Weergegeven resultaten: 1 t/m 13 van 13
  1. #1
    Member dA_WiZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/09/02
    Locatie
    Ekeren
    Berichten
    503
    iTrader
    0

    Tribes Vengeance grafka prob

    Kheb gistere dus de nieuwe tribes vengeance gekocht en ik zit met en groot probleem. telkens ik het spel start zijn alle kleure fu*ked up en ik kan niks selecteren want ik zie zelfs mijn muis cursor niet . alles is 1 kleur en flikkerd constand .... ik heb normaal de laaste nieuwe drivers voor mijn laptop geinstaleerd. (ik kan niet de catalyst drivers instaleren) weet er iemand mss en oplossing ? (ati mobility radeon 9000)

  2. #2
    Approved 9-lifer fragnetic's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/08/02
    Locatie
    Diepenbeek
    Berichten
    1.519
    iTrader
    9 (100%)
    Heb je dit ook in andere games? Anders best even je probleem posten op het hardware forum als er hier geen oplossing komt, omdat er daar meer "bekwame" mensen zitten.
    Ik kan je spijtig genoeg niet helpen.

  3. #3
    Member dA_WiZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/09/02
    Locatie
    Ekeren
    Berichten
    503
    iTrader
    0
    nee dees is het eerste game waar ik dees probleem tegenkom

  4. #4
    Approved 9-lifer fragnetic's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/08/02
    Locatie
    Diepenbeek
    Berichten
    1.519
    iTrader
    9 (100%)
    ge kunt dat eens proberen. Iemand met een r9100 pro die performance probs had, miss dat dit ook gaat voor u probleem. G ekunt het altijd eens proberen.

    I went back to the "Control Panel | Display | Settings | Advanced | 3D" tab.

    This time, I clicked the "Compatiblity" button this time.

    One of the options there says something about "DXT" or "DTX", which has to do with Texture compression handling.

    I toggled it to the other choice.

    *EDIT*
    Hebt ge direct X 9.0c geinstalleerd? zeer belangrijk.
    Laatst gewijzigd door fragnetic; 26 oktober 2004 om 17:44

  5. #5
    Member dA_WiZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/09/02
    Locatie
    Ekeren
    Berichten
    503
    iTrader
    0
    der is alleen wel 1 probleem en da is da kik niks zie ik zie alleen blauw zwart beeld da constant zwart en blauw flikkert

  6. #6
    Approved 9-lifer fragnetic's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/08/02
    Locatie
    Diepenbeek
    Berichten
    1.519
    iTrader
    9 (100%)
    Probeer eerst die direct x als ge die nog nie hebt en dan zeker deze patch, moest ge die nog nie hebben.
    http://www.fz.se/filarkiv/?file=spel..._en_10_101.exe

  7. #7
    Member dA_WiZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/09/02
    Locatie
    Ekeren
    Berichten
    503
    iTrader
    0
    ik heb juist de patch geinstalled maar nog steeds het zelfde probleem ik start hjet spel op en bij de eerste ad wordt het blauw beeld en ik zie dus geen knoppen of blauwe wolken pfff

  8. #8
    Approved 9-lifer fragnetic's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/08/02
    Locatie
    Diepenbeek
    Berichten
    1.519
    iTrader
    9 (100%)
    Geen idee dan, ik zou zeggen, probeer eens op de officiele site www.tribesvengeance.com het forum wat af te zoeken of zelf u probleem er te posten.

  9. #9
    Member dA_WiZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/09/02
    Locatie
    Ekeren
    Berichten
    503
    iTrader
    0
    toch bedankt

  10. #10
    Member [Shadowcat]'s schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    Koningshooikt
    Berichten
    1.426
    iTrader
    1 (100%)
    Minimum systeemeisen gehaald van de officiele site.

    "ATI® Radeon™ or equivalent DirectX® 9.0c-compliant 32 MB 3D
    video card with hardware T&L and pixel shader support"

    Heeft u kaart wel pixel shader support??

  11. #11
    Member dA_WiZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/09/02
    Locatie
    Ekeren
    Berichten
    503
    iTrader
    0
    eeeuum ik denk het wel maar ik ben het niet zeker ik heb en ATI mobility radeon 9000 met 64 ram, P4: 2.4, ram: 512 HD: 40 gig (ik kon de singelplayer demo spelen , de multiplayer demo ging niet daar had ik het zelfde probleem als ik in de full heb )

  12. #12
    Approved 9-lifer |T-J|'s schermafbeelding
    Lid sinds
    27/07/02
    Locatie
    Gent
    Berichten
    1.342
    iTrader
    4 (83%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dA_WiZ
    eeeuum ik denk het wel maar ik ben het niet zeker ik heb en ATI mobility radeon 9000 met 64 ram, P4: 2.4, ram: 512 HD: 40 gig (ik kon de singelplayer demo spelen , de multiplayer demo ging niet daar had ik het zelfde probleem als ik in de full heb )
    dat zou wel eens kunnen tegenvallen
    heb je geen ander systeem om het op te testen?

    ik denk dat je op een laptop werkt niet?

  13. #13
    Member dA_WiZ's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/09/02
    Locatie
    Ekeren
    Berichten
    503
    iTrader
    0
    nee ik heb geen ander systeem ik heb alleen mijn laptop dus ....

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •