weet al hoe ik het kan fixen ,door gewoon max- width te gebruiken...
    Laatst gewijzigd door demon326; 14 oktober 2007 om 11:23

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •