Weergegeven resultaten: 1 t/m 15 van 15
  1. #1
    Member
    Lid sinds
    6/07/09
    Locatie
    brugge,sint-kruis,oostkamp
    Berichten
    1.100
    iTrader
    65 (96%)

    meer ram kopen voor laptop

    hallo, ik zou graag meer ram kopen voor mijn laptop
    nu zit er 4GB in (2x2GB) en zou graag 8GB ram hebben (2x4GB)

    nu ik heb ff zitten zoek op ebay en vont dit
    8GB 2 X 4GB PC3-10600 DDR3-1333 sodimm 204pin Laptop memory so-dimm ram CL9 1.5V | eBay
    nu is mijn vraag of dit in mijn laptop past op mijn ramin mijn laptop plakt er een sticker en daar op staat dit : 2GB 2Rx8 PC3-8500s-07-10-f2
    ik denk dat dit wel zou werken maar ben het niet zeker daarom even hier vragen
    Laatst gewijzigd door laloo; 25 mei 2012 om 20:50

  2. #2
    Crew Member Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    47.307
    iTrader
    1 (100%)
    welke windows versie heb je? (64bit of 32bit?)

    met 32bit heb je geen nut aan meer dan 4GB
    gebruik je effectief 4GB of meer?
    anders is er ook niet veel nut te verhogen ...
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen

  3. #3
    Member
    Lid sinds
    6/07/09
    Locatie
    brugge,sint-kruis,oostkamp
    Berichten
    1.100
    iTrader
    65 (96%)
    ik gebruik 64bit winxp ik run mijn minecraft server daar op en door meer ram = meer players darom wil ik meer ram

  4. #4
    Crew Member Gamer's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    Erpe-Mere
    Berichten
    10.559
    iTrader
    302 (100%)
    Het belangrijkste is dat je laptop 4Gb modules ondersteunt.

    Post even de specs van je laptop of een link naar.
    Alienware M18X R3 - 4900MQ - 880M GTX SLI - 512Gb SSD - 16 GB DDR3 - 1TB 5200 HDD
    Dell 2407 WFP - 3770k - MVE - GTX 780 Lightning- 8GB Corsair - Coolermaster M2 Silent Pro 1500Watt

  5. #5
    Member
    Lid sinds
    6/07/09
    Locatie
    brugge,sint-kruis,oostkamp
    Berichten
    1.100
    iTrader
    65 (96%)
    Toshiba Satellite L550-210 PSLWSE-019015BT | LASystems

    normaal wel :
    Geheugen
    Intern geheugen 4096 MB
    Intern geheugentype DDR3 RAM
    Geheugenlayout 2 x 2048 MB
    Maximum intern geheugen 8 GB
    Kloksnelheid geheugen 1066

    maar mijn vraag is passen die ram latjes van ebay in mijn laptop ?

  6. #6
    Crew Member Gamer's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    Erpe-Mere
    Berichten
    10.559
    iTrader
    302 (100%)
    Dat zou moeten werken.
    Alienware M18X R3 - 4900MQ - 880M GTX SLI - 512Gb SSD - 16 GB DDR3 - 1TB 5200 HDD
    Dell 2407 WFP - 3770k - MVE - GTX 780 Lightning- 8GB Corsair - Coolermaster M2 Silent Pro 1500Watt

  7. #7
    Member
    Lid sinds
    9/10/10
    Locatie
    Knokke / Gent
    Berichten
    5.047
    iTrader
    1 (100%)
    Maar je gaat dat toch niet importeren uit de VS zeker...
    Je moet gewoon SO-DIMM DDR3 geheugen hebben, elke pc winkel verkoopt dat.

  8. #8
    Approved 9-lifer
    Lid sinds
    10/10/09
    Locatie
    Begijnendijk
    Berichten
    5.571
    iTrader
    20 (95%)
    Hoeveel mensen zitten er op die MC server..? Voor 5 mensen kan je met 512MB/1GB al toe komen.

    Hoeveel upload heb je thuis? Want dat is toch wel even belangrijk als je RAM.
    "Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment."

    - Buddha

  9. #9
    Member
    Lid sinds
    6/07/09
    Locatie
    brugge,sint-kruis,oostkamp
    Berichten
    1.100
    iTrader
    65 (96%)
    heb fibernet. en op men server zitten tog dagelijks +- 150 man en zou meer willen
    en @ mdgf euh idk heb daar nog niet aan gedacht

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door mdgf Bekijk bericht
    Maar je gaat dat toch niet importeren uit de VS zeker...
    Je moet gewoon SO-DIMM DDR3 geheugen hebben, elke pc winkel verkoopt dat.
    zoo iets dus?
    Corsair SODIMM DDR3,1333-8GB KIT - Geheugen - Componenten - Computer

    Laatst gewijzigd door Davion; 26 mei 2012 om 22:21

  10. #10
    Member
    Lid sinds
    6/03/11
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    1.653
    iTrader
    82 (100%)
    Inderdaad.

  11. #11
    Member
    Lid sinds
    6/07/09
    Locatie
    brugge,sint-kruis,oostkamp
    Berichten
    1.100
    iTrader
    65 (96%)
    thx hier mag slotje op

  12. #12

  13. #13
    Approved 9-lifer
    Lid sinds
    10/10/09
    Locatie
    Begijnendijk
    Berichten
    5.571
    iTrader
    20 (95%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door h0us3cat Bekijk bericht
    150 man op een homehost? Dan nog op een laptop?
    Leek me inderdaad ook raar, Fibernet haalt in praktijk 200kB/s upload, dat is zowat de maximum om met tien man op een comfortabele manier te spelen.
    "Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment."

    - Buddha

  14. #14
    Member
    Lid sinds
    16/10/08
    Locatie
    Peer
    Berichten
    1.871
    iTrader
    16 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door R3L4X Bekijk bericht
    Leek me inderdaad ook raar, Fibernet haalt in praktijk 200kB/s upload, dat is zowat de maximum om met tien man op een comfortabele manier te spelen.
    Dan zwijgen we nog maar over de bandbreedte.
    9lives minecraft server:myminecraft.org

  15. #15
    Crew Member Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    47.307
    iTrader
    1 (100%)
    te zien of 150 tegelijk erop zit of verdeeld over de dag (telkens een paar)
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •