Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 16 t/m 30 van 44
  1. #16
    Member
    Lid sinds
    12/10/02
    Locatie
    Gent
    Berichten
    14.721
    iTrader
    2 (100%)
    beste is zelfs om geen html code te echo'en via php .

  2. #17
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Nu geeft hij geen error meer, maar toont hij ook de trailer nog niet..

  3. #18
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    362
    iTrader
    0
    wat staat er in de html broncode?

    edit: en nog eentje voor killgore
    Code:
    <embed src="<?=$trailer["mov_trailer"]?>" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed>
    Laatst gewijzigd door klennepette; 21 juni 2006 om 12:55
    --Blame video games for violence, what are you a fucking retard?--
    Neg's Urban Sports

  4. #19
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Code:
    <HTML>
    
    <HEAD>
    <TITLE>Trailer</TITLE>
    <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">
    </HEAD>
    
    <BODY leftmargin="0" topmargin="0">
    <font size=" "></font> 
    <embed src="" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed></BODY>
    
    </HTML>

  5. #20
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    362
    iTrader
    0
    Ik geloof dat de fout bij de mysql query ligt dan.
    die zou dit moeten zijn als ik me niet vergis?:
    Code:
    $SQL = 'SELECT mov_trailer FROM vl_item WHERE id="' . $movie . '"'
    en dat en die if structuur zou tussen
    Code:
     $movie = $_GET['mov_trailer'];
    en
    Code:
     ?>
    moeten staan
    --Blame video games for violence, what are you a fucking retard?--
    Neg's Urban Sports

  6. #21
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Yep, dat staat er nu..


  7. #22
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Nog eventjes de TRAILER.PHP:

    Code:
    <?php
    include("../imports/connection.php");
    include("../imports/func_lib.php");
    
    @mysql_connect(localhost, admin, admin);
    mysql_select_db(videoland);
    
    $SQL = 'SELECT mov_trailer FROM vl_item WHERE id="' . $movie . '"';
    $res = mysql_query($SQL);
    if (@mysql_num_rows($res) > 0) { $trailer = mysql_fetch_array($res); } 
    $movie = $_GET['mov_trailer']; 
    ?>
    
    
    <HTML>
    
    <HEAD>
    <TITLE>Trailer</TITLE>
    <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">
    </HEAD>
    
    <BODY leftmargin="0" topmargin="0">
    <font size=" "></font> 
    <?php
    echo('<embed src="' . $trailer["mov_trailer"] . '" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed>');
    ?>
    </BODY>
    
    </HTML>

  8. #23
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    362
    iTrader
    0
    1 klein foutje:
    die $movie = $_GET['mov_trailer']; moet een beetje naar boven als volgt:
    Code:
     <?php
    include("../imports/connection.php");
    include("../imports/func_lib.php");
    
    @mysql_connect(localhost, admin, admin);
    mysql_select_db(videoland);
    
    $movie = $_GET['mov_trailer']; 
    
    $SQL = 'SELECT mov_trailer FROM vl_item WHERE id="' . $movie . '"';
    $res = mysql_query($SQL);
    if (@mysql_num_rows($res) > 0) { $trailer = mysql_fetch_array($res); } 
    
    ?>
    --Blame video games for violence, what are you a fucking retard?--
    Neg's Urban Sports

  9. #24
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Mja, mor werkt nog niet hoor..
    Damn..

    Bij de broncode van de HTML geeft hij nog altijd geen path naar de movie hoor, gewoon " ".
    Laatst gewijzigd door DJ-NIKON; 21 juni 2006 om 12:45

  10. #25
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    362
    iTrader
    0
    ok, na wat lokaal testen:
    de url naar die pagina eindigt met trailer.php?id=
    gevolgd door een getal?
    dan moet je de regel
    Code:
     $movie = $_GET['mov_trailer'];
    aanpassen naar:
    Code:
     $movie = $_GET['id'];
    --Blame video games for violence, what are you a fucking retard?--
    Neg's Urban Sports

  11. #26
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Ok, mooi, bedankt..
    Maarrrr nu geeft Quicktime een fout, er staat gewoon een wit blad met een tekentje van Quicktime en dat blijft zo staan..

    Dus er moet nog ergens een klein detailleke zijn denk ik?

  12. #27
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    362
    iTrader
    0
    Ik heb zelf nog niet veel met quicktime gewerkt maar mss is de bron van je embed niet beschikbaar?
    --Blame video games for violence, what are you a fucking retard?--
    Neg's Urban Sports

  13. #28
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Jawel hoor, als ik rechtstreeks een Mov file invul speelt hij het direct af..

    Is dit wel juist:

    Code:
    $movie = $_GET['id'];
    
    $SQL = 'SELECT mov_trailer FROM vl_item WHERE id="' . $movie . '"';
    $res = mysql_query($SQL);
    if (@mysql_num_rows($res) > 0) { $trailer = mysql_fetch_array($res); }
    En dan

    Code:
    echo('<embed src="' . $trailer["mov_trailer"] . '" width=480 height=280 autoplay=true controller=true cache=true kioskmode=true></embed>');
    Ik denk niet dat ID = MOVIE, want de movie heet bijv. ALFIE.MOV en het ID is bijv. 40137.

    Edit:
    ID van het ITEM (vl_items) = 36370
    Kolom MOV_TRAILER (vl_items) = Alfie.mov

  14. #29
    Member klennepette's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Berichten
    362
    iTrader
    0
    $movie is gewoon een variabele waarin je de waarde van id uit de querystring haalt.
    bv als de url eindigt met trailer.php?id=123
    zal $movie de waarde 123 bevatten.
    die vergelijk je dan met het veld "id" in de database zodat je de juiste rij hebt.
    dan haal je uit die rij de trailer uit de kolom "mov_trailer"

    Staat er onder "mov_trailer" enkel de naam van de trailer? of een volledige url naar de trailer?
    --Blame video games for violence, what are you a fucking retard?--
    Neg's Urban Sports

  15. #30
    Member DJ-NIKON's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Westhoek
    Berichten
    238
    iTrader
    1 (100%)
    Enkel "Alfie.mov" staat er..
    Maar hoe weet het script dan in welke map hij die ALFIE.MOV moet halen?

    Dir = 127.0.0.1/videoland_final/video/Alfie.mov

Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •