Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 20 van 30
  1. #1
    Member sexymofo's schermafbeelding
    Lid sinds
    3/11/03
    Berichten
    2.699
    iTrader
    0

    9800 pro overclocked

    Hij loopt nu aan een core van 407. En een Memory van 374.

    Tis er een van hercules. Moet die nu extra voltage hebben? Er staat al een extra fan op.

  2. #2
    Mee
    Mee is nu online
    Member Mee's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/02/03
    Locatie
    Haacht
    Berichten
    13.312
    iTrader
    6 (100%)
    Weblogs
    1
    Geraakt ge echt nie hoger zonder voltage omhoog te doen?
    Ik geraak tot 445 MHz (core) zonder aan mijn spanning te foefelen, en heb zo'n Zalman heatpie-ding, met cooler héél stil draaiend (grijzen heatpie, nie zo nen nieuwe blauwe).

  3. #3
    Member calimero's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/02
    Locatie
    Oosterzele/Gent
    Berichten
    731
    iTrader
    1 (100%)
    ik geraak met een hercules non-pro tot 415-420 en mem 375, hoger is zeker mogelijk met watercooling,niet met lucht.Jij moet zeker aan 440 geraken

    Het best wat je doet is een arctic silencer/zalman cooler kopen voor je kaart, voltages in bios halen niks uit. btw review van de zalman staat op tweakers.net

  4. #4
    Member sexymofo's schermafbeelding
    Lid sinds
    3/11/03
    Berichten
    2.699
    iTrader
    0
    Hmm ik heb met Atitool getweaked. Ik was de max core aant zoeken en toen is hij gecrashed. Maar de max memory stond nog altijd op standaard bijna. Misschien daarmee dat em nie hoger ging

  5. #5
    Member
    Lid sinds
    2/02/03
    Locatie
    Assenede
    Berichten
    693
    iTrader
    4 (83%)
    Niet alle kaarten zijn goed hoor... vriend van me heeft ooit es een GexCube Radeon 9800 pro gehad en die ging niet hoger dan 392.. wat was dat een zielige kaart zeg...

    Het geheugen ging wel wat hoger maar ook niet om van over naar huis te schrijven..

    Ligt er gewoon aan hoe oud de core is op de kaart imo... de laatste nieuwe R350's doen snelheden boven de 400 Mhz makkelijk. De R360 cores doen minstens 412 zonder enig probleem... en die gaan in veel gevallen nog hoger..

    Je kan altijd es kijken welke core het is... als het een R350 is kan het best zijn dat je gewoon op het einde zit...

  6. #6
    Member
    Lid sinds
    5/11/03
    Locatie
    stad
    Berichten
    1.166
    iTrader
    0
    ik haal oowk maar 407 - 365 ze
    R350 en ne silencer rev3 op

  7. #7
    Member sexymofo's schermafbeelding
    Lid sinds
    3/11/03
    Berichten
    2.699
    iTrader
    0
    Tis een r380 core.

  8. #8
    Member brechtvm's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/11/03
    Locatie
    Koksijde/Zottegem
    Berichten
    6.524
    iTrader
    42 (98%)
    r380 ?
    ik hoorde enkel nog maar van 350 en 360
    heb je je niet mislézen ?

    greetz

  9. #9
    Member sexymofo's schermafbeelding
    Lid sinds
    3/11/03
    Berichten
    2.699
    iTrader
    0
    Ik wist dat iemand da ging vragen en de doos zegt 380MHz core.
    340Mhz DDR RAM.

    zoals ze hier hetzelfde zeggen

  10. #10
    Member brechtvm's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/11/03
    Locatie
    Koksijde/Zottegem
    Berichten
    6.524
    iTrader
    42 (98%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door sexymofo
    Ik wist dat iemand da ging vragen en de doos zegt 380MHz core.
    340Mhz DDR RAM.

    zoals ze hier hetzelfde zeggen
    Mhz is ni hetzelfde als rXXX é
    alé,da denk ik toch
    bij 9800pro ebte OF r350 core OF r360 core
    hoe kan je dit wéten ?
    door cooler van uw graka te doen
    en dan de pasta eraf
    en dan kunde léze welke core ge ebt
    succes !
    greetz

    (of doe bios dump via atitool)



    ivm uwe link :

    De kloksnelheid van de core is 380MHz
    kloksnelheid dus -> das de SNELHEID van de core
    niet het TYPE core (r350/r360)
    Laatst gewijzigd door brechtvm; 12 januari 2005 om 17:25

  11. #11
    Member nazaar's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    2.324
    iTrader
    0
    biosdump van ait geeft toch gewoon info direct uit de bios ? En als daar een pro bios opstaat gaat daar niet instaan dat het een kaart is met een r360 core.

    Enige manier om zeker te zijn is koele deraf en zelf checken !

  12. #12
    Member brechtvm's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/11/03
    Locatie
    Koksijde/Zottegem
    Berichten
    6.524
    iTrader
    42 (98%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door nazaar
    biosdump van ait geeft toch gewoon info direct uit de bios ? En als daar een pro bios opstaat gaat daar niet instaan dat het een kaart is met een r360 core.

    Enige manier om zeker te zijn is koele deraf en zelf checken !
    ik las dat de eerste regel van die bios dump de CORE bevat...en dus niet de BIOS
    dus dat je op deze manier wel een juiste weergave van core kunt hebbe...
    thats what i read ..

  13. #13
    Member sexymofo's schermafbeelding
    Lid sinds
    3/11/03
    Berichten
    2.699
    iTrader
    0
    de r350 core zover ik kan vinden op i-net. Die site zegt ook dat de core wel tot 460Mhz kan gaan
    Laatst gewijzigd door sexymofo; 12 januari 2005 om 22:49

  14. #14
    Member Hekke1664's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/08/04
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    627
    iTrader
    68 (100%)
    Ik geraak met ATITool tot 461/352 wel op waterkoeling.
    Dus met een Silencer zou je zeker hoger kunnen denk ik

  15. #15
    Member sexymofo's schermafbeelding
    Lid sinds
    3/11/03
    Berichten
    2.699
    iTrader
    0
    407/364. Hoger dan dat en hij toont artifacts. Misschien niet genoeg koeling. Die ik trouwens toch nog moet bijsteken een van dees. Of kan dat ding gewoon niet hoger

  16. #16
    Member daFour's schermafbeelding
    Lid sinds
    28/04/04
    Locatie
    Oostkamp
    Berichten
    2.600
    iTrader
    16 (100%)
    ik ben hier al aan 412/365 gegaan zonder fouten

    maar wat zet ik het beste het hoogste? core of mem?

    zit btw met stockkoeling (is ne msi 256bit,r360 normaal)

    grtz

    *edit btw hoe haal je die koeler eraf ?
    Laatst gewijzigd door daFour; 15 januari 2005 om 10:41

  17. #17
    Member
    Lid sinds
    5/11/03
    Locatie
    stad
    Berichten
    1.166
    iTrader
    0
    pinnekes achteraan samennijpen en vooraan der doortrekken ofzow
    kheb er overlaatst oowk wa me gesukkeld, ma tgaat ze

  18. #18
    Member blind_ripper's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/07/04
    Locatie
    brugge
    Berichten
    6.094
    iTrader
    27 (100%)
    mijne 9800pro met R360 core . doet een goede 465Mhz core max zonder artifacts . en men mem tot op 395Mhz . en da is nog zonder mods . maar alleen een artic vga silencer na max oc waren de temps 29.5°c idle en 35°c load das pas koude lucht .
    Laatst gewijzigd door blind_ripper; 15 januari 2005 om 13:42

  19. #19
    Member ***ARF***'s schermafbeelding
    Lid sinds
    4/06/03
    Locatie
    breendonk
    Berichten
    4.341
    iTrader
    2 (100%)
    Hekke1664 en blind_ripper
    toevallig al is aan voltmodden gedacht?
    mijn 9800pro deed 475 zonder mods met atitool
    en met voltmod 525 articfact free door 2001, 2003, 2005 en alle andere games
    2001 deed hij zelfs 550 zonder artifacts

    dus het kan zijn da ge ook me ne goeie oc'er zit

  20. #20
    Member Hekke1664's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/08/04
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    627
    iTrader
    68 (100%)
    daar heb ik idd al aan gedacht
    maar ik ga na de examens eerst mijn case afmaken en dan verder overclocken

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •