Pagina 6 van 66 EersteEerste ... 23456789101656 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 76 t/m 90 van 976
  1. #76
    Member
    Lid sinds
    3/10/04
    Locatie
    Belsele
    Berichten
    631
    iTrader
    11 (100%)
    En hoe hebt ge er nu voor gezorgd dat het u maar €400 heeft gekost

  2. #77
    Approved 9-lifer mythe's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/03/04
    Locatie
    Harelbeke
    Berichten
    14.134
    iTrader
    133 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door B.U.R.N Bekijk bericht
    En hoe hebt ge er nu voor gezorgd dat het u maar €400 heeft gekost
    Bende kreften allemaal .
    Iemand da'k ken krijgt nen iPhone van het werk. En de GSM was nog maar een weekje oud, dus vroeg hij of ik het toevallig niet wou overkopen voor € 400. Vandaar dat ik zei: van pdashop.
    PSN: dripke
    .

  3. #78
    Member
    Lid sinds
    8/07/10
    Locatie
    Overijse
    Berichten
    115
    iTrader
    1 (100%)
    juist gebeld met die man van GSM eindhoven, ze zijn uitverkocht, levering pas terug volgende week
    En ik moet volgende week terug gaan werken...

  4. #79
    Approved 9-lifer mythe's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/03/04
    Locatie
    Harelbeke
    Berichten
    14.134
    iTrader
    133 (100%)
    Wieha, heb hem. Hij is wel beetje groot . Maar da's kwestie van gewoonte zeker.
    Voor een extern SD kaartje. Is da belangrijk welke snelheid? Ik denk van niet, door het interne geheugen.
    PSN: dripke
    .

  5. #80
    Member
    Lid sinds
    8/07/10
    Locatie
    Overijse
    Berichten
    115
    iTrader
    1 (100%)
    kheb de mijne ook gaan halen (andere winkel gevonden) €430 voor de 8gb. 16 gig hebbek ni echt nodig (en anders haal ik me wel een SD kaartje van ebay voor €10)

  6. #81
    Member wilz's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/01/10
    Locatie
    Bocholt
    Berichten
    592
    iTrader
    33 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jehan Bekijk bericht
    kheb de mijne ook gaan halen (andere winkel gevonden) €430 voor de 8gb. 16 gig hebbek ni echt nodig (en anders haal ik me wel een SD kaartje van ebay voor €10)
    linkje ?

    iemand al ervaring met de blackouts van deze telefoon. had vanmorgen een review gelezen waarin stond dat de gsm heel veel blackouts heeft enz.

    kben namelijk enorm geinteresseerd in deze GSM en wil er wat meer over weten want ben aan het twijfelen tussen de galaxy, de desire of de wildfire

  7. #82
    Member
    Lid sinds
    2/01/09
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    816
    iTrader
    32 (100%)
    Er is sinds gisteren een nieuwe fix beschikbaar. Die lost alle problemen op en is heel makkelijk te installeren. Bij de quadrant benchmark tool is de score van de bijna dubbel zo groot als de 2e (nexus one op 2.2) terwijl wij op 2.1 zitten. Benchmarks zeggen niet alles, maar het is een indicatie. En de lag is volledig verdwenen bij mij.

  8. #83
    Approved 9-lifer Corleone's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/07/10
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    1.392
    iTrader
    15 (89%)
    Ik gebruik dezelfde fix
    The statistics on sanity are that one out of every four people is suffering from some form of mental illness. Think of your three best friends. If they are okay, it's you....

    http://www.palestinasolidariteit.be/

  9. #84
    Member
    Lid sinds
    8/07/10
    Locatie
    Overijse
    Berichten
    115
    iTrader
    1 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wilz Bekijk bericht
    linkje ?
    gsm-world.nl
    Het was wel hun laatste toestel...
    Enigste probleem is natuurlijk voor de garantie, die loopt via hun winkel voor 1e jaar, via Samsung NL het 2e jaar (moet dus wel effe over de grens gaan)
    Het is allesinds 1 uit NL zelf (handleiding in NL en er staan van die typisch nederlandse apps op, vb Telegraaf online) dus geen import.

    Waar is de fix beschikbaar? Kheb ook al even die blackout gehad (wel niet zo lang als andere mensen, maar toch).

    Echter, GPS werkt super bij mij, binnen de minuut had ik een fix (binnenshuis dan nog)

    edit:
    Ik krijg blijkbaar KIES niet geinstalleerd op men PC, komt telkens met melding 'Kan geen toegang krijgen tot bestandsserver, controleer de netwerkinstellingen'
    Iemand raad?
    Laatst gewijzigd door jehan; 11 augustus 2010 om 10:30

  10. #85
    Member Hobbezak's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/02/08
    Locatie
    Gemeente/Stad
    Berichten
    66
    iTrader
    0
    firewall afzetten loste het probleem bij mij op.

  11. #86
    Approved 9-lifer mythe's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/03/04
    Locatie
    Harelbeke
    Berichten
    14.134
    iTrader
    133 (100%)
    Waar is de update te vinden?
    KIES wilt de mijnen niet update :o. En PC Studio ook niet. Ja,KIES wou gisteren niet installeren, dus heb PC studio ook geinstalled.

    @Hobbezak: merci voor de tip, zo heb ik het kunnen installen. Wel een mooi programma voor iets van Samsung te zijn =D.
    Laatst gewijzigd door mythe; 11 augustus 2010 om 12:04
    PSN: dripke
    .

  12. #87
    Member
    Lid sinds
    8/07/10
    Locatie
    Overijse
    Berichten
    115
    iTrader
    1 (100%)
    Nu gaat het programma wel verder, maar blijft steken op 2% (OutlookAddin2007.cab) en dit voor ondertussen al een uur.

    gelukt: blijkbaar was het mijn checkpoint vpn die voor problemen zorgde.
    Iemand die KIES kan verbinden via Bluetooth? vraagt telkens of de gsm een symbian of een windows mobile is
    Laatst gewijzigd door jehan; 11 augustus 2010 om 13:14

  13. #88
    Member
    Lid sinds
    11/08/10
    Locatie
    Diepenbeek
    Berichten
    6
    iTrader
    0
    Sinds gisteren in bewit van Galaxy S - nederlandse versie

    Echter wanneer ik met de camera een foto neem kan ik deze wel zien in voorbeeld als deze getrokken is maar als ik naar de gallerij ga staat de foto als icoon met een bliksem door (soor corrupted file)
    En als ik deze naar mijn PC overzet is de foto ook niet te openen
    Met andere zoorden de gemaakte fotos worden niet of slecht opgeslaan

    Iemand raad of dit ook al voorgehad

    Greetz

  14. #89
    Approved 9-lifer mythe's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/03/04
    Locatie
    Harelbeke
    Berichten
    14.134
    iTrader
    133 (100%)
    Iemand info over hoe ik mijn GSM kan laten connecteren via KIES? Het is 1* gelukt, nu lukt het gewoon niet meer .

    En waar vind je swype? Want het staat wel bij opties, maar als ik een bericht typ staat er geen mogelijkheid om swype te gebruiken.
    Laatst gewijzigd door mythe; 12 augustus 2010 om 11:41
    PSN: dripke
    .

  15. #90
    Member Daggie's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/06/04
    Locatie
    Essene
    Berichten
    1.253
    iTrader
    40 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door nettiws Bekijk bericht
    Echter wanneer ik met de camera een foto neem kan ik deze wel zien in voorbeeld als deze getrokken is maar als ik naar de gallerij ga staat de foto als icoon met een bliksem door (soor corrupted file)
    Probeer eens een andere SD kaart.
    PSN / Steam / Origin / Uplay / XBL: DaggieBe

Pagina 6 van 66 EersteEerste ... 23456789101656 ... LaatsteLaatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •