Conversatie tussen FurtiveDuck en Avondland

4 Profielboodschappen

  1. De tijd is inderdaad iets waar we slechts zelden vat op hebben. Maar ongetwijfeld zal ik daar nog iets over posten op m'n blog. Tijdsmystiek is een leuke bezigheid. Met m'n roman zit ik momenteel een beetje vast qua structuur. 't Is spontaan geschreven zonder een vooropgesteld idee en dat enthousiasme begint zich stilaan te wreken.
  2. Prachtig! Zeker niet stilzitten. Heb momenteel ook examens en ik kan u verzekeren dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is. Moest een dag bestaan uit 48 uur zou ik nog klagen dat we te weinig tijd op deze planeet gekregen hebben. Maar veel kunnen we er niet aan veranderen natuurlijk. Laat me zeker weten wanneer de roman afgewerkt is. Ik begrijp ook wel dat dat niet op een jaartje gedaan is, maar u maakt me natuurlijk nieuwsgierig. De mosterd bij iemand anders halen kan helemaal niet slecht zijn. U kunt er enkel ervaring uit opdoen.
  3. Bedankt voor het compliment! Ik ben bezig aan een roman, maar dat is een werk van lange adem. Wat je tips betreffen ben ik wel van plan wat regelmatiger iets te schrijven, maar ik heb momenteel examens dus ik ga regelmatig gewoon een stukje 'leentje buur' spelen bij schrijvers die me nauwer aan het hart liggen.
  4. Interessante onderwerpen op uw blog. U kunt goed pennen, dat moet men toegeven! Zijn er plannen om een boek te schrijven of is het puur als ontspanning? Bedankt voor de Mishima-tip trouwens. Was echt de moeite waard. Misschien is het een goed idee om een blogartikel te maken over films of docu's die jou voorkeur genieten?
Profielboodschappen 1 t/m 4 van 4