Weergegeven resultaten: 1 t/m 14 van 14
  1. #1
    Member brechtvm's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/11/03
    Locatie
    Koksijde/Zottegem
    Berichten
    6.524
    iTrader
    42 (98%)

    Talking CORSAIR DDR 512MB 500Mhz PC4000 HSP

    is dit goed geheugen ?
    (mn mobo staat in mn sign...)
    doel geheugen=
    mn pc oc'en...
    (liefst tot 3ghz...
    draait nu aan 2.4(niet oc'ed))
    greetz
    http://www.tones.be/shop_product.php...RSAIR 512 5000

    ps : waar kan ik het goedkoopst oc-ram kopen ?
    (mag buitenland ook zijn,maar transport kosten moeten inbegrépen zijn !)

    ik wil (met de goedkoopste ram->corsair,kingston,...) zo hoog mogelijk geraken

    greetz
    Laatst gewijzigd door brechtvm; 28 september 2004 om 22:00
    .: Toshiba A100-768 (T7400 - 1gb Ram - 100gb Hdd - x1400) / Dell Latitude E6500 (T9400 - 4Gb Ram) :.

  2. #2
    Member An!ma's schermafbeelding
    Lid sinds
    10/11/03
    Locatie
    Affligem
    Berichten
    824
    iTrader
    1 (100%)
    kdenk dat da geen slechte ram is (alhoewel er is met betere timings --> TWINX1024-3200XLPRO XMS3200 1024MB 2-2-2-5 2x184 DIMM Black XMS ProSeries )

    ma hoe dan ook
    how the fuck gaat gij uw cpu tot 3Ghz krijgen O_O
    dan gade al redelijk zware koeling der mogen inproppen zé

  3. #3
    Approved 9-lifer botchla's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/01/03
    Locatie
    Winksele (Herent)
    Berichten
    8.995
    iTrader
    32 (100%)
    + zien da ge uw memcontroller ni fried of ge moogt uw amdke weggooien :P
    Education costs money, but then so does ignorance.

  4. #4
    Kraanvogel Cranox's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    Terra
    Berichten
    6.403
    iTrader
    80 (100%)
    Lolz 3ghz met uw systeem zal nie lukken hoor ...
    Als je dit wilt moet je :

    1 Vmods doen
    2 WC met chiller/Prom/vapo/Dry ice/ln gebruiken
    3 Goede cpu en ram hebben
    5 Kennis van zaken hebben
    6 Lef hebben oftewel een beetje gek zijn ( vergeet niet dat dit dikwils gepaard gaat met kapotte onderdelen )
    Laatst gewijzigd door Cranox; 29 september 2004 om 00:11
    --|Intel Core 2 Extreme QX9650|Asus 7870 DC2|P5E X38 Rampage bios|Gskill 4x2GB DDR2 |Antec Quattro 850|Samsung Evo 120 + 2 x 750 WD|XFI Xtrememusic|Samsung 226BW + Ergotron

  5. #5
    Member kristos's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/02/03
    Locatie
    Kessel-Lo
    Berichten
    3.918
    iTrader
    0
    hoeveel doen die s939 (3500+) chips gemiddeld op ne std mach II ?
    "Welcome to the internet; where men are men, women are men, and little girls are FBI agents."

    'And Jesus said unto Peter: "Come forth and ye shall receive the Kingdom of Heaven." But Peter came fifth and won a toaster.'

  6. #6
    Member Fear's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/07/03
    Locatie
    Dentergem
    Berichten
    1.394
    iTrader
    21 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kristos
    hoeveel doen die s939 (3500+) chips gemiddeld op ne std mach II ?
    Veel hoger dan 2600-2700 gade ze niemeer krijgen denk ik. Kdenk dat dat een beetje het maximum is met degelijke koeling.

    Zelf met een prom gaat ge verschillende mods moeten toepassen om die 2.7ghz stabiel over te steken.

    sorry brechtvm, maar voor u is die 3 ghz ook onhaalbaar. mss met een beetje chance dat ge 2.6 haalt.
    Nexoc Osiris E703 III: Core 2 Duo T7400 2x 2.16GHz 4MB; 17" WUXGA+ 1920x1200; GeForce Go 7950GTX; 120gb; 2 GB DDR2

  7. #7
    Member brechtvm's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/11/03
    Locatie
    Koksijde/Zottegem
    Berichten
    6.524
    iTrader
    42 (98%)
    mmmh...
    met mn no name ram geraak ik al tot 2.5 op mn 2.4,dus ik dacht dat die 2.8 of zelfs 3 ghz wel dégelijk haalbaar zou zijn met mn pc (met zalman cooler op cpu)
    greetz
    .: Toshiba A100-768 (T7400 - 1gb Ram - 100gb Hdd - x1400) / Dell Latitude E6500 (T9400 - 4Gb Ram) :.

  8. #8
    Approved 9-lifer Gothrek's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/01/04
    Locatie
    My Head
    Berichten
    11.127
    iTrader
    29 (100%)
    met wc of phase change mss
    en dan is er nog je mobo, dat geraakt vanzeleven niet tot zo een hoge HTT
    ._.

  9. #9
    Member xyus89's schermafbeelding
    Lid sinds
    26/03/04
    Locatie
    Home
    Berichten
    2.880
    iTrader
    6 (100%)
    laat et jongske toch doen hè ... late we zien hoever hij raakt?

    tip**: zorg ervoor dat NB nie te warm wordt want als 'k na 2300 mhz ga is mijn NB veels te warm
    ___\MacBook Pro 15'' / Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz / 2GB
    ____\HTC Desire <= shit phone. Nexus 4 now
    _____\ Saab 9-5 Sold => Peugeot 406 driver

  10. #10
    Approved 9-lifer Gothrek's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/01/04
    Locatie
    My Head
    Berichten
    11.127
    iTrader
    29 (100%)
    ma jong toch, tot 3ghz, goe zot, mss moest hij nen mobile amd64 3400+ met 90 nm procede hebben ja, (maar die zijn nog niet uit)
    een overclock van 600mhz bij een amd64 gaat echt moeilijk worden vooral met die luchtkoeling die hij opnoemt
    ._.

  11. #11
    Member brechtvm's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/11/03
    Locatie
    Koksijde/Zottegem
    Berichten
    6.524
    iTrader
    42 (98%)
    wat is dan het maximum dat ik zou kunnen halen ?
    is het de moeite waard om daarom speciale ram te gaan kopen ? ;-)
    greetz
    .: Toshiba A100-768 (T7400 - 1gb Ram - 100gb Hdd - x1400) / Dell Latitude E6500 (T9400 - 4Gb Ram) :.

  12. #12
    Member Sander H's schermafbeelding
    Lid sinds
    28/04/03
    Locatie
    Lummen
    Berichten
    2.803
    iTrader
    10 (100%)
    mja koop gwn geen pc4000, neem pc 3500 ofzo met goede timings, daar heeft AMD meer aan
    *edit* ik zie da ge al ne GB hebt, probeer gwn met da ram verder te geraken, vb VDIMM op 2,9V zetten (in stapkes verhogen), dan gaat ge wss ook al verer geraken
    Laatst gewijzigd door Sander H; 29 september 2004 om 16:35

  13. #13
    Member
    Lid sinds
    21/05/04
    Locatie
    Gent
    Berichten
    305
    iTrader
    0
    slechte ram, XL series overklokt vele beter..
    mijn handtekening

  14. #14
    Approved 9-lifer Gothrek's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/01/04
    Locatie
    My Head
    Berichten
    11.127
    iTrader
    29 (100%)
    mja, als ge daarvoor nog is special ram van ²~ 400 euro wilt kopen, goe zot zenne
    met die zalman (persoonlijk zou ik voor die xp 120 gaan van thermaltake) mss tot 2.7 met een changken, mja je mobo kan niet echt hoge HTT's aan hoor, zeker niet als je een sata hebt, donno hoe het komt, maar is wel feit
    ._.

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •