Weergegeven resultaten: 1 t/m 13 van 13
  1. #1
    Member Enigma²'s schermafbeelding
    Lid sinds
    28/12/04
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    500
    iTrader
    0

    problemen bj typen sms

    Als ik een sms wil verzenden met de gsm van mijn moder doet hij zeer raar : ik kan geen afzonderlijke letters achtereen typen, maar hij gaat 'woorden' weergeven bestaande uit die letters (daar lijkt het toch op). Iemand die weet waaraan dit kan liggen? Iemand heeft me al gezegd dat ik naar een nummer zou moeten bellen om een dienst ofzo te activeren (?), maar ik vind nergens informatie over dit probleem

    gsm = nokia 3410, base
    PC1 : PIV 3ghz Zalman CNPS7000Cu| 1024mb | Maxtor 80+120GB 8mb cache | Compro videomate Gold | MX510 | Soundblaster live! 5.1 | NEC 1350A | MSI cdrw 52X | Sapphire 9800 pro Zalman VF700-Al/Cu|
    PC2 : PIV 2.4ghz | 512mb | Maxtor 80GB 8mb cache | philips cdrw | ASUS dvd-rom 16x | Sapphire 9200 pro 256mb |
    PC3 : PIII 500mhz | 192mb | 40GB | Soundblaster live! | SMC wireless networkcard | TNT2 Ultra 32mb | Aopen cd-lezer |
    PC4 : PII 200 mhz | 64mb | 12GB | cd-lezer |

  2. #2
    Crew Member Davion's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/06/03
    Locatie
    Diest
    Berichten
    43.143
    iTrader
    7 (100%)
    Ge hebt een T9 woordenboek geactiveerd, zet dat eens uit.

  3. #3
    Approved 9-lifer whoopie's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/11/03
    Locatie
    Kampenhout
    Berichten
    4.718
    iTrader
    15 (100%)
    bij die oude nokia's was da een tijdje het hekje ingedrukt houden denk ik
    Psn: whoopiemans

  4. #4
    Member Enigma²'s schermafbeelding
    Lid sinds
    28/12/04
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    500
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Davion Bekijk bericht
    Ge hebt een T9 woordenboek geactiveerd, zet dat eens uit.
    ik heb overal gezocht, maar vind nergens zo'n instellingen. Bij telefoonboek naam intypen gaat bv wel

    *edit* ik heb het eindelijk gevonden. bedankt
    Laatst gewijzigd door Enigma²; 29 maart 2007 om 21:07
    PC1 : PIV 3ghz Zalman CNPS7000Cu| 1024mb | Maxtor 80+120GB 8mb cache | Compro videomate Gold | MX510 | Soundblaster live! 5.1 | NEC 1350A | MSI cdrw 52X | Sapphire 9800 pro Zalman VF700-Al/Cu|
    PC2 : PIV 2.4ghz | 512mb | Maxtor 80GB 8mb cache | philips cdrw | ASUS dvd-rom 16x | Sapphire 9200 pro 256mb |
    PC3 : PIII 500mhz | 192mb | 40GB | Soundblaster live! | SMC wireless networkcard | TNT2 Ultra 32mb | Aopen cd-lezer |
    PC4 : PII 200 mhz | 64mb | 12GB | cd-lezer |

  5. #5
    Member Dreetn's schermafbeelding
    Lid sinds
    3/11/04
    Locatie
    Oostduinkerke
    Berichten
    5.169
    iTrader
    3 (100%)
    Je gaat naar het scherm waar je normaal een sms typt; dan duw je op 'opties'; dan op 'woordenboek' (bij mij helemaal onderaan); en dan op 'woordenbk uit'.
    Allé man, sterven met nen V12 in u bakkes geramd. Das toch nen droom da uitkomt! - BlueSkyraider
    Dat een boxster voor vrouwen en kappers is, tot daar aan toe. - |) ][ |V| ][
    Beter aan de verkeerde kant in de juste auto, dan aan de juste kant in de verkeerde auto. - Brechen

  6. #6
    Approved 9-lifer Frado2005's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/11/03
    Locatie
    De Panne
    Berichten
    21.637
    iTrader
    273 (100%)
    gebruikt er dat iemand ? Velen vinden dat handig, ik zet dat van de eerste keer af
    Trakt.tv |USA 08-09-10-11: New York | USA 2011:San Francisco + Los Angeles (24 June - 6 July) | USA 2012:Florida + East Coast (1-24 July)
    USA 2013:
    Hawaii (3-17 March) | 2014:Australia (9-28 March) | 2015: Denver-Las Vegas (22 August -13 September)
    Goedkoper op reis

  7. #7
    Member dendaak's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/07/04
    Berichten
    6.397
    iTrader
    2 (100%)
    Ik gebruik dat nu is se

  8. #8
    Crew Member Davion's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/06/03
    Locatie
    Diest
    Berichten
    43.143
    iTrader
    7 (100%)
    Ik gebruik dat niet, ik zet dat ook af
    Iemand toevallig oplossing hiervoor: Ons ma heeft een Samsung X480, en ALTIJD staat die terug op T9, da moette da terug afzetten, how to fix?

  9. #9
    Approved 9-lifer RealRoot's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/08/04
    Locatie
    Krombeke
    Berichten
    8.388
    iTrader
    12 (100%)
    nie toevallig keer gekeken in opties? "berichteninstellingen" ofzo
    If it ain't broke, don't fix it
    "I think the surest sign that there is intelligent life out there in the universe is that none of it has tried to contact us." - Calvin

  10. #10
    Crew Member Davion's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/06/03
    Locatie
    Diest
    Berichten
    43.143
    iTrader
    7 (100%)
    Al gedaan, tevergeefs.

  11. #11
    Member Dreetn's schermafbeelding
    Lid sinds
    3/11/04
    Locatie
    Oostduinkerke
    Berichten
    5.169
    iTrader
    3 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door frado2005 Bekijk bericht
    gebruikt er dat iemand ? Velen vinden dat handig, ik zet dat van de eerste keer af
    Ik gebruik het ook, in het begin is het wel ff wennen maar als je het gewoon bent en je hebt je woordenboek vol staan met dialect woorden dan gaat het zeer snel hoor.

    @Davion, staat dat ook niet in de manual?
    edit:
    Code:
    De tekstinvoerstand wijzigen
    Het symbool voor de tekstinvoerstand wordt
    weergegeven wanneer de cursor in een tekstveld
    staat.
    Druk op de rechterfunctietoets om over te schakelen
    naar de invoerstand.
    Of pagina 19 hier.
    Laatst gewijzigd door Dreetn; 30 maart 2007 om 11:06
    Allé man, sterven met nen V12 in u bakkes geramd. Das toch nen droom da uitkomt! - BlueSkyraider
    Dat een boxster voor vrouwen en kappers is, tot daar aan toe. - |) ][ |V| ][
    Beter aan de verkeerde kant in de juste auto, dan aan de juste kant in de verkeerde auto. - Brechen

  12. #12
    Crew Member Davion's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/06/03
    Locatie
    Diest
    Berichten
    43.143
    iTrader
    7 (100%)
    Ja idd, ik weet dat hoor, het probleem is dat TELKENS je een SMSjewilt typen je terug opdie knop moet duwen zodat die woordenbrol afstaat.

  13. #13
    Member Gentei's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/11/05
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.606
    iTrader
    16 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Davion Bekijk bericht
    Ja idd, ik weet dat hoor, het probleem is dat TELKENS je een SMSjewilt typen je terug opdie knop moet duwen zodat die woordenbrol afstaat.
    mja das bij mijn LG ook zo....das wrs zo standaar ingesteld....is wel dom maar ja..

    Waiting for: /
    Playing: Halo the Master Chief collection (Xone) // The Crew (PS4) // DA: Inquisition (PC)
    PSN ID: Gentei0075 http://psnprofiles.com/GENTEI0075
    Gamertag: RazorBlade0075

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •