Pagina 1 van 2 12 Laatste
  1. #1
    Frado2005's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/11/03
    Locatie
    De Panne
    Berichten
    21.868
    iTrader
    274 (100%)

    Hoge ping met etpro beta/patch 2.6

    Yo,

    voor mijn ping-prob, heb ik een nieuwe ontdekking gedaan :
    Op al de skynet server (etpro 3.1.15 & patch 2.6) heb ik een hoge ping. Op servers zoals Telenet(etpro 3.1.9 & patch 1.02) heb ik geen lag. Op server zoals Clanbase(etpro 3.1.0 & patch 1.02) heb ik ook geen lag.
    Conclusie: het moet liggen aan ET patch 2.6 die samen met etpro 3.1.15 problemen veroorzaakt. Toen op de skynet's nog etpro 3.1.9 runde, had ik ook geen lag...)
    Zou dit mogelijk kunnen zijn? Het is mss al gefixec in etpro 3.2.0 , maar die staat nog altijd niet op skynet...

    Frado
    Trakt.tv |USA 08-09-10-11: New York | USA 2011:San Francisco + Los Angeles (24 June - 6 July) | USA 2012:Florida + East Coast (1-24 July)
    USA 2013:
    Hawaii (3-17 March) | 2014:Australia (9-28 March) | 2015: Denver-Las Vegas (22 August -13 September)
    2016:
    Auckland-Christchurch (21 January-14 February) | Goedkoper op reis | Villa te koop!

  2. #2
    Bizje's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/08/04
    Locatie
    Sint-Truiden
    Berichten
    668
    iTrader
    31 (100%)
    Die versie is bugged
    Lang leve 3.2.0

  3. #3
    SilentSpring's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/06/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    10.239
    iTrader
    2 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bizje
    Die versie is bugged
    Lang leve 3.2.0
    idd, heb ne hardwareban aan mn been met die versie terwijl dak nie cheat ofzo, alleen ares stond open


  4. #4
    kRa's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/05/04
    Locatie
    Hier
    Berichten
    1.963
    iTrader
    17 (100%)
    idd , ben gistere ook is op skynet geweest voor ET 2.60 te testen en ik had echt veel lag. Vooral in het begin 2 a 3 minuten zo hard dak nie kon bewegen

  5. #5
    bartichello's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/08/02
    Locatie
    Ingelmunster
    Berichten
    1.908
    iTrader
    13 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Den Freddie
    idd, heb ne hardwareban aan mn been met die versie terwijl dak nie cheat ofzo, alleen ares stond open
    1: hardwarebans komen van PB en niet van ETPRO
    2: wtf is Ares?

    ik wil ook wel es de 2.60 teste zu maar dan moet eerst skynet en de andere servers op 3.20 runnen... ik haat beta's

  6. #6
    Titec's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/02/04
    Locatie
    Merksem
    Berichten
    218
    iTrader
    0
    ja der zijn serieuze issues met die versies... gewoon wachte tot die lazy dudes updaten. ik zou ook ni weten wie der verantwoordelijk is voor het onderhoud van die skynet servers. is dat de garnaal zelf?
    DrumNBassRADIO tune in: 128k, ogg vorbis, aac+

  7. #7
    fretn's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Berichten
    1.197
    iTrader
    0
    het verschil tss 3.1.15 en 3.2.0 is euh, het versienummer en dat is het ongeveer, dus als den .15 suckt dan suckt den 3.2.0 ook

    probeer eens etmain en 2.60, en welke 'lag' heb je dan , fps drops, packetloss, hogere ping dan anders, staan uw netsettings goe, etc etc
    Day by day photoblog: http://w.twwwo.be/

  8. #8
    bartichello's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/08/02
    Locatie
    Ingelmunster
    Berichten
    1.908
    iTrader
    13 (100%)
    sky is al van giusteren geupdated hoor titec

  9. #9
    ElemenTiM's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/05/03
    Locatie
    Herentals
    Berichten
    2.214
    iTrader
    2 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bartichello
    2: wtf is Ares?

    muziek d/l proggie
    2*Technics SL1200, SynQ SMX-1, Denon S-1000, Serato Scratch Live, S-Logic HFI500 Headphone

  10. #10
    SilentSpring's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/06/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    10.239
    iTrader
    2 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bartichello
    1: hardwarebans komen van PB en niet van ETPRO
    2: wtf is Ares?

    ik wil ook wel es de 2.60 teste zu maar dan moet eerst skynet en de andere servers op 3.20 runnen... ik haat beta's
    ares = p2p programma zoals kazaa en co maar met minder brol en beter.


  11. #11
    Frado2005's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/11/03
    Locatie
    De Panne
    Berichten
    21.868
    iTrader
    274 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fretn
    het verschil tss 3.1.15 en 3.2.0 is euh, het versienummer en dat is het ongeveer, dus als den .15 suckt dan suckt den 3.2.0 ook

    probeer eens etmain en 2.60, en welke 'lag' heb je dan , fps drops, packetloss, hogere ping dan anders, staan uw netsettings goe, etc etc
    nu ff lege skynet gejoined (etpro 3.2.0) & patch 2.6 , en idd, nog dezelfde lag /ping prob. Ik ga nu es testen skynet @ patch 2.6 maar zonder etpro.

    Men settings staan goed: heb gebruik gemaakt van lake zen cfg builder.
    Edit: Nu juist lege skynet met etmain gejoined, en heb ping van tegen de 100.
    Heb es /players getypt en men rate stond op 13000. Is dat te laag?
    Laatst gewijzigd door Frado2005; 30 mei 2005 om 18:58
    Trakt.tv |USA 08-09-10-11: New York | USA 2011:San Francisco + Los Angeles (24 June - 6 July) | USA 2012:Florida + East Coast (1-24 July)
    USA 2013:
    Hawaii (3-17 March) | 2014:Australia (9-28 March) | 2015: Denver-Las Vegas (22 August -13 September)
    2016:
    Auckland-Christchurch (21 January-14 February) | Goedkoper op reis | Villa te koop!

  12. #12
    Terreurkip's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/12/04
    Berichten
    577
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door frado2005
    Heb es /players getypt en men rate stond op 13000. Is dat te laag?
    Yes! Rate 25000 is better. Zolang uw connectie da aankan, en aangezien 56kb-modem-gamers niet meer bestaan, is da zo.
    Terreurkip

  13. #13
    [TPP]Slet!'s schermafbeelding
    Lid sinds
    25/05/04
    Berichten
    352
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Terreurkip
    aangezien 56kb-modem-gamers niet meer bestaan
    Pas op wat u zegt
    Commu

  14. #14
    Titec's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/02/04
    Locatie
    Merksem
    Berichten
    218
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door bartichello
    sky is al van giusteren geupdated hoor titec
    oops
    mijn geheugen is echt zo slecht
    dacht nochtans dak gistren op sky2_3 had gezeten met 3.1.15
    DrumNBassRADIO tune in: 128k, ogg vorbis, aac+

  15. #15
    Terreurkip's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/12/04
    Berichten
    577
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door [TPP]Slet!
    Pas op wat u zegt
    Da noemen ze geen gamers dan é
    Terreurkip

Pagina 1 van 2 12 Laatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen