Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 20 van 38
  1. #1
    FEW
    FEW is offline
    Member FEW's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/09/05
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    8.944
    iTrader
    67 (97%)

    6800GT aan het begeven?

    vandaag kreeg ik opeens artifacts in COD2.
    http://users.telenet.be/frederikvdp/COD2/
    meestal waren de artifacts veel erger, maar als ik op screenshot (fraps) drukte gingen ze meestal weg en kwamer daarna meteen terug, echt vreemd.

    dit was de eerste keer dat dit gebeurde, maar die gebeurde af en toe maar. als ik bijvoorbeeld stierf en het level laadde opnieuw, dan was het weer gedaan. ik had +- 50-150fps en mijn kaart werd maar 65° stressed (staat al 2jaar arctic silencer op).

    nu krijg ik in windows "artifactsflitsen". het zijn flitsen van maar een honderste van een seconde ofzo. maar ik zie het toch. ik heb spijtig genoeg belange niet de tijd om hier een screenshot van te nemen. en dan blijven er soms artifacts "hangen".
    zoals hier in de telenetbanner: http://users.telenet.be/frederikvdp/...t%20banner.JPG

    mijn beeld valt ook soms een halve second uit at random. vrij ambetant.

    rest van mijn systeem
    MSI K8N Neo platinum
    a64 3000+
    2x GEIL 512mb (value)
    akasa paxpower 460W
    point of view 6800GT.
    dit alles in 2.5jaar oud, behalve de ram, die is maar 1 jaar oud ofzo.

    alles draait stock.
    ik denk dat ik nu alles beschreven heb. dit alles is vandaag pas begonnen.
    Laatst gewijzigd door FEW; 21 januari 2007 om 16:07

  2. #2
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.501
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door FEW Bekijk bericht
    vandaag kreeg ik opeens artifacts in COD2.
    http://users.telenet.be/frederikvdp/COD2/
    meestal waren de artifacts veel erger, maar als ik op screenshot (fraps) drukte gingen ze meestal weg en kwamer daarna meteen terug, echt vreemd.

    dit was de eerste keer dat dit gebeurde, maar die gebeurde af en toe maar. als ik bijvoorbeeld stierf en het level laadde opnieuw, dan was het weer gedaan. ik had +- 50-150fps en mijn kaart werd maar 65° stressed (staat al 2jaar arctic silencer op).

    nu krijg ik in windows "artifactsflitsen". het zijn flitsen van maar een honderste van een seconde ofzo. maar ik zie het toch. ik heb spijtig genoeg belange niet de tijd om hier een screenshot van te nemen. en dan blijven er soms artifacts "hangen".
    zoals hier in de telenetbanner: http://users.telenet.be/frederikvdp/...t%20banner.JPG

    mijn beeld valt ook soms een halve second uit at random. vrij ambetant.

    rest van mijn systeem
    MSI K8N Neo platinum
    a64 3000+
    2x GEIL 1024mb (value)
    akasa paxpower 460W
    point of view 6800GT.
    dit alles in 2.5jaar oud, behalve de ram, die is maar 1 jaar oud ofzo.

    alles draait stock.
    ik denk dat ik nu alles beschreven heb. dit alles is vandaag pas begonnen.
    kijk is of uwen koeler nog goed draait en indien nodig eens zuiver maken

  3. #3
    FEW
    FEW is offline
    Member FEW's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/09/05
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    8.944
    iTrader
    67 (97%)
    zou daar toch niet aan kunnen liggen vermits die kaart nog relatief fris blijft?

  4. #4
    Approved 9-lifer demon326's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/03
    Locatie
    Hasselt
    Berichten
    13.501
    iTrader
    20 (100%)
    Weblogs
    3
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door FEW Bekijk bericht
    zou daar toch niet aan kunnen liggen vermits die kaart nog relatief fris blijft?
    ik weet het.. maar ge zou alles moeten uitsluiten want uw ram vand e videokaart heeft geen temp sensor dus als uwen koeler slecht contact maakt ofzo krijgt ge arti's

  5. #5
    Member killzilla's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/09/05
    Locatie
    Tilburg
    Berichten
    870
    iTrader
    0
    gewoon eerst schoonmaken en zien oft werkt(nie van die moeilijke vrage stelle )
    zo niet dan is em kapot

  6. #6
    FEW
    FEW is offline
    Member FEW's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/09/05
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    8.944
    iTrader
    67 (97%)
    jep, zal het sewwes testen, eerst nog is stressen met 3d mark 06. (nu is het btw niet meer, mss omdat mijn graka dus wat afgekoeld is ofzo)

    edit:
    2104 3dmarks heb ik. lijkt me nogal laag. maar de resolutie stond wel op 1280*1024, staat dit normaal niet lager?
    in sommige demo's kreeg ik lichte artifacts (die met de schietende mannen en in nature).
    Laatst gewijzigd door FEW; 21 januari 2007 om 16:42

  7. #7
    Approved 9-lifer RealRoot's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/08/04
    Locatie
    Krombeke
    Berichten
    8.382
    iTrader
    12 (100%)
    zet u clocks van u graka 10MHz lager (zowel core als mem) en heb je ze da niet meer, dan is het teken dat u graka een fout bevat

  8. #8
    FEW
    FEW is offline
    Member FEW's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/09/05
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    8.944
    iTrader
    67 (97%)
    vreemd, alles lijkt weer in orde te zijn, geen artifacts meer, zelfs niet door te stressen...

  9. #9
    Member
    Lid sinds
    27/08/06
    Berichten
    729
    iTrader
    5 (100%)
    Uw 3Dmar06 score is vrij normaal... Zoals realroot zegt, als je het nog eens voorhebt, uw clockfrequenties eens lager zetten...

  10. #10
    Member GoldenEye's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/04/06
    Locatie
    Moorsele
    Berichten
    1.070
    iTrader
    2 (100%)
    Ik heb maar een 6800 (unlock dan wel/OC) en ik heb 3DMark06: 2687

    Of is uw 6800 GT niet OC

  11. #11
    FEW
    FEW is offline
    Member FEW's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/09/05
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    8.944
    iTrader
    67 (97%)
    nee, die is stock. en mss hebt ge een sterkere processor en/of meer ram enz

    edit:
    20sec geleden viel mijn beeld weer voor een seconde weg, en er waren soms weer heel ff artifacts. er is wel degelijk iets mis.
    http://users.telenet.be/frederikvdp/artifacts01.PNG
    http://users.telenet.be/frederikvdp/artifacts02.PNG

    ja watte, steekt wel wat tegen, die GT was nog veel te goed om al kapot te zijn.
    Laatst gewijzigd door FEW; 21 januari 2007 om 21:19

  12. #12
    Member killzilla's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/09/05
    Locatie
    Tilburg
    Berichten
    870
    iTrader
    0
    die kan de prullebak in

  13. #13
    FEW
    FEW is offline
    Member FEW's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/09/05
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    8.944
    iTrader
    67 (97%)
    verdomme, een topic starten in aankoopadvies dan maar...

  14. #14
    Member GoldenEye's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/04/06
    Locatie
    Moorsele
    Berichten
    1.070
    iTrader
    2 (100%)
    http://users.telenet.be/frederikvdp/artifacts01.PNG
    http://users.telenet.be/frederikvdp/artifacts02.PNG

    dit heb je als je mem te hoog geclockt is (denk ik)

    underclock het ander een beetje, je hebt toch genoeg bandbreedte ( ronde de 35GB/s zeker )

  15. #15
    FEW
    FEW is offline
    Member FEW's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/09/05
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    8.944
    iTrader
    67 (97%)
    maar mijn mem is gewoon op 350/1000 geclockt hé, stock dus.

  16. #16
    Member GoldenEye's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/04/06
    Locatie
    Moorsele
    Berichten
    1.070
    iTrader
    2 (100%)
    ewel ja underclock eens uw mem ( die 1000 daar )

    Die 350 is uw core clock van uw graka

  17. #17
    FEW
    FEW is offline
    Member FEW's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/09/05
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    8.944
    iTrader
    67 (97%)
    http://users.telenet.be/frederikvdp/clock.JPG
    huh, ik ben er niet aangeweest en deze waarden stonden er

  18. #18
    Member GoldenEye's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/04/06
    Locatie
    Moorsele
    Berichten
    1.070
    iTrader
    2 (100%)
    mss als je ze zakt dat uw graka nog een paar maanden langer mee gaat

    die 2,14GHz is eingenlijk 1,07GHz (een foute bij die 93.71 forceware)

  19. #19
    Member
    Lid sinds
    27/08/06
    Berichten
    729
    iTrader
    5 (100%)
    lol, echt eens clean drivers installeren

  20. #20
    Member GoldenEye's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/04/06
    Locatie
    Moorsele
    Berichten
    1.070
    iTrader
    2 (100%)
    Het is gewoon een foute uitlezen, anders werkt alles perfect

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •