Pagina 229 van 236 EersteEerste ... 129179219225226227228229230231232233 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 4.561 t/m 4.580 van 4709
  1. #4561
    Approved 9-lifer illyake's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/12/10
    Locatie
    Dendermonde
    Berichten
    2.415
    iTrader
    53 (95%)

    dns-fout psnetwork

    ik heb problemen met online te gaan op psnetwork krijg altijd dns-foutmelding
    weet iemand wat ik hier aan kan doen
    leg het wel goed uit hoe ik het moet doen
    veel verstand heb daar ni van

    dit is mijn wireless acces point

    http://www.dlink.be/cs/Satellite?c=P...BE%2FDLWrapper
    Laatst gewijzigd door illyake; 28 april 2012 om 18:19

  2. #4562
    Member TiM007's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/03/03
    Locatie
    Eeklo
    Berichten
    4.181
    iTrader
    79 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door illyake Bekijk bericht
    ik heb problemen met online te gaan op psnetwork krijg altijd dns-foutmelding
    weet iemand wat ik hier aan kan doen
    leg het wel goed uit hoe ik het moet doen
    veel verstand heb daar ni van

    dit is mijn wireless acces point

    DWL-G700AP: 54 Mbps draadloos Access Point (Toegangspunt) - Routers, modems en Access Points voor uw draadloos internet, verzorgd door D-Link, van D-Link Thuisgebruikers
    Have you tried turning it on/off again?
    Soms kan da helpen. Je hebt geen issues met je pc/laptop?

  3. #4563
    Approved 9-lifer illyake's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/12/10
    Locatie
    Dendermonde
    Berichten
    2.415
    iTrader
    53 (95%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door TiM007 Bekijk bericht
    Have you tried turning it on/off again?
    Soms kan da helpen. Je hebt geen issues met je pc/laptop?
    heb dit gedaan het probleem blijft hetzelfde.
    met mijn laptop kan ik probleemloos op het internet.

  4. #4564
    Crew Member Goldrusher's schermafbeelding
    Lid sinds
    15/11/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    24.017
    iTrader
    101 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door ydq473 Bekijk bericht
    Via skyhook kan je je MAC adres toevoegen maar hoe kan ik dit weer vinden van een telenet draadloze router?
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Goldrusher Bekijk bericht
    Staat normaalgezien op je modem en/of je kan het online vinden, op je instellingen-pagina van je provider (bvb www.telenet.be/mijntelenet) en bestaat uit een hoop letters en cijfers.



    Dat vul je hier in:

    Skyhook: How It Works > Submit Wi-Fi AP

  5. #4565
    Member TheCeet's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/08/09
    Locatie
    Lede
    Berichten
    3.769
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door illyake Bekijk bericht
    heb dit gedaan het probleem blijft hetzelfde.
    met mijn laptop kan ik probleemloos op het internet.
    Probeer het volgende eens
    http://www.9lives.be/forum/16189571-post3594.html

  6. #4566
    Approved 9-lifer illyake's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/12/10
    Locatie
    Dendermonde
    Berichten
    2.415
    iTrader
    53 (95%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door TheCeet Bekijk bericht
    het is in orde
    vanmorgen ging het weer

  7. #4567
    Approved 9-lifer Lorim's schermafbeelding
    Lid sinds
    14/04/03
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    7.099
    iTrader
    73 (100%)
    Ik hoor mezelf de hele tijd door die 7.1 Wireless Sony Headset, iemand een idee hoe dit komt?

  8. #4568
    Platinum Member Teknohol1c's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/06/05
    Locatie
    gentbrugge
    Berichten
    6.335
    iTrader
    24 (100%)
    Kheb dat ook een klein beetje bij mij headset (turtle beach). Ken je 't probleem als je een koptelefoon op hebt en je praat tegen iemand dat je automatisch roept omdat je u eigen ni hoort? Wel doordat je u eigen een beetje door de headset hoort ga je minder hard roepen.

  9. #4569
    Member SHIGSY's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/03/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.804
    iTrader
    0
    Vind er niet echt iets van terug via search en wil er niet echt een topic voor maken.

    Link gebruikt van Goldrusher in de FAQ-topic. Iemand al ervaringen met het bestellen van een PSN-kaart voor Amerikaans account?

    Order geplaatst:
    Playstation Network Card $20 | PSN USA

    Duurt dat lang tegen dat je het hebt via mail?

    ***Ik ga het krijgen als Legend of Dragoon uiteindelijk toch onbereikbaar blijkt voor Europese gebruikers***

    Edit: Wow, scrap the above. Mijn code al ontvangen via mail.
    Laatst gewijzigd door SHIGSY; 1 mei 2012 om 14:49

  10. #4570
    Approved 9-lifer Lorim's schermafbeelding
    Lid sinds
    14/04/03
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    7.099
    iTrader
    73 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Teknohol1c Bekijk bericht
    Kheb dat ook een klein beetje bij mij headset (turtle beach). Ken je 't probleem als je een koptelefoon op hebt en je praat tegen iemand dat je automatisch roept omdat je u eigen ni hoort? Wel doordat je u eigen een beetje door de headset hoort ga je minder hard roepen.
    ik hoor mijzelf nie zo graag praten dus das niet echt een pluspunt vind ik . Of ik zou het op zijn minst toch willen regelen dat ik het minder hoor

  11. #4571
    Member p@p@'s schermafbeelding
    Lid sinds
    19/10/04
    Locatie
    Vl Brabant
    Berichten
    1.344
    iTrader
    48 (98%)
    ingelogd op men router om men MAC adres te vinden, er kwamen er 3 voor wan, wlan, enw wireless.

    laatste ingevuld en NEAR werkt nu perfect

    bedankt

  12. #4572
    Member SHIGSY's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/03/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.804
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door SHIGSY Bekijk bericht
    Vind er niet echt iets van terug via search en wil er niet echt een topic voor maken.

    Link gebruikt van Goldrusher in de FAQ-topic. Iemand al ervaringen met het bestellen van een PSN-kaart voor Amerikaans account?

    Order geplaatst:
    Playstation Network Card $20 | PSN USA

    Duurt dat lang tegen dat je het hebt via mail?

    ***Ik ga het krijgen als Legend of Dragoon uiteindelijk toch onbereikbaar blijkt voor Europese gebruikers***

    Edit: Wow, scrap the above. Mijn code al ontvangen via mail.
    Mezelf eens quoten om nog eens extra in de verf te zetten. Tevreden gebruiker van Goldrushers HD Moviesource-link, order geplaatst om 11:28 met de Credit Card, mail met de kaartcode ontvangen om 12:22.

    Helemaal klaar voor de Amerikaanse PSN Release van Legend of Dragoon.

  13. #4573
    Member sharpshot's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/10/05
    Locatie
    Wevelgem
    Berichten
    10.021
    iTrader
    17 (95%)
    weet iemand hier hoe je maakt dat uw PS3 meteen de game opstart die in zit? Ik heb dat vroeger eens afgelegd en vind het nu nergens terug.

  14. #4574
    Member SHIGSY's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/03/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    4.804
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door sharpshot Bekijk bericht
    weet iemand hier hoe je maakt dat uw PS3 meteen de game opstart die in zit? Ik heb dat vroeger eens afgelegd en vind het nu nergens terug.
    Staat gewoon onder Instellingen -> Systeeminstellingen -> Disc Auto-Start.

  15. #4575
    Approved 9-lifer Samni's schermafbeelding
    Lid sinds
    22/05/08
    Locatie
    Leopoldsburg
    Berichten
    1.292
    iTrader
    23 (100%)
    Onder het motto, epische noobvragen heb ik er ook eentje.. Waar kan je ergens zien hoeveel gB je al gebruikt hebt van je HDD? Heb alle menuutjes al 2 miljoen miljard keer afgelopen maar kan het absoluut niet vinden

  16. #4576
    Member Zotten's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/08/03
    Locatie
    Moorsel
    Berichten
    2.232
    iTrader
    25 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Samni Bekijk bericht
    Onder het motto, epische noobvragen heb ik er ook eentje.. Waar kan je ergens zien hoeveel gB je al gebruikt hebt van je HDD? Heb alle menuutjes al 2 miljoen miljard keer afgelopen maar kan het absoluut niet vinden
    Instellingen > Systeem Informatie

  17. #4577
    Member
    Lid sinds
    1/08/04
    Berichten
    2.411
    iTrader
    0

    wii buiten, hallo ps move?

    vraagje,

    zit er al een tijdje op te denken om mijn nintende wii met 3 controllers games en stuurkes te verkopen om de PS move in huis te halen.

    Ik zit nog zelden op de wii dit is voornamelijk voor m'n oudste (9J) haar dance games te spelen. MJ en just dance etc.

    Nu die games zijn evengoed beschikbaar op de ps move en op mn 46inch gaat het kwalitatief ook beter zijn dan de wii.

    Omdat ps move met camera werkt vermoed ik dat de bewegingsensors "beter" zullen zijn dan op de Wii. Ze heeft ook nog altijd haar 3DS om haar mario games te spelen, die ik af en toe ook nog es oppik.

    Maar wil mijn focussen op 1 console ipv hier heel dien boel te zien stof rapen;

    Iemand die ervaring heeft met beide of dit eventueel ook al gedaan heeft? aan te raden of niet?

    grtz

  18. #4578
    Member sharpshot's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/10/05
    Locatie
    Wevelgem
    Berichten
    10.021
    iTrader
    17 (95%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door SHIGSY Bekijk bericht
    Staat gewoon onder Instellingen -> Systeeminstellingen -> Disc Auto-Start.
    Staan aan maar dat is toch gewoon voor als je een nieuwe disc insteekt? Aangezien mijn game niet automatisch start als ik mijn PS3 aanleg.

  19. #4579
    Crew Member Goldrusher's schermafbeelding
    Lid sinds
    15/11/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    24.017
    iTrader
    101 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door 1CEZ Bekijk bericht
    dit is voornamelijk voor m'n oudste (9J) haar dance games te spelen. MJ en just dance etc. Nu die games zijn evengoed beschikbaar op de ps move en op mn 46inch gaat het kwalitatief ook beter zijn dan de wii.
    Uiteraard.

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door 1CEZ Bekijk bericht
    Omdat ps move met camera werkt vermoed ik dat de bewegingsensors "beter" zullen zijn dan op de Wii.
    Niet zozeer vanwege de camera, maar gewoon het hele pakket aan sensors en ook "hoe" het werkt. Het is echter aan de developers om er ook gebruik van te maken, niet elke game is dus even representatief.

    Weet ook dat de doelgroep van de PS3 een pak ouder is dan die van de Wii.


    Hier een mooie bundel voor u:

    €40 inc ... Move Starter Pack + game (EyePet 2, Start The Party, DanceStar Party of Medieval Moves)
    €10 inc ... Michael Jackson The Experience (kies Amazon.co.uk als verkoper)

    (betalen kan met je gewone Belgische bankkaart, verzending is gratis als je "Super Savery delivery" aanvinkt)
    now playing: Killzone Shadow Fall | Puppeteer | Watch Dogs

  20. #4580
    Approved 9-lifer Kenneke10's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/02/09
    Locatie
    Lochristi
    Berichten
    13.689
    iTrader
    383 (100%)
    Heb hem een week en ben er ook echt van in de wolken


LinkBacks (?)

  1. 20 november 2009, 20:09
  2. 10 december 2008, 20:23

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Tags for this Thread

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •