Weergegeven resultaten: 1 t/m 19 van 19
  1. #1
    Approved 9-lifer Frado2005's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/11/03
    Locatie
    De Panne
    Berichten
    21.609
    iTrader
    272 (100%)

    Hoge ping met etpro beta/patch 2.6

    Yo,

    voor mijn ping-prob, heb ik een nieuwe ontdekking gedaan :
    Op al de skynet server (etpro 3.1.15 & patch 2.6) heb ik een hoge ping. Op servers zoals Telenet(etpro 3.1.9 & patch 1.02) heb ik geen lag. Op server zoals Clanbase(etpro 3.1.0 & patch 1.02) heb ik ook geen lag.
    Conclusie: het moet liggen aan ET patch 2.6 die samen met etpro 3.1.15 problemen veroorzaakt. Toen op de skynet's nog etpro 3.1.9 runde, had ik ook geen lag...)
    Zou dit mogelijk kunnen zijn? Het is mss al gefixec in etpro 3.2.0 , maar die staat nog altijd niet op skynet...

    Frado
    Trakt.tv |USA 08-09-10-11: New York | USA 2011:San Francisco + Los Angeles (24 June - 6 July) | USA 2012:Florida + East Coast (1-24 July)
    USA 2013:
    Hawaii (3-17 March) | 2014:Australia (9-28 March) | 2015: Denver-Las Vegas (22 August -13 September)
    Goedkoper op reis

  2. #2
    Member Bizje's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/08/04
    Locatie
    Sint-Truiden
    Berichten
    668
    iTrader
    30 (100%)
    Die versie is bugged
    Lang leve 3.2.0

  3. #3
    Member SilentSpring's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/06/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    10.231
    iTrader
    2 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bizje
    Die versie is bugged
    Lang leve 3.2.0
    idd, heb ne hardwareban aan mn been met die versie terwijl dak nie cheat ofzo, alleen ares stond open


  4. #4
    Approved 9-lifer
    Lid sinds
    30/05/04
    Locatie
    Hier
    Berichten
    1.956
    iTrader
    17 (100%)
    idd , ben gistere ook is op skynet geweest voor ET 2.60 te testen en ik had echt veel lag. Vooral in het begin 2 a 3 minuten zo hard dak nie kon bewegen

  5. #5
    Approved 9-lifer bartichello's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/08/02
    Locatie
    Izegem
    Berichten
    1.906
    iTrader
    13 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Den Freddie
    idd, heb ne hardwareban aan mn been met die versie terwijl dak nie cheat ofzo, alleen ares stond open
    1: hardwarebans komen van PB en niet van ETPRO
    2: wtf is Ares?

    ik wil ook wel es de 2.60 teste zu maar dan moet eerst skynet en de andere servers op 3.20 runnen... ik haat beta's

  6. #6
    Member Titec's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/02/04
    Locatie
    Merksem
    Berichten
    218
    iTrader
    0
    ja der zijn serieuze issues met die versies... gewoon wachte tot die lazy dudes updaten. ik zou ook ni weten wie der verantwoordelijk is voor het onderhoud van die skynet servers. is dat de garnaal zelf?
    DrumNBassRADIO tune in: 128k, ogg vorbis, aac+

  7. #7
    het verschil tss 3.1.15 en 3.2.0 is euh, het versienummer en dat is het ongeveer, dus als den .15 suckt dan suckt den 3.2.0 ook

    probeer eens etmain en 2.60, en welke 'lag' heb je dan , fps drops, packetloss, hogere ping dan anders, staan uw netsettings goe, etc etc
    Day by day photoblog: http://w.twwwo.be/

  8. #8
    Approved 9-lifer bartichello's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/08/02
    Locatie
    Izegem
    Berichten
    1.906
    iTrader
    13 (100%)
    sky is al van giusteren geupdated hoor titec

  9. #9
    Member ElemenTiM's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/05/03
    Locatie
    Herentals
    Berichten
    2.214
    iTrader
    2 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bartichello
    2: wtf is Ares?

    muziek d/l proggie
    2*Technics SL1200, SynQ SMX-1, Denon S-1000, Serato Scratch Live, S-Logic HFI500 Headphone

  10. #10
    Member SilentSpring's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/06/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    10.231
    iTrader
    2 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bartichello
    1: hardwarebans komen van PB en niet van ETPRO
    2: wtf is Ares?

    ik wil ook wel es de 2.60 teste zu maar dan moet eerst skynet en de andere servers op 3.20 runnen... ik haat beta's
    ares = p2p programma zoals kazaa en co maar met minder brol en beter.


  11. #11
    Approved 9-lifer Frado2005's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/11/03
    Locatie
    De Panne
    Berichten
    21.609
    iTrader
    272 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fretn
    het verschil tss 3.1.15 en 3.2.0 is euh, het versienummer en dat is het ongeveer, dus als den .15 suckt dan suckt den 3.2.0 ook

    probeer eens etmain en 2.60, en welke 'lag' heb je dan , fps drops, packetloss, hogere ping dan anders, staan uw netsettings goe, etc etc
    nu ff lege skynet gejoined (etpro 3.2.0) & patch 2.6 , en idd, nog dezelfde lag /ping prob. Ik ga nu es testen skynet @ patch 2.6 maar zonder etpro.

    Men settings staan goed: heb gebruik gemaakt van lake zen cfg builder.
    Edit: Nu juist lege skynet met etmain gejoined, en heb ping van tegen de 100.
    Heb es /players getypt en men rate stond op 13000. Is dat te laag?
    Laatst gewijzigd door Frado2005; 30 mei 2005 om 18:58
    Trakt.tv |USA 08-09-10-11: New York | USA 2011:San Francisco + Los Angeles (24 June - 6 July) | USA 2012:Florida + East Coast (1-24 July)
    USA 2013:
    Hawaii (3-17 March) | 2014:Australia (9-28 March) | 2015: Denver-Las Vegas (22 August -13 September)
    Goedkoper op reis

  12. #12
    Member Terreurkip's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/12/04
    Berichten
    577
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door frado2005
    Heb es /players getypt en men rate stond op 13000. Is dat te laag?
    Yes! Rate 25000 is better. Zolang uw connectie da aankan, en aangezien 56kb-modem-gamers niet meer bestaan, is da zo.
    Terreurkip

  13. #13
    Member [TPP]Slet!'s schermafbeelding
    Lid sinds
    25/05/04
    Berichten
    352
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Terreurkip
    aangezien 56kb-modem-gamers niet meer bestaan
    Pas op wat u zegt
    Commu

  14. #14
    Member Titec's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/02/04
    Locatie
    Merksem
    Berichten
    218
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bartichello
    sky is al van giusteren geupdated hoor titec
    oops
    mijn geheugen is echt zo slecht
    dacht nochtans dak gistren op sky2_3 had gezeten met 3.1.15
    DrumNBassRADIO tune in: 128k, ogg vorbis, aac+

  15. #15
    Member Terreurkip's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/12/04
    Berichten
    577
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door [TPP]Slet!
    Pas op wat u zegt
    Da noemen ze geen gamers dan é
    Terreurkip

  16. #16
    Approved 9-lifer bartichello's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/08/02
    Locatie
    Izegem
    Berichten
    1.906
    iTrader
    13 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Titec
    oops
    mijn geheugen is echt zo slecht
    dacht nochtans dak gistren op sky2_3 had gezeten met 3.1.15
    nja mss hebben ze de helft dan geupdate en waren ze nog bezig met de rest. had ook maar gezien na de comment van dat ze eerst moesten updaten dat er al op 3.2.0 stonden. heb er nog steeds niet op gespeeld wel. anders kan ik geen wars meer spelen. en geen zit van zo ne wisseldinges te pakken.

    aan frado rate 25000 en maxpackets 100 is heel goed. maxpackets zet je best gelijk met je max fps.

  17. #17
    Member Terreurkip's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/12/04
    Berichten
    577
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bartichello
    nja mss hebben ze de helft dan geupdate en waren ze nog bezig met de rest. had ook maar gezien na de comment van dat ze eerst moesten updaten dat er al op 3.2.0 stonden. heb er nog steeds niet op gespeeld wel. anders kan ik geen wars meer spelen. en geen zit van zo ne wisseldinges te pakken.
    Installeer ET gewoon nen 2e keer. Works like a charm

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bartichello
    maxpackets zet je best gelijk met je max fps.
    Minimum gelijk aan je com_maxfps, maar des te hoger des te beter. Dus met com_maxfps 76 is het nog steeds beter je cl_maxPackets 100 te pakken. (Uitleg wrom -> search button, uitgelegd in andere thread)
    Terreurkip

  18. #18
    Approved 9-lifer Frado2005's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/11/03
    Locatie
    De Panne
    Berichten
    21.609
    iTrader
    272 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Terreurkip
    Installeer ET gewoon nen 2e keer. Works like a charm


    Minimum gelijk aan je com_maxfps, maar des te hoger des te beter. Dus met com_maxfps 76 is het nog steeds beter je cl_maxPackets 100 te pakken. (Uitleg wrom -> search button, uitgelegd in andere thread)
    Heb rate es op 25000 gezet. Nu , ik heb nog een ping van 100, maar ik kan wel vlot spelen . Dus ik heb geen lag maar wel een veel hogere ping dan vroeger. K'zal er maar mee leren leven zeker
    Trakt.tv |USA 08-09-10-11: New York | USA 2011:San Francisco + Los Angeles (24 June - 6 July) | USA 2012:Florida + East Coast (1-24 July)
    USA 2013:
    Hawaii (3-17 March) | 2014:Australia (9-28 March) | 2015: Denver-Las Vegas (22 August -13 September)
    Goedkoper op reis

  19. #19
    Approved 9-lifer Frado2005's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/11/03
    Locatie
    De Panne
    Berichten
    21.609
    iTrader
    272 (100%)
    ok, dat ging voor 1 dag.... NU heb ik terug een ping van in de 200 en heb fps drops(van 20 naar 5, heb slechte graka). Ik ga hier ff men autoexec + etcfg posten, kunnen jullie mss es kijken? http://users.skynet.be/frado/autoexec.cfg
    http://users.skynet.be/frado/etconfig.cfg

    het is echt wel hatelijk
    Trakt.tv |USA 08-09-10-11: New York | USA 2011:San Francisco + Los Angeles (24 June - 6 July) | USA 2012:Florida + East Coast (1-24 July)
    USA 2013:
    Hawaii (3-17 March) | 2014:Australia (9-28 March) | 2015: Denver-Las Vegas (22 August -13 September)
    Goedkoper op reis

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •