Conversatie tussen Manu en Estrebian

6 Profielboodschappen

 1. Super, merci! In het beste geval heb ik het inderdaad niet nodig, laat ons hopen.
  Ik heb de lijst net eens bekeken en ik beklaag de studenten die 'Theories in the accounting literature: An academic literature review' genomen hebben vorig semester iets gelijkaardig gehad als keuzevak en damn, saai!
 2. Oh cva. Wij hebben de sessies al gehad en moeten binnenkort kiezen dus ik dacht, eens kijken hoe het in gent zit.
  't Is dat ik me stierlijk begin te vervelen in Brussel, qua studentenleven dan maar overschakelen naar HoGent is niet evident en de master hier in brussel is me op het lijf geschreven...
  Die master aan de KUL had ik ook al gezien ja, maar daar ben ik eigenlijk niet veel mee. Als ik nu afstudeer in de richting Accountancy moet ik maar een tweetal toelatingsexamens meer afleggen, de rest is vrijstelling. Dus dan biedt zo'n extra jaar KUL weinig voordelen
 3. Nee, we hebben er nog geen extra informatie over gekregen. Volgens mij zal dit pas volgend jaar in het 1e semester gebeuren, omdat we daarna een keuze moeten maken tussen 2 afstudeerrichtingen (en na 3 BA dan de finale keuze).
  Onlangs ben ik wel iemand tegengekomen die de ManaMa 'Master in accountancy en revisoraat' doet aan de KUL. Ik had dan niet veel tijd om er dieper op in te gaan maar na wat opzoekwerk lijkt het me wel een interessante mogelijkheid naast de Master in Fiscaliteit aan UGent.
 4. Zijn er bij jullie al infosessies geweest over de afstudeerrichtingen? Wordt er op één of andere manier ook nadruk gelegd op het revisoraat?
 5. Onze docent heeft het examen Recht online gezet met de oplossingen. Als je geïnteresseerd bent om het eens in te zien, wil ik het gerust eens doorzenden. (Ik vraag dit omdat je al eens zei dat je het wel interessante leerstof vond )
Profielboodschappen 1 t/m 6 van 6