Weergegeven resultaten: 1 t/m 20 van 20
  1. #1
    Member
    Lid sinds
    24/06/03
    Locatie
    alken
    Berichten
    319
    iTrader
    5 (100%)

    OC probs Geforce 6600 GT

    Yo iedereen



    Standaart:

    Graka : Leadtek Winfast A6600 GT TDH (agp) 128 mb ddr
    Driver : Standaard
    Std : 500/900 MHZ
    Temp : 32 stressed 35
    Benchmarks: 7200 3Dmarks (2003)

    Oc'ed ...

    Graka : Leadtek Winfast A 6600 GT TDH (agp) 128 mb ddr
    Driver : Vstudios/MVKTech Xtreme G Quality
    Oc'ed: 575/1140 mhz
    Temp: 34 Stressed 45-50
    Benchmarks: 8626 ....

    Als ik bove de 50 ga krijg ik artifracts kan iemand mij helpen ( groene en roze vlekken in de muur en zo ) plz?


    Ik gebruik cool bits ... als oc prog
    Laatst gewijzigd door eLiXyR; 8 januari 2005 om 13:27

  2. #2
    Member An!ma's schermafbeelding
    Lid sinds
    10/11/03
    Locatie
    Affligem
    Berichten
    824
    iTrader
    1 (100%)
    euhm
    kweeni of dagge et beseft , ma da is wel al ne serieuzen oc z man (mss is de oc zelfs te hoog -> artifacts, lagere score)

  3. #3
    Member
    Lid sinds
    24/06/03
    Locatie
    alken
    Berichten
    319
    iTrader
    5 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door An!ma
    euhm
    kweeni of dagge et beseft , ma da is wel al ne serieuzen oc z man (mss is de oc zelfs te hoog -> artifacts, lagere score)
    Die temp zou veel hoger moeten kunnen gaan ... oc'ed en nog 34/35 is niks

    Ik ga voor de 10 000/9500 benchmarks , en ik zal ze halen ook !
    Laatst gewijzigd door eLiXyR; 8 januari 2005 om 13:14

  4. #4
    jer
    jer is offline
    Member jer's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/06/03
    Locatie
    Mechelen
    Berichten
    861
    iTrader
    1 (100%)
    het enige dat ge nog kunt doen is het voltage omhoog doen

    bios downen -> aanpassen met nibitor -> op diskette zetten -> installeren en voila

  5. #5
    Member zeroi's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/09/02
    Locatie
    Abroad
    Berichten
    917
    iTrader
    23 (100%)
    Ik wil ook zo'n temp voor mijn 6600 gt
    idle is die 41, stressed durft die wel 80 worden.
    Niet geoc'ed, lijkt me niet aan te raden.

  6. #6
    Member dafila's schermafbeelding
    Lid sinds
    23/12/03
    Locatie
    diepenbeek
    Berichten
    179
    iTrader
    2 (75%)
    Ge zult wel op het max van de core zitte pijsk
    en voltage verhoge zal ni helpe, als em nu te weinig volt had dan zou em lockups geve

  7. #7
    Member
    Lid sinds
    24/06/03
    Locatie
    alken
    Berichten
    319
    iTrader
    5 (100%)
    Dus geraak ik ni hoger ??

  8. #8
    Member AsEeL's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    Haaltert
    Berichten
    1.678
    iTrader
    2 (100%)
    WTF 8600 punten voor n 6600GT
    Amaai da word 15k op den 2003 met mijn 6600GT in SLI

  9. #9
    Member dafila's schermafbeelding
    Lid sinds
    23/12/03
    Locatie
    diepenbeek
    Berichten
    179
    iTrader
    2 (75%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door eLiXyR
    Dus geraak ik ni hoger ??
    ik vrees van niet nee

  10. #10
    Member Big Taj's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/02/03
    Locatie
    Gemeente
    Berichten
    1.411
    iTrader
    14 (100%)
    welke prog gebruikte voor temp van VGA te zien??

  11. #11
    Member Slayerbe's schermafbeelding
    Lid sinds
    22/01/03
    Locatie
    Opwijk
    Berichten
    2.049
    iTrader
    11 (100%)
    ja ik zou da ook wel wille wete voor mijn 6800le
    of is da zo'n hardware temp sensor van aerogate enzo

  12. #12
    Member dafila's schermafbeelding
    Lid sinds
    23/12/03
    Locatie
    diepenbeek
    Berichten
    179
    iTrader
    2 (75%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Slayerbe
    ja ik zou da ook wel wille wete voor mijn 6800le
    of is da zo'n hardware temp sensor van aerogate enzo
    in je nvidia drivers kan je dat zien... (temperature settings int engels)

  13. #13
    Member Big Taj's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/02/03
    Locatie
    Gemeente
    Berichten
    1.411
    iTrader
    14 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door dafila
    in je nvidia drivers kan je dat zien... (temperature settings int engels)
    en voor ati kaarten? heb een r9700Pro

  14. #14
    Member xyus89's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/03/04
    Locatie
    Home
    Berichten
    2.879
    iTrader
    6 (100%)
    hoi!

    dus is +- 8000 in 3dmark03 goed voor een 6600GT ?


    mvg, xyus

  15. #15
    Approved 9-lifer vatosky's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/11/04
    Locatie
    Beerse
    Berichten
    927
    iTrader
    13 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door AsEeL
    WTF 8600 punten voor n 6600GT
    Amaai da word 15k op den 2003 met mijn 6600GT in SLI
    9550 hier
    http://service.futuremark.com/compare?2k3=3543892
    Core Clock 501 MHz
    Memory Clock 1154 MHz

    Heb mijn al op 600/1280 late draaie zonder artifacts, stressed 55C
    nu is het hier warm binne.. idle 47C normaal 42C
    Laatst gewijzigd door vatosky; 9 januari 2005 om 19:10

  16. #16
    Member ***ARF***'s schermafbeelding
    Lid sinds
    4/06/03
    Locatie
    breendonk
    Berichten
    4.341
    iTrader
    2 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door AsEeL
    WTF 8600 punten voor n 6600GT
    Amaai da word 15k op den 2003 met mijn 6600GT in SLI
    beetje nutteloos imho
    steek dan liever 1 6800GT die je oc'ed
    kost evenveel en dan zit je ook ongeveer aan die score
    en binne een jaar steekt ge ne 2de 6800GT

  17. #17
    Member nazaar's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/05/03
    Locatie
    Gent
    Berichten
    2.324
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door eLiXyR
    Yo iedereen



    Standaart:

    Graka : Leadtek Winfast A6600 GT TDH (agp) 128 mb ddr
    Driver : Standaard
    Std : 500/900 MHZ
    .......
    geef miss ook ne keer uw andere specs (cpu, ram, ...)

  18. #18
    Kraanvogel Cranox's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    Terra
    Berichten
    6.403
    iTrader
    80 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Big Taj
    en voor ati kaarten? heb een r9700Pro
    Geen tempsensor op deze kaart ... , je kan het altijd een nachecken met atitool ( der kunnen fabrikanten zijn die der een tempsensor bijgezet hebben maar ik vrees evoor )

  19. #19
    Member
    Lid sinds
    5/11/03
    Berichten
    292
    iTrader
    0
    is er ook zo'n prog voor de temp bij nvidia kaarten?

  20. #20
    Member kutteke's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/07/03
    Berichten
    4.217
    iTrader
    14 (100%)
    alleen sinds de fx 5900 wasser temp uitlezing als ik me niet vergis (mss 5700 ook )

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •