Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 20 van 22
  1. #1
    Member
    Lid sinds
    21/12/03
    Locatie
    Buggenhout
    Berichten
    509
    iTrader
    0

    Office taal veranderen, hoe?

    Ik heb onlangs OfficeXP geïnstalleerd, maar deze is een engelse versie. Hoe kan ik die omzetten in het nederlands? (ik bedoel niet de spelling ofzo he...)
    TkElLoEtNeEnT

  2. #2
    Banned Mr.Waggel's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/12/04
    Locatie
    ZWAM
    Berichten
    297
    iTrader
    0
    een nederlandse win xp cd insteken?

  3. #3
    Member
    Lid sinds
    21/12/03
    Locatie
    Buggenhout
    Berichten
    509
    iTrader
    0
    ? wat verandert dat?
    TkElLoEtNeEnT

  4. #4
    Member dêsh''s schermafbeelding
    Lid sinds
    9/12/03
    Locatie
    Holsbeek
    Berichten
    2.105
    iTrader
    2 (100%)
    De juiste versie downloaden ...

  5. #5
    Approved 9-lifer ¦¦ $óñï¢ ¦¦'s schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    Oudenaarde
    Berichten
    614
    iTrader
    3 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dêsh'
    De juiste versie downloaden ...
    correctie : de juiste versie instaleren

    het is niet mogelijk om van een engelstalige office naar een nederlandse te gaan, omdat dit 2 verschillende versies zijn .
    I'll never look back. I've got no regrets. Cause time doesn't wait for me. I choose to go my own way.


    PSN Nickname: Sonic4liv3 | PS3 500 GB | PS4 500 GB

  6. #6
    Approved 9-lifer FuLcRuM's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/07/02
    Locatie
    Willebroek
    Berichten
    8.661
    iTrader
    124 (96%)
    Weblogs
    1
    door middel van een language pack te installeren gaat het ook...
    Last.fm
    PSN: lennert1984

  7. #7
    Member
    Lid sinds
    14/02/04
    Locatie
    Toronto, ON
    Berichten
    7.725
    iTrader
    22 (100%)
    Ik zoek hiervoor namelijk ook een oplossing Ik heb hier de 2003 versie, maar in het engels en heb al vanalles geprobeerd om het Nederlandstalig te krijgen, maar tot nu toe werkt nog niets. Heb zelfs al iets geïnstalleerd -zo werd aangeraden- (begint met M .. MUI fzo? ) om het nederlandstalig te krijgen, zelfs dat werkte niet.

    Weinig kans dat er hier een oplossing voor is.. maar ik heb geduld

  8. #8
    Approved 9-lifer FuLcRuM's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/07/02
    Locatie
    Willebroek
    Berichten
    8.661
    iTrader
    124 (96%)
    Weblogs
    1
    negeer mijn post maar hoor...
    Last.fm
    PSN: lennert1984

  9. #9
    Member
    Lid sinds
    14/02/04
    Locatie
    Toronto, ON
    Berichten
    7.725
    iTrader
    22 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door FuLcRuM
    negeer mijn post maar hoor...
    Tegen wie heb je het?

  10. #10
    Approved 9-lifer FuLcRuM's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/07/02
    Locatie
    Willebroek
    Berichten
    8.661
    iTrader
    124 (96%)
    Weblogs
    1
    iedereen die van nederlands naar engels wil of andersom...

    een Language pack downloaden en installeren, google is your friend
    Last.fm
    PSN: lennert1984

  11. #11
    Member
    Lid sinds
    14/02/04
    Locatie
    Toronto, ON
    Berichten
    7.725
    iTrader
    22 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door FuLcRuM
    iedereen die van nederlands naar engels wil of andersom...

    een Language pack downloaden en installeren, google is your friend
    Ik heb Multilingual User Interface Pack fzo geïnstalleerd en ook in de taal opties alles naar nederlands veranderd, het werkte dus niet.

  12. #12
    Member dahousecatfelix's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/03/04
    Locatie
    Sint-Amandsberg
    Berichten
    976
    iTrader
    13 (100%)
    ik heb destijds al goed gezocht naar die language packs, niets bleek te werken.

  13. #13
    Approved 9-lifer maxdevis's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/08/03
    Locatie
    Herent
    Berichten
    4.352
    iTrader
    8 (100%)
    het bestaat nochthans wel.
    Office Professional 2003 Multilingual User Interface
    moest je informaticastudent ziojn of iets dergelijks:
    https://www.ma3d.com/msdnaa.aspx

  14. #14
    Member
    Lid sinds
    21/12/03
    Locatie
    Buggenhout
    Berichten
    509
    iTrader
    0
    waar vind ik zo'n language pack? ik zoek maar vind nix
    TkElLoEtNeEnT

  15. #15
    Member
    Lid sinds
    14/02/04
    Locatie
    Toronto, ON
    Berichten
    7.725
    iTrader
    22 (100%)
    Op de office site. Maar het werkt toch niet :/ Zelfs al verander je de instellingen bij de taalopties van je office, het werkt niet. Daar mogen ze toch wel eens iets aan doen lol Ik heb er zeker problemen mee, aangezien ik in informaticabeheer oefeningen moet maken met de office in het nederlands. Dan moet je het anders nog eens vertalen ook :/

  16. #16
    Member
    Lid sinds
    21/12/03
    Locatie
    Buggenhout
    Berichten
    509
    iTrader
    0
    hier hetzelfde !!!
    TkElLoEtNeEnT

  17. #17
    Crew Member Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    47.232
    iTrader
    1 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dobber_1987
    Ik heb onlangs OfficeXP geïnstalleerd, maar deze is een engelse versie. Hoe kan ik die omzetten in het nederlands? (ik bedoel niet de spelling ofzo he...)
    gekocht .... nl kopen
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen

  18. #18
    Member Ezarto's schermafbeelding
    Lid sinds
    31/12/02
    Locatie
    Vlaams-Brabant
    Berichten
    511
    iTrader
    5 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Exit
    gekocht .... nl kopen
    Hij zegt toch niets fout?

    OT: Eigenlijk is het wel logisch dat je het niet kan veranderen, niet? Wie koopt er nu ook een engelse versie van office als je in België woont?

  19. #19
    Zwamtalent
    Lid sinds
    3/12/03
    Locatie
    Staden
    Berichten
    11.405
    iTrader
    0
    mijn alleereerste thread hier ging geloof ik ook over dit en heb het niet kunnen oplossen.

    Maar toch bestaat het want op mijn vorige stageplaats heb ik office die in het engels stond kunnen omzetten naar het nederlands
    de software was al geinstalleerd met metaframe btw
    Volg ons rallyteam op facebook: http://www.facebook.com/dbracingstaden
    AX GTI | AX GTI Rally | AX TRE

  20. #20
    Member
    Lid sinds
    21/12/03
    Locatie
    Buggenhout
    Berichten
    509
    iTrader
    0
    ja ej, da was in afslag, die engelse versie kan ik dat echt niet in het NEderlands of Vlaams zetten?
    TkElLoEtNeEnT

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •