Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3
  1. #1
    Member Belgian4Ever's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/02/10
    Locatie
    Beveren, Belgie
    Berichten
    132
    iTrader
    1 (100%)

    Is cheapestgamecards.com betrouwbaar?

    Als in de titel, ik zou graag ms points en live kopen, is deze site oplichterij of niet?

  2. #2
    Approved 9-lifer Loxiax's schermafbeelding
    Lid sinds
    25/02/09
    Locatie
    Gent
    Berichten
    242
    iTrader
    0
    Ja, heb daar zelf ook al MS points gekocht.

  3. #3
    Member Belgian4Ever's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/02/10
    Locatie
    Beveren, Belgie
    Berichten
    132
    iTrader
    1 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Loxiax Bekijk bericht
    Ja, heb daar zelf ook al MS points gekocht.
    thanks

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •