Conversatie tussen papfles en Fenumeher

85 Profielboodschappen

Pagina 1 van 9 12345 ... LaatsteLaatste
 1. Nu niet meer
 2. Efkes melden dat uwe mailbox vol zit
 3. Lol np ze, ik wou gewoon is zien omdat ik wel nieuwsgierig ben naar de kwaliteit van de andere mensen. Het mijn zal wel beneden bengelen maar dan kan ik zien hoeveel harder ik mijn best moet doen voor maart
 4. Ik heb pc-probs. Die is immers binnengebracht. Dus ik hoop het tegen het einde van de week te kunnen doen in elk geval.

  Sorry voor de delay
 5. Gewoon een snel vraagje:
  Wanneer gaan ze de "wallpapers van februari" posten op de frontpage? Ik ben weg van de 6de op skiverlof en ik wil de rest ook is zien

  thx
 6. Hmm, zal eens overleggen of we geen minimum kunnen invoeren qua aantal posts (al is het nog altijd niet verboden om te registreren voor specifieke zaken lijkt me. Zo hebben we ook vele mensen die specifiek geregistreerd zijn omdat ze beta keys willen winnen of omdat ze wallpapers willen doen - wat uiteindelijk ook een prijs oplevert in ruil voor een wallpaper / een mail / een pm he )

  Ik zal in elk geval eens polsen.
 7. Ik weet niet ofda gij u ermee bezig wilt houden maar kijkt is hier.

  De winnaar is duidelijk een account dat stinkt naar bedrog! :o
 8. Daar kan ik misschien via de buglijst nog wel een mouw aan passen hoor
 9. mja... spijtig
 10. Ik dacht dat dat was omdat de frontpage en het forum eigenlijk twee aparte zaken zijn. Als ik iemand wil straffen op de frontpage, moet ik ook naar't forum komen om hem te kunnen berispen.
Profielboodschappen 1 t/m 10 van 85
Pagina 1 van 9 12345 ... LaatsteLaatste