Weergegeven resultaten: 1 t/m 9 van 9

Discussie: Ook herbegonnen

  1. #1
    Member zikje's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/11/03
    Locatie
    Surebroek
    Berichten
    4.595
    iTrader
    0

    Ook herbegonnen

    Hello,

    Ik ben ook herbegonnen. Heb vroeger nog met Firmz en Lightning in clans gezeten enzo, maar kotnet heeft daar vroegtijdig een einde aan gemaakt . Nu dus op Scarlet ADSL .

    Ik heb nog wel een paar vraagjes:

    - Ik heb een Intellimouse Explorer 3.0 (niet dat dit belangrijk is of zo) waarvan die voetjes niet zo goed meer schuiven. Waarschijnlijk is mijn fUnc sUrface ook een beetje afgesleten. Heeft er iemand een idee om die voetjes terug vlot te laten schuiven? Ik heb ergens in een artikel gelezen dat ROX er handcrème op smeert of zo .

    - En ik heb ook een probleem met de crosshair. Voor TTM heb ik een goeie, maar als dat niet op een server staat, dan heb ik die van gewone UT2004 en die vind ik helemaal nie goed. Hoe krijg ik het zover dat ik ALTIJD DEZELFDE crosshair heb, nomatter what mutator er al dan niet runnen.

    Thx!

  2. #2
    EmP
    EmP is offline
    Member EmP's schermafbeelding
    Lid sinds
    10/02/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    3.077
    iTrader
    1 (100%)
    voor u muis, koop mouseskatez (bv op http://tek-9.icemat.be )

    die cross van ttm kan je via de ini altijd gebruiken ze, gebruik search knop stat erges op dit forum hoe het moet

  3. #3
    Member $!t_n_DucK's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/09/02
    Locatie
    Lommel/Gent
    Berichten
    477
    iTrader
    0
    muisvoetjes terug fixen : mouseskates peinsk
    mja als ge diene crosshair is kunt laten zien dan kan ik het zeggen:
    das in uwe user.ini gewoon het laatste lijntje veranderen naar den de plaats van den ttm crosshair:
    [XWeapons.SniperRifle]
    bUseOldWeaponMesh=False
    ExchangeFireModes=0
    Priority=10
    CustomCrosshair=7
    CustomCrossHairColor=(B=255,G=170,R=185,A=255)
    CustomCrossHairScale=1.000000
    CustomCrossHairTextureName=Crosshairs.HUD.Crosshai r_Cross1

    -emp was mij voor -

  4. #4
    Member zikje's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/11/03
    Locatie
    Surebroek
    Berichten
    4.595
    iTrader
    0
    En is het ook bijvoorbeeld mogelijk om een UT crosshair te gebruiken in UT2004? Dat kleine hoekje in UT vond ik eigelijk zalig goed.

  5. #5
    Member Tom the batu's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/04/03
    Locatie
    kortemark
    Berichten
    165
    iTrader
    0
    Je voetjes en onderkant van muis es goed afvegen met isopropyl alcochol (bij apotheker te verkrijgen). Ik heb ergens op een nl-forum eens een thread gezien waar men van zo'n oud kantoormap karton een uitstekend performende muismat maakte. Sorry maar kben die link kwijtgespeeld.

    Voor je crosshair. Teken hem achter in photoshop in een 64x64 vierkant met transparante achtergrond (opslaan met layers) en dan heb je hem altijd en overal bij de hand.
    Meer info: http://www.ataricommunity.com/forums...stom+crosshair
    Laatst gewijzigd door Tom the batu; 16 oktober 2004 om 11:25

  6. #6
    EmP
    EmP is offline
    Member EmP's schermafbeelding
    Lid sinds
    10/02/03
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    3.077
    iTrader
    1 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door zikje
    En is het ook bijvoorbeeld mogelijk om een UT crosshair te gebruiken in UT2004? Dat kleine hoekje in UT vond ik eigelijk zalig goed.
    ja da ga ook, ge moet die uit ut exporten en dan in ut2004 importen via editor, of gewoon de texture met alle crosshairs copieren en dan linken in de ini

  7. #7
    Member zikje's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/11/03
    Locatie
    Surebroek
    Berichten
    4.595
    iTrader
    0
    Nog niet echt gelukt .

    Ik heb nadat ik UT2004 heb opgestart en terug afgesloten de user.ini terug opengedaan, en alle waarden staan terug zoals daarvoor. ???

  8. #8
    Banned Go Hard Go Pro's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/09/04
    Locatie
    Baasrode
    Berichten
    1.730
    iTrader
    1 (100%)
    magx zei:

    -]12:51:55[- <@mAgix\fx> ik heb een muispad
    -]12:52:07[- <@Metal-G\fx> welk edde magix ?
    -]12:52:09[- <@Metal-G\fx> qpad ?
    -]12:52:24[- <@mAgix\fx> nee
    -]12:52:27[- <@mAgix\fx> kussenlaken
    -]12:52:30[- <@mAgix\fx> lekker strak en groot
    -]12:52:30[- <@mAgix\fx>
    -]12:52:36[- <@mAgix\fx> me aim ownt


    u ziet maar

  9. #9
    Member zikje's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/11/03
    Locatie
    Surebroek
    Berichten
    4.595
    iTrader
    0
    Die user.ini wordt telkens veranderd. Ik kan mijn crosshair niet aanpassen .

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •