Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 21 t/m 40 van 44
  1. #21
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Yep, dat staat er nu..


  2. #22
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Nog eventjes de TRAILER.PHP:

    Code:
    <?php
    include("../imports/connection.php");
    include("../imports/func_lib.php");
    
    @mysql_connect(localhost, admin, admin);
    mysql_select_db(videoland);
    
    $SQL = 'SELECT mov_trailer FROM vl_item WHERE id="' . $movie . '"';
    $res = mysql_query($SQL);
    if (@mysql_num_rows($res) > 0) { $trailer = mysql_fetch_array($res); } 
    $movie = $_GET['mov_trailer']; 
    ?>
    
    
    <HTML>
    
    <HEAD>
    <TITLE>Trailer</TITLE>
    <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">
    </HEAD>
    
    <BODY leftmargin="0" topmargin="0">
    <font size=" "></font> 
    <?php
    echo('<embed src="' . $trailer["mov_trailer"] . '" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed>');
    ?>
    </BODY>
    
    </HTML>

  3. #23
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    364
    iTrader
    0
    1 klein foutje:
    die $movie = $_GET['mov_trailer']; moet een beetje naar boven als volgt:
    Code:
     <?php
    include("../imports/connection.php");
    include("../imports/func_lib.php");
    
    @mysql_connect(localhost, admin, admin);
    mysql_select_db(videoland);
    
    $movie = $_GET['mov_trailer']; 
    
    $SQL = 'SELECT mov_trailer FROM vl_item WHERE id="' . $movie . '"';
    $res = mysql_query($SQL);
    if (@mysql_num_rows($res) > 0) { $trailer = mysql_fetch_array($res); } 
    
    ?>

  4. #24
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Mja, mor werkt nog niet hoor..
    Damn..

    Bij de broncode van de HTML geeft hij nog altijd geen path naar de movie hoor, gewoon " ".
    Laatst gewijzigd door DJ-NIKON; 21 juni 2006 om 12:45

  5. #25
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    364
    iTrader
    0
    ok, na wat lokaal testen:
    de url naar die pagina eindigt met trailer.php?id=
    gevolgd door een getal?
    dan moet je de regel
    Code:
     $movie = $_GET['mov_trailer'];
    aanpassen naar:
    Code:
     $movie = $_GET['id'];

  6. #26
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Ok, mooi, bedankt..
    Maarrrr nu geeft Quicktime een fout, er staat gewoon een wit blad met een tekentje van Quicktime en dat blijft zo staan..

    Dus er moet nog ergens een klein detailleke zijn denk ik?

  7. #27
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    364
    iTrader
    0
    Ik heb zelf nog niet veel met quicktime gewerkt maar mss is de bron van je embed niet beschikbaar?

  8. #28
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Jawel hoor, als ik rechtstreeks een Mov file invul speelt hij het direct af..

    Is dit wel juist:

    Code:
    $movie = $_GET['id'];
    
    $SQL = 'SELECT mov_trailer FROM vl_item WHERE id="' . $movie . '"';
    $res = mysql_query($SQL);
    if (@mysql_num_rows($res) > 0) { $trailer = mysql_fetch_array($res); }
    En dan

    Code:
    echo('<embed src="' . $trailer["mov_trailer"] . '" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed>');
    Ik denk niet dat ID = MOVIE, want de movie heet bijv. ALFIE.MOV en het ID is bijv. 40137.

    Edit:
    ID van het ITEM (vl_items) = 36370
    Kolom MOV_TRAILER (vl_items) = Alfie.mov

  9. #29
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    364
    iTrader
    0
    $movie is gewoon een variabele waarin je de waarde van id uit de querystring haalt.
    bv als de url eindigt met trailer.php?id=123
    zal $movie de waarde 123 bevatten.
    die vergelijk je dan met het veld "id" in de database zodat je de juiste rij hebt.
    dan haal je uit die rij de trailer uit de kolom "mov_trailer"

    Staat er onder "mov_trailer" enkel de naam van de trailer? of een volledige url naar de trailer?

  10. #30
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Enkel "Alfie.mov" staat er..
    Maar hoe weet het script dan in welke map hij die ALFIE.MOV moet halen?

    Dir = 127.0.0.1/videoland_final/video/Alfie.mov

  11. #31
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    364
    iTrader
    0
    idd dat wordt weer een aanpassing:
    maak van dit:
    Code:
    <?php
    echo('<embed src="' . $trailer["mov_trailer"] . '" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed>');
    ?>
    dit:
    Code:
    <embed src="/videoland_final/video/<?=$trailer["mov_trailer"]>" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed>
    die <?php en ?> moet je dus wissen

  12. #32
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    " width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true>

    Dit geeft hij als output, dus geen movie...

    HTML bron:

    <embed src="http://127.0.0.1/videoland_final/video/<?=$trailer["mov_trailer"]>"
    Blijft dus staan..

  13. #33
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    364
    iTrader
    0
    tikfout van mijn kant:
    Code:
    <embed src="/videoland_final/video/<?=$trailer["mov_trailer"]?>" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed>
    dat zou moeten werken

  14. #34
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Nope

    Zeg bedankt hoor, kben blij da iemand mij hierdoor helpt, ik versta er niks meer van..

  15. #35
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    HTML Broncode:

    Code:
    <HTML>
    <HEAD>
    <TITLE>Trailer</TITLE>
    <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">
    </HEAD>
    
    <BODY leftmargin="0" topmargin="0">
    <font size=" "></font> 
    
    <embed src="../video/<?=$trailer['mov_trailer']?>" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed>
    
    </BODY>
    </HTML>

  16. #36
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    364
    iTrader
    0
    das graag gedaan ze
    nu ge het zegt daar komt bij mij een notify ergens tussen te staan.
    kga dat eens ff bekijken

  17. #37
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    364
    iTrader
    0
    bij mij werkt het met deze code:
    Code:
    <?php
    
    @mysql_connect(localhost, "", ""); // hier heb ik mijn gegevens gewist
    mysql_select_db("videoland");
    
    $movie = $_GET['id'];
    
    $SQL = 'SELECT mov_trailer FROM vl_item WHERE id="' . $movie . '"';
    $res = mysql_query($SQL);
    if (@mysql_num_rows($res) > 0) {
    	$trailer = mysql_fetch_array($res); 
    }
     
    ?>
    
    
    <HTML>
    
    <HEAD>
    <TITLE>Trailer</TITLE>
    <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">
    </HEAD>
    
    <BODY leftmargin="0" topmargin="0">
    <font size=" "></font> 
    <embed src="/videoland_final/video/<?=$trailer["mov_trailer"]; ?>" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed>
    </BODY>
    
    </HTML>

  18. #38
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Werkt niet hier hoor, geeft gewoon deze output:

    " width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true>

    En in de HTML bron staat er geen .MOV ofzo, gewoon de code zelf.

  19. #39
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    364
    iTrader
    0
    staat er soms een <br> en iets van Notify tussen die broncode?

  20. #40
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Code:
    <HTML> 
    <HEAD>
     <TITLE>Trailer</TITLE> 
    <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1"> 
    </HEAD>
    
    <BODY leftmargin="0" topmargin="0"> <font size=" "></font> 
    
    <embed src="/videoland_final/video/<?=$trailer["mov_trailer"]; ?>" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed>
    
    </BODY>
    </HTML>

Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •