Pagina 5 van 47 EersteEerste 12345678915 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 61 t/m 75 van 697
  1. #61
    Member witten's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/11/04
    Locatie
    Hebdegem
    Berichten
    5.130
    iTrader
    2 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door WarBlade Bekijk bericht
    Ik wil een mob/NPC in de verte aanklikken -> Khem Val loopt in de weg...
    Ik wil een mob looten -> Khem Val loopt wederom in de weg...

    K'begin die companion(s) serieus beu te worden al...
    zooo irritant
    "Socialism is a philosophy of failure, the creed of ignorance, and the gospel of envy, its inherent virtue is the equal sharing of misery."
    -Winston Churchill

  2. #62
    Member Reverz's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/06/07
    Locatie
    Sint-Niklaas
    Berichten
    5.557
    iTrader
    13 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kowlier Bekijk bericht
    red reader is plots zot moeilijk. eeste boss raped ons iedere keer speelde wel met een random group waarmee ik al paar pvp en flashpoint party's mee gedaan heb.
    Hu? Red Reaper was net simpel... 2/3 bazen zijn inderdaad niet gewoon tank & spank maar echt moeilijk kon je die toch moeilijk noemen imo. Zeker die eindbaas was gewoon belachlijk easy.

    Frustratie => er is overnight vanalles en nog wat gebugged. Een massa scavenging & slicing points die terug unlootable zijn... ik dacht dat ze dit woensdag opgelost hadden? >.>
    Mailbox bug... en allerhande kleinere bugs die plots weer beginnen opduiken.

  3. #63
    Approved 9-lifer dr.lee's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/11/03
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    2.957
    iTrader
    40 (100%)
    Voor een datacron op tatooine een half uur op een stomme luchtballon zitten, om vervolgens bij aankomst dankzij een dikke lagspike naast men bestemming te springen... mag helemaal opnieuw beginnen :o
    Cheers

  4. #64
    Member D.li's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/07/02
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    328
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dr.lee Bekijk bericht
    Voor een datacron op tatooine een half uur op een stomme luchtballon zitten, om vervolgens bij aankomst dankzij een dikke lagspike naast men bestemming te springen... mag helemaal opnieuw beginnen :o
    Zijt content dat ze het veranderd hebben van 1u heen en 1u terug :P

  5. #65
    Member dadash's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/12/03
    Locatie
    _
    Berichten
    5.990
    iTrader
    0
    Ik voel een nieuw frustratie moment aankomen

    Hello everyone, we wanted to let you know that we will be performing scheduled maintenance for eight hours on January 4th, 2012 from 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 10AM CST (8AM PST/11AM EST/4PM GMT/5PM CET. All game servers will be offline during this period. This maintenance is expected to take no more than eight hours, but could be extended.
    ACHT UUR. En dat midden de dag. Vorige week was nog niet erg genoeg gaan ze het nog eens dunnetjes over doen

  6. #66
    Approved 9-lifer Quazythian's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/09/02
    Locatie
    Bredene
    Berichten
    600
    iTrader
    25 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dadash Bekijk bericht
    Ik voel een nieuw frustratie moment aankomen



    ACHT UUR. En dat midden de dag. Vorige week was nog niet erg genoeg gaan ze het nog eens dunnetjes over doen
    Als het weer niet uit loopt.
    Origin & Steam: Quazythian

  7. #67
    Crew Member Eld0's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/09/02
    Locatie
    <*-_-*>
    Berichten
    1.583
    iTrader
    11 (100%)
    Weblogs
    1
    ja lol daar mochten ze dan wel aan gedacht hebben dat veel mensen nog in verlof zijn dan, konden dan perfect een andere week uitgekozen hebben
    ^Ěld

  8. #68
    Member misterhahn1's schermafbeelding
    Lid sinds
    31/08/11
    Locatie
    Lille
    Berichten
    253
    iTrader
    0
    Het is wel kut dat het zolang duurt, maar daarom vergaat de wereld niet. Kan ik wat series bijzien of wat klussen in het huis.

  9. #69
    Approved 9-lifer marcel's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/03/03
    Locatie
    londerzeel (malderen)
    Berichten
    9.661
    iTrader
    0
    ik moet toch werken

  10. #70
    Approved 9-lifer Piekatsjoe's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/07/04
    Locatie
    Klerken
    Berichten
    2.052
    iTrader
    0
    Die maintenance gaat telkens op de dinsdag doorgaan, get over it.

    Dat die 8u gaat duren is kut, maar 't is het einde vd wereld niet :/.
    PSN: Piekatsjoe

  11. #71
    Member BubbaKush's schermafbeelding
    Lid sinds
    14/02/11
    Locatie
    Dinant
    Berichten
    492
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dadash Bekijk bericht
    Ik voel een nieuw frustratie moment aankomen



    ACHT UUR. En dat midden de dag. Vorige week was nog niet erg genoeg gaan ze het nog eens dunnetjes over doen
    Oei oei oei, nu gade potderdikke 8 uur lang iets anders moeten doen... .... ...
    "The more people smoke herb, the more Babylon fall." ~ Bob Marley

  12. #72
    Member Reverz's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/06/07
    Locatie
    Sint-Niklaas
    Berichten
    5.557
    iTrader
    13 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dadash Bekijk bericht
    Ik voel een nieuw frustratie moment aankomen

    ACHT UUR. En dat midden de dag. Vorige week was nog niet erg genoeg gaan ze het nog eens dunnetjes over doen
    Jonge jonge jonge, hebben ze het nu nog niet gesnapt?

    Maintenance doe je niet midden op den dag punt aan de lijn. Volgende week woensdag ben ik toch terug aan het werken dus echt caren doe ik niet maar dan hoop ik wel dat het ook effectief bij 8 uur blijft en dat de servers dus live zijn als ik thuis ben.

  13. #73
    Member dadash's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/12/03
    Locatie
    _
    Berichten
    5.990
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door BubbaKush Bekijk bericht
    Oei oei oei, nu gade potderdikke 8 uur lang iets anders moeten doen... .... ...
    Ik werk de vroegen dus tegen de middag ben ik in principe thuis. Eer de servers weer online zijn moet ik al praktish weer gaan slapen om de volgende dag fris te zijn voor het werk. Zo'n onderhoudsuren komen er dus voor mij op aan dat ik die dag niet moet spelen. En ja dat vind ik behoorlijk klote, mag het even?

    Was dat nu voor service zeggen aan je klanten dat ze maar even wat anders moeten doen.

  14. #74
    Member zoR's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/12/04
    Locatie
    Sinaai-Waas
    Berichten
    986
    iTrader
    18 (95%)
    frustratie.. die frikkin companions die alt in de weg lopen :@
    PSN : Zorman86_

  15. #75
    Member
    Lid sinds
    6/09/09
    Locatie
    t Stad
    Berichten
    1.084
    iTrader
    24 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Reverz Bekijk bericht
    Jonge jonge jonge, hebben ze het nu nog niet gesnapt?

    Maintenance doe je niet midden op den dag punt aan de lijn.
    Tuurlijk doe je dat midden op de dag, en niet s avonds als de meerderheid van de bevolking voor hun PC zit. Het is nu niet dat de peak time op een weekdag om 14 uur valt hé.

Pagina 5 van 47 EersteEerste 12345678915 ... LaatsteLaatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •