Weergegeven resultaten: 1 t/m 8 van 8

Discussie: SGS+ verliest wifi

  1. #1
    Member deven's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/05/05
    Locatie
    Laakdal
    Berichten
    3.691
    iTrader
    2 (100%)

    SGS+ verliest wifi

    nog iemand met i9001 waarvan de wifi soms even uitvalt en uit zichzelf terug herstart? Redelijk ellendig eigenlijk. Ik dacht eerst juicedefencer. Maar staat nu af en heeft het nog

    Kan er geen tijdstip op plakken, maar om de X aantal minuten valt wifi uit en verbind auto. terug binnen de minuut. bij wifi instellingen zie ik echter niks staan...
    Laatst gewijzigd door deven; 20 januari 2012 om 16:13
    Antec three hundred two, OCZ ZS 650W, Asrock Z77 Extreme 4, Intel I5 3570K,
    ATI 5870, Gelid Tranquillo, 8GB Corsair XMS3, Samung 830 series 128GBssd, 2TB WD, 640GB Samsung, 2X160GB WD

  2. #2
    Member Pariah's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/05/07
    Locatie
    /
    Berichten
    5.764
    iTrader
    34 (97%)
    router al eens gereset?

  3. #3
    Member deven's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/05/05
    Locatie
    Laakdal
    Berichten
    3.691
    iTrader
    2 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pariah Bekijk bericht
    router al eens gereset?
    Nog niet gedaan nee. Heb hem juist wel op ander kanaal gezet. Kanaal 3 ipv Kanaal 8. En ook programma wifi fixer op mijn gsm gezet. Had dit gelezen in topic van sgs2 met zelfde probleem.

    Tijdens dit te typen viel het dus terug uit. Dus dadelijk router eens herstarten zoals je zegt.

    Reset dus.

    Verstuurd van mijn GT-I9001 met Tapatalk
    Antec three hundred two, OCZ ZS 650W, Asrock Z77 Extreme 4, Intel I5 3570K,
    ATI 5870, Gelid Tranquillo, 8GB Corsair XMS3, Samung 830 series 128GBssd, 2TB WD, 640GB Samsung, 2X160GB WD

  4. #4
    Member deven's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/05/05
    Locatie
    Laakdal
    Berichten
    3.691
    iTrader
    2 (100%)
    Juist reset gedaan. Maar bedoel je dat ik de knop even moet indrukken of lang inhouden zodat alle instellen verloren gaan? En ik alles hier thuis opnieuw moet instellen?


    Edit. Gewoon reset helpt dus ook niks.

    ongeveer 2 minuten zit er tussen elke wifi lost.

    Verstuurd van mijn GT-I9001 met Tapatalk
    Laatst gewijzigd door deven; 20 januari 2012 om 16:59
    Antec three hundred two, OCZ ZS 650W, Asrock Z77 Extreme 4, Intel I5 3570K,
    ATI 5870, Gelid Tranquillo, 8GB Corsair XMS3, Samung 830 series 128GBssd, 2TB WD, 640GB Samsung, 2X160GB WD

  5. #5
    Member deven's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/05/05
    Locatie
    Laakdal
    Berichten
    3.691
    iTrader
    2 (100%)
    Juist is gaan zoeken op xda. Staat vol met wifi problemen. Ook andere toestellen die zich zo gedragen. Echte oplossing nog niet gevonden. Is een topic van 54 paginas.

    Ik heb wel gelezen bij iemand waar juicedefender de boosdoener was. Dus die heb ik er juist vanaf gesmeten. Kijken of dit werkt.

    En weer valt het uit. Dus daar ligt het ook niet aan. Pf!

    Om de 2 minuten ofzo springt het dus uit en aan.

    Verstuurd van mijn GT-I9001 met Tapatalk
    Laatst gewijzigd door deven; 20 januari 2012 om 19:09
    Antec three hundred two, OCZ ZS 650W, Asrock Z77 Extreme 4, Intel I5 3570K,
    ATI 5870, Gelid Tranquillo, 8GB Corsair XMS3, Samung 830 series 128GBssd, 2TB WD, 640GB Samsung, 2X160GB WD

  6. #6
    Member
    Lid sinds
    18/02/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    674
    iTrader
    0
    Ik heb soms wel dat ik geen verbinding kan maken met mijn 3g (in en uit flight mode gaan lost alles op), maar met wifi heb ik nog geen problemen gehad. (ook een sg+)

    Alle updates er al opgezet?

  7. #7
    Member deven's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/05/05
    Locatie
    Laakdal
    Berichten
    3.691
    iTrader
    2 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door El Shampo Bekijk bericht
    Ik heb soms wel dat ik geen verbinding kan maken met mijn 3g (in en uit flight mode gaan lost alles op), maar met wifi heb ik nog geen problemen gehad. (ook een sg+)

    Alle updates er al opgezet?
    Ja ik heb nieuwste officiële software op gsm staan. En markt zegt geen nieuwe updates beschikbaar. Heb dit probleem al wel langer maar pas vandaag eens goed op gelet. Is echt om gek te worden. Heb al van alles gelezen. Maar oplossing nog niets. Ben bijna zeker dak het niet aan router ligt. Als ik bij maat kom probeer ik het daar in ieder geval terug.

    Probeer juist wifi fixer. Ook niks.

    Verstuurd van mijn GT-I9001 met Tapatalk
    Laatst gewijzigd door deven; 20 januari 2012 om 19:52
    Antec three hundred two, OCZ ZS 650W, Asrock Z77 Extreme 4, Intel I5 3570K,
    ATI 5870, Gelid Tranquillo, 8GB Corsair XMS3, Samung 830 series 128GBssd, 2TB WD, 640GB Samsung, 2X160GB WD

  8. #8
    Member deven's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/05/05
    Locatie
    Laakdal
    Berichten
    3.691
    iTrader
    2 (100%)
    Nog is antwoord. Heb mijn gsm wifi instelling nu op statisch gebruiken gezet en zit nu een tiental minuten zonder uitvallen.

    Houd hout vast!

    Verstuurd van mijn GT-I9001 met Tapatalk
    Antec three hundred two, OCZ ZS 650W, Asrock Z77 Extreme 4, Intel I5 3570K,
    ATI 5870, Gelid Tranquillo, 8GB Corsair XMS3, Samung 830 series 128GBssd, 2TB WD, 640GB Samsung, 2X160GB WD

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •