Weergegeven resultaten: 1 t/m 14 van 14
  1. #1
    Member
    Lid sinds
    11/06/11
    Locatie
    Brasschaat - Bonheiden
    Berichten
    292
    iTrader
    31 (97%)

    games op lagere resolutie dan de maximum resolutie van het scherm

    Mijn pc is niet krachtig genoeg om bv. mw3 op volle 1920X1200 resolutie te draaien dus zet ik het op 1680X1080 maar mijn scherm heeft een resolutie van 1920X1200 is er een tool om in plaats van een uitgerokke beeld te krijgen een soort van zwarte bande te krijgen (zoals bij films)?

    Bedankt bij voorbaat.

  2. #2
    Crew Member Fraggie's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Berichten
    9.658
    iTrader
    3 (100%)
    Naar mijn weten niet, dat en ghosting en de refreshrate zijn net de problemen met flatscreens. Ikzelf heb speciaal hiervoor een 4:3 optie gekozen op mijn flatscreen, zodat ik ook (oude) niet widescreen games kan spelen. Maar sowieso is er uitrekking.

  3. #3
    Member
    Lid sinds
    28/08/09
    Locatie
    Belgie
    Berichten
    4.702
    iTrader
    0
    Geen idee of dat dit zou helpen: 1:1 pixel mapping.

    1:1 pixel mapping - Wikipedia, the free encyclopedia

    Maar niet alle monitoren ondersteunen dat.

  4. #4
    Member
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    13.086
    iTrader
    14 (100%)
    Ik dacht dat nVidia-drivers die optie hadden, nu spreek ik wel over een hele tijd terug dus ik weet niet zeker of die er nog altijd in zit, laat staan waar. Ik heb hier enkel ATI's, dus kan het ook niet nakijken.
    Fractal Design Node 304 || Asus H87I-PLUS || Intel i5 4570 || 16GB DDR3 || Club3D HD 7970 XT2 || Samsung 840 EVO 250GB
    Fractal Design Define XL || Gigabyte 790X-UD3P || AMD Phenom II X4 955 || 4GB DDR2 || HD4850 || 20TB
    HP Envy 15 || Intel Core i7 720QM || 8GB DDR3 || ATI HD5830
    Lenovo Thinkpad X61 || Intel T7300 || 4GB DDR2

  5. #5
    Member
    Lid sinds
    11/06/11
    Locatie
    Brasschaat - Bonheiden
    Berichten
    292
    iTrader
    31 (97%)
    ik heb het is nagekeken en ik vind niet direct een functie in de nvidia driver voor een je scherm met zwarte bande te gebruiken, een 1:1 pixel mapping zit spijtig genoeg niet in mijn scherm

  6. #6
    Crew Member Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    47.308
    iTrader
    1 (100%)
    andre resolutie kiezen die geen uitgerokken beeld geeft ...

    1680 - 1050 (ipv 1080) bvb heeft zelfde ratio als 1920 - 1080
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen

  7. #7
    Member
    Lid sinds
    11/06/11
    Locatie
    Brasschaat - Bonheiden
    Berichten
    292
    iTrader
    31 (97%)
    @exit
    jah maar dan krijg ik natuurlijk nog altijd een onscherp beeld ik zou een 1:1 moeten hebben en zwarte banden.
    toch bedankt voor de suggestie.

  8. #8
    Member
    Lid sinds
    13/11/04
    Berichten
    828
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door luc_colson Bekijk bericht
    Mijn pc is niet krachtig genoeg om bv. mw3 op volle 1920X1200 resolutie te draaien dus zet ik het op 1680X1080 maar mijn scherm heeft een resolutie van 1920X1200 is er een tool om in plaats van een uitgerokke beeld te krijgen een soort van zwarte bande te krijgen (zoals bij films)?

    Bedankt bij voorbaat.
    In eerste instantie zou ik denken aan de settings van uw scherm zelf (zo een menutje via een On Screen Display keuze ofzo). Maar check eens welke andere resoluties er nog zijn, meestal is er een lange lijst. Het kan niet dat die allemaal slecht zijn ...
    Antec P182/AsusP5BPlus - E6600 Intel - 2048MB - 8600GTS - 1xRaptor - 2xWD - XP pro

  9. #9
    Member
    Lid sinds
    13/11/04
    Berichten
    828
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door luc_colson Bekijk bericht
    @exit
    jah maar dan krijg ik natuurlijk nog altijd een onscherp beeld ik zou een 1:1 moeten hebben en zwarte banden.
    Onscherp met 1600 breedte
    Wat voor een scherm is dat ? Ik bedoel, hoe groot
    Antec P182/AsusP5BPlus - E6600 Intel - 2048MB - 8600GTS - 1xRaptor - 2xWD - XP pro

  10. #10
    Member
    Lid sinds
    11/06/11
    Locatie
    Brasschaat - Bonheiden
    Berichten
    292
    iTrader
    31 (97%)
    @tca

    een samsung 24 inch (native 1920x1200)

  11. #11
    Member
    Lid sinds
    11/06/11
    Locatie
    Brasschaat - Bonheiden
    Berichten
    292
    iTrader
    31 (97%)
    het komt erop neer dat vanaf het geen 1:1 pixel verhouding is het beeld direct onscherp oogt -> daarom zou ik liever zwarte bande hebben zoals bij een film dan fullscreen uitgerokken.

  12. #12
    Member
    Lid sinds
    11/06/11
    Locatie
    Brasschaat - Bonheiden
    Berichten
    292
    iTrader
    31 (97%)
    niemand een iedee?

  13. #13
    Crew Member Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    47.308
    iTrader
    1 (100%)
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen

  14. #14
    Member
    Lid sinds
    11/06/11
    Locatie
    Brasschaat - Bonheiden
    Berichten
    292
    iTrader
    31 (97%)
    @exit thx voor linkje maar spijtig genoeg heeft mijn driver geen "scaling option" (officiele driver).

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •