Weergegeven resultaten: 1 t/m 14 van 14

Discussie: 3 vraagskes ;x

  1. #1
    Member Quilombo's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/11/02
    Locatie
    -
    Berichten
    2.647
    iTrader
    0

    3 vraagskes ;x

    * aangezien ik in tdm walk regelmatig gebruik (om normaal te springen met boots) en in ctfnw translocator ook regelmatig gebruik (duh!) staat dat op een gemakkelijke plaats: middelmuis. maar omdat ik niet na elk matchke van user wil veranderen (kheb utstart2, en da op een ander plaats zette is geen optie btw ), pas ik dat dus gewoon aan bij controls: de vraag is: kunde da van in console ? bij mohaa ging dat, dan typte je bv bind i "getweapon sniperrifle" in console en dan was die i gebind. als ge da van in console kunt (met bind of assign to ofweetikveelwat) zoude der dus ook nen bind van kunne maken, en da zou pas handig zijn ^^ gaat da? (en kunde nen bind maken om uw wapen hidden/rechts te zetten?)


    * http://users.skynet.be/quilo/fout.JPG deze foutmelding krijg ik af en toe, en ik weet totaal ni hoe het komt :f al clean install gedaan van ut maar t helpt ni :'(


    * zijn custom weapon skins allowed? zo ja, waar haal ek die? liefst gewoon dezelfde skins maar een pak kleiner default weapon skins zijn veel te groot :f als t ni allowed is moet ek et ni weten

  2. #2
    Lag
    Lag is offline
    Member Lag's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/08/02
    Locatie
    Bussum
    Berichten
    605
    iTrader
    0
    *1: set input middlemouse walk (in console)
    *2: dunno
    *3: dunno

  3. #3
    Member )°DoE°(-J4cK4sS's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/08/02
    Locatie
    Merelbeke
    Berichten
    353
    iTrader
    0
    nee custom weapon skins zijn nie allowed. Eigenlijk is er bijna niks custom allowed

  4. #4
    Member Quilombo's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/11/02
    Locatie
    -
    Berichten
    2.647
    iTrader
    0
    tnx alvast

    dan moet ik dus enkel nog de foutmelding in orde krijgen
    en weten of ge nen bind kunt maken voor weapon hidden/right te zette

    ..

    edit: ik krijg ook af en toe een foutmelding als k demo's afspeel: ran out of virtual memory; ik dacht dat dat enkel voorkwam als ge een bestand 2x installed hebt (1x system, 1x cache), maar toch is dit niet zo en toch krijg ik zo'n foutmelding
    Laatst gewijzigd door Quilombo; 31 januari 2005 om 14:33

  5. #5
    Member Quilombo's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/11/02
    Locatie
    -
    Berichten
    2.647
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Lag
    *1: set input middlemouse walk (in console)
    *2: dunno
    *3: dunno
    weird: als ik dat in console intyp werkt dat niet
    typ ik set input middlemouse fire, dan gaat dat wel, maar met walk en getweapon translocator gaat dat ni

    EDIT:

    vo de geintresseerden (wrs niemand )

    (20:35:04) (qlo) alles werkt , maar ik krijg het ni in nen alias
    (20:35:40) (qlo) F7=set input middlemouse trans
    (20:35:40) (qlo) F8=set input middlemouse walking
    (20:35:46) (qlo) da werkt allebei
    (20:35:59) (qlo) met alias trans: getweapon translocator ..
    (20:36:10) (qlo) maar dees werkt niet
    (20:36:11) (qlo) Aliases[27]=(Command="set input middlemouse trans",Alias=ctfus)
    (20:36:11) (qlo) Aliases[28]=(Command="set input middlemouse walking",Alias=tdmus)
    (20:36:16) (qlo) wtf
    (20:36:23) ([OAP]Lag) weird
    (20:36:27) (qlo) idd :|

    ma da hoeft vo mij ni perse in nen alias, binds werke dus is t in orde vo mij (werkt wel alleen offline)
    Laatst gewijzigd door Quilombo; 31 januari 2005 om 20:39

  6. #6
    Member xBoredx's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/07/02
    Berichten
    251
    iTrader
    0
    2de: ofwel af en toe flushen (flush typen in console) of ff een bind maken, bij mij is da alt = flush

    oftewel uw ram updaten/upgraden

  7. #7
    Crew Member Dark^Fact's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/07/02
    Locatie
    Harelbeke
    Berichten
    684
    iTrader
    -1 (0%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Quilombo
    tnx alvast
    edit: ik krijg ook af en toe een foutmelding als k demo's afspeel: ran out of virtual memory; ik dacht dat dat enkel voorkwam als ge een bestand 2x installed hebt (1x system, 1x cache), maar toch is dit niet zo en toch krijg ik zo'n foutmelding
    Das een verkeerd .u bestand, ut kan het ni lezen of leest het verkeerd, en dan krijg je die foutmelding. Dacht ik zo

    kunt zien welke ge nodig hebt om demo's te spelen, derna ff switchen of ergens herdownloaden

    als ge nen .u.uz file hebt, ni vergeten te decompressen.

  8. #8
    Member |FuRiouS|'s schermafbeelding
    Lid sinds
    18/07/02
    Locatie
    Rijmenam
    Berichten
    1.416
    iTrader
    0
    1. hebk al gezegd
    2. hebk ook voor niks van aantrekke
    3. nee cheater

  9. #9
    Member Quilombo's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/11/02
    Locatie
    -
    Berichten
    2.647
    iTrader
    0
    omg furre bakkes? ik vraag just of et mag, that makes me a cheater ?? goe bezig.. (en btw, uw 1. klopte totaal ni, als ge beter zou lezen zoude zien da k al alle antwoorden had) (dont take this too hard though ;p)

    en kkheb alweer een nieuw vraagske
    zo dinge voor stats, waar haalde die? ik bedoel da ge aan t eind van een match uw aantal deaths kunt zien (ctf, tdm) en eventueel effi, sprees, multis of nog andere..
    k heb al effimod, daar gaaat da allemaal mee, maar da werkt alleen voor insta

    //<

  10. #10
    Member Metochke's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/07/02
    Locatie
    Baal
    Berichten
    1.160
    iTrader
    0
    www.google.be search : effimod alfa ( alpha kan ook)

  11. #11
    Member Citanul's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/07/02
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    1.091
    iTrader
    1 (100%)
    ge kunt u anders filekes maken met al die set input commands en dan exec nw of exec insta of whatever
    dan moet ge da nie altijd allemaal typen

    zelf nooit geprobeerd ma GI heeft da eens gezegd

  12. #12
    Member Quilombo's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/11/02
    Locatie
    -
    Berichten
    2.647
    iTrader
    0
    Uw zoekbewerking - "effimod alpha" - heeft geen overeenkomstige documenten opgeleverd

    Uw zoekbewerking - "effimod alfa" - heeft geen overeenkomstige documenten opgeleverd

    van effimod vind ik alleen dit: http://home.hccnet.nl/l.j.van.ombergen/EffiV2/
    en dies alleen vo insta

    maar ik zou echt wel wille weten na een ctf/tdm matchke hoeveel deaths ik had (en liefst dus effi sprees en multis ook ;p)

  13. #13
    Member screaM^'s schermafbeelding
    Lid sinds
    22/10/02
    Locatie
    Zoersel
    Berichten
    429
    iTrader
    1 (100%)
    of ge speelt een spel zoals het is,
    of ge speelt het ni
    ipv alles up te f*cken

  14. #14
    Member Quilombo's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/11/02
    Locatie
    -
    Berichten
    2.647
    iTrader
    0
    ... als ge ziet hoeveel deaths ge hebt op het einde van een tdm/ctf matchke is heel uw spel natuurlijk fucked up

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •