Conversatie tussen Dj Super en DeLod

4 Profielboodschappen

 1. Even serieus: jullie zitten zowiezo met een soort van minnetjes lek. Yanicro stond nu weeral op -23, en dat kan gewoon niet.

  Wat ik eigenlijk nog erger vind, is dat jullie al deze minnetjes accepteren zonder enige scrupules. Terwijl jullie weten dat deze eigenlijk gewoon niet terecht zijn. Om te beginnen bij mijn eerste post op de SotD daar, een comment relevant aan de screen. Dan Yanicro die eens wou "testen" of de mods erachter zaten (hij noemde hierop alle mods "homo")...dat is toch erg duidelijk gewoon een humoristische wending geven aan een duidelijk erg vreemde situatie...
 2. Geachte,

  U verwacht wellicht een troll post hier. Maar deze keer moet ik u teleurstellen. Graag had ik wat meer informatie gekregen over wat u als aanvaardbaar beschouwt op dit forum, en wat u beschouwt als "er over". Persoonlijk vind ik dat er nood is aan humor in de SotD sectie, en als ik kijk naar andere moderators lijken zij deze redenering te volgen. Zou het niet kunnen dat u soms de humoristische posts op het SotD forum te serieus neemt? Want grotendeels lijken de members op dat forum een "vrolijke bende" te zijn.

  Alvast bedankt voor enige clarificatie.

  Groeten,
  Charrr
 3. Gij bent echt wel een buitenbeentje als ik dat zo zie. Leuk voor je!
 4. Dacht dat we vrienden waren...
Profielboodschappen 1 t/m 4 van 4