Weergegeven resultaten: 1 t/m 6 van 6
  1. #1
    Member sh011265's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/06/04
    Locatie
    Wespelaar
    Berichten
    1.227
    iTrader
    3 (100%)

    FLASH: IE7 geeft fout bij flashplayer, FF safari etc niet.. ??

    Oi

    Heb daarstrax een highlight playertje geinstalleerd op een nieuwe site die ik aant maken ben (player wordt ook gebruikt op site van p-magazine)

    Maar in alle browsers werkt dit, buiten in IE7 hier krijg ik dit:
    De website .... kan niet worden geopend
    De bewerking is afgesloten
    Echter als je dan gewoon nog eens entert of refreshed opent IE m wel correct..

    Iemand enige idee hoe dit komt??

    Om dit zelf te testen: Linkje naar de website

    Thx alvast
    Nikon D60 / 18-55mm VR / 55-200mm VR / 35mm f1.8
    PSN: Hexmans

  2. #2
    Approved 9-lifer TiZon's schermafbeelding
    Lid sinds
    14/12/05
    Locatie
    Dilbeek
    Berichten
    10.475
    iTrader
    20 (100%)
    Geen probs hier...
    PSN:TiZon Website Facebook Gallery YouTube Last.fm Twitter

  3. #3
    Member sh011265's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/06/04
    Locatie
    Wespelaar
    Berichten
    1.227
    iTrader
    3 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door TiZon Bekijk bericht
    Geen probs hier...
    Gek, de grote meerderheid -bij mijn weten- nochtans wel
    Nikon D60 / 18-55mm VR / 55-200mm VR / 35mm f1.8
    PSN: Hexmans

  4. #4
    Approved 9-lifer TiZon's schermafbeelding
    Lid sinds
    14/12/05
    Locatie
    Dilbeek
    Berichten
    10.475
    iTrader
    20 (100%)
    nu heb ik hem ook, ik denk dt het kwam omdat mijn Ad Muncher nog open stond
    PSN:TiZon Website Facebook Gallery YouTube Last.fm Twitter

  5. #5
    Member Gerritn's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/04/05
    Locatie
    Gent
    Berichten
    268
    iTrader
    0
    Bij mij zegt ie zelfs dat ik de Flash Player niet geinstalleerd heb...
    Heb je de laatste versie van je SWFObject?

  6. #6
    Member sh011265's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/06/04
    Locatie
    Wespelaar
    Berichten
    1.227
    iTrader
    3 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Gerritn Bekijk bericht
    Bij mij zegt ie zelfs dat ik de Flash Player niet geinstalleerd heb...
    Heb je de laatste versie van je SWFObject?
    Da's ffjes normaal nu, heb het regelstje dat het javascript voor die player oproept ffjes weggehaald uit de html code..

    Regel staat er nog wel in, maar dan in commentaar voor moest je benieuwd zijn wat de fout juist geeft.. Indien nodig wil'k m wel ffjs terug uit commentaar zetten hoor

    Aait
    Nikon D60 / 18-55mm VR / 55-200mm VR / 35mm f1.8
    PSN: Hexmans

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •