Weergegeven resultaten: 1 t/m 8 van 8
  1. #1
    Member Samadhi's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/08/02
    Locatie
    Zwevegem
    Berichten
    541
    iTrader
    2 (100%)

    XFX 6800GT ===> ULTRA SPEEDS ... OC of flashen ?

    Major question :

    Als je een XFX 6800GT hebt en je wilt ULTRA speeds. . .
    Wat doe je best ?

    Gewoon de BIOS normaal laten en gewoon overclocken ? of is het best de BIOS te flashen naar die van een ULTRA.

    Ik las dat wanneer je de BIOS flasht naar een ULTRA, je dan MINDER hoog kan overclocken dan wanneer je die gewoon GT laat en zo overclockt.
    Anderen zeggen dat door de hogere voltages van de ULTRA bios je hoger kunt gaan.

    Hier vong ik een thread waarin men uitlegt hoe je je GT of ULTRA naar een gainward golden sample brengt maar ik vraag me af of dit gezond is en ook het beste.

    http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=5982

    Velen dingen spreken elkaar dus tegen.
    Ik zou graag eens weten van een kenner hoe het nu eigenlijk allemaal echt in elkaar zit, Dus iemand die HET weet en niet denkt dat ie het weet.
    Een kleine duidelijk uitleg en misschien ook een kleine guide zullen velen waarschijnlijk heel nuttig vinden.
    Ik wil de helpende ziel alvast 1000x bedanken.

    Grtz
    [G]ing'Killah'
    Laatst gewijzigd door Samadhi; 21 februari 2005 om 07:52
    समाधि It's not a question of learning much... On the contrary. It's a question of unlearning much. - Osho
    Audi A5 coupé 3.0 TDi Quattro S-Line @ 310pk/625Nm
    Synology DS1010+ & DX510 / 3GB RAM / 25TB Synology Hybrid Raid @ DSM 4.2-3161
    Nieuwe uitdaging?

  2. #2
    Member Cliff's schermafbeelding
    Lid sinds
    10/07/03
    Locatie
    Maasmechelen
    Berichten
    754
    iTrader
    0
    De ramtimings van gt bios zijn beter dan dien van de ultra bios, dus als uwe gt ultra speeds haalt op stock bios dan zou ik gt bios houden doet hem dat niet is de kans er dat ge met ultra bios hogere oc kunt !

    Als ge goei koeling hebt gaat ge met ultra bios door voltage hogere oc hebben !

    Maar gt bios met zelfde speeds als ultra > ultra bios met ultra speeds !

    Mvg,

    Cliff
    Laatst gewijzigd door Cliff; 21 februari 2005 om 10:55
    .:. (PC) Specs ! .:.
    .:. (WoW) Undead Warlock: Vashj ! .:.

  3. #3
    Member ***ARF***'s schermafbeelding
    Lid sinds
    4/06/03
    Locatie
    breendonk
    Berichten
    4.341
    iTrader
    2 (100%)
    geen ultra bios flashen
    gewoon je eigen bios aanpassen zodat je Vcore naar 1.4v gaat
    dan zit je op hetzelfde voltage als met een ultra , maar dan met je eigen gt bios

    ge kunt dan ineens u speeds ook aanpassen in bios
    (wel eerst zien dat ze die snelheden aankunnen)
    ik kijk meestal welke speeds ze aankunnen 100%stabiel
    en flash ze dan naar de bios omdat je dan niets meer moet instellen als je format, of de kaart ergens anders steekt.
    vandaaruit kan je dan nog steeds hoger flashen

    prog voor u bios uit te lezen en te flashen : nvflash
    prog om bios aan te passen : nibitor
    beiden te vinden @ google
    need me? call me=> broodje_marco@hotmail.com
    9800pro@xt 8000ptn in 3D2003

  4. #4
    Banned thunderhawk's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/11/03
    Locatie
    Puurs //Lebbeke
    Berichten
    1.176
    iTrader
    0
    ne 6800GT @ U speeds is rapper als nen echte 6800U.

  5. #5
    Member Witte's schermafbeelding
    Lid sinds
    15/08/03
    Locatie
    Lokeren
    Berichten
    5.492
    iTrader
    40 (100%)
    Zoals ARF zegt: eigen BIOS aanpassen. Das het beste dat je kunt doen.

  6. #6
    Member Cliff's schermafbeelding
    Lid sinds
    10/07/03
    Locatie
    Maasmechelen
    Berichten
    754
    iTrader
    0
    voltage verhogen zou ik pas doen als het echt nodig is
    .:. (PC) Specs ! .:.
    .:. (WoW) Undead Warlock: Vashj ! .:.

  7. #7
    Member ***ARF***'s schermafbeelding
    Lid sinds
    4/06/03
    Locatie
    breendonk
    Berichten
    4.341
    iTrader
    2 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cliff
    voltage verhogen zou ik pas doen als het echt nodig is
    het is nodig
    (wel temps in het oog houden)
    need me? call me=> broodje_marco@hotmail.com
    9800pro@xt 8000ptn in 3D2003

  8. #8
    Member Witte's schermafbeelding
    Lid sinds
    15/08/03
    Locatie
    Lokeren
    Berichten
    5.492
    iTrader
    40 (100%)
    hehe, u read my mind

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •