Weergegeven resultaten: 1 t/m 8 van 8
  1. #1
    SMa
    SMa is offline
    Member SMa's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/11/03
    Locatie
    ?
    Berichten
    5.782
    iTrader
    12 (100%)

    Asus P5WD2 Premium - installatieprobleem

    Ik heb zonet men nieuw moederbord ontvangen, een P5WD2 Premium.
    Ik monteer alles zoals het hoort en sluit enkel het noodzakelijke aan.
    [cpu-ram-graka-harde schijf-floppy-dvd-fans-psu-powerswitch]
    Maar nu is het probleem dat ik geen beeld krijg bij het booten.
    Ik krijg ook geen beepjes te horen.
    Ondertussen heb ik nog enkele malen cmos gecleard en heb ik al geprobeerd met een X850XT PE & met een X300SE, geen van beide geeft beeld.
    Alles die moet draaien hoor ik ook draaien [hdd, dvd, fans]
    Ook weet ik dat al men hardware werkt, want het werkte nog met men vorig mobo.

    Iemand die raad weet? ...

  2. #2
    Member nTFs's schermafbeelding
    Lid sinds
    17/07/02
    Locatie
    Lommel
    Berichten
    14.080
    iTrader
    112 (100%)
    Monitor kapot misschien..

  3. #3
    SMa
    SMa is offline
    Member SMa's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/11/03
    Locatie
    ?
    Berichten
    5.782
    iTrader
    12 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door nTFs
    Monitor kapot misschien..
    beide schermen werken niet
    en momenteel is men laptop aangesloten op 1 vd 2 schermen (die dus ook niet werkt met men desktop)


    is er nog een andere mogelijkheid dan dat het mobo gewoon stuk is?
    Laatst gewijzigd door SMa; 29 maart 2006 om 16:18

  4. #4
    Member
    Lid sinds
    11/01/04
    Locatie
    Hoegaarden
    Berichten
    464
    iTrader
    9 (100%)
    Heb je wel die ATX voeding met 2 kabels aangesloten? (20/24 pins Ún 4/8 pins) ?

  5. #5
    SMa
    SMa is offline
    Member SMa's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/11/03
    Locatie
    ?
    Berichten
    5.782
    iTrader
    12 (100%)
    24 pins & 8 pins zijn aangesloten
    alles is zoals het hoort

    :edit:
    ja laat maar... tis al opgelost
    met een single card mag de molex dus niet aangesloten zijn aan het mobo (dient voor stabielere +12v lijn bij een SLI opstelling)
    dat ik daar niet eerder aan gedacht heb
    ik dacht: hoe meer stabiliteit hoe liever

    @Shaider: zend toch nog maar die .pdf
    Laatst gewijzigd door SMa; 29 maart 2006 om 17:28

  6. #6
    Member JMke's schermafbeelding
    Lid sinds
    27/08/03
    Locatie
    Vul hier je adr
    Berichten
    988
    iTrader
    21 (100%)
    check meel

  7. #7
    Member
    Lid sinds
    11/01/04
    Locatie
    Hoegaarden
    Berichten
    464
    iTrader
    9 (100%)
    Phew!

    Ik dacht al "straks denkt ie dat ik rotte hardware verkoop"!
    Bordje heeft hier rete-stabiel gedraaid, ik heb zelfs nooit een bluescreen op m'n XP gehad met dat mobo...

    Die PDF komt eraan

  8. #8
    SMa
    SMa is offline
    Member SMa's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/11/03
    Locatie
    ?
    Berichten
    5.782
    iTrader
    12 (100%)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Shaidar
    Phew!

    Ik dacht al "straks denkt ie dat ik rotte hardware verkoop"!
    Bordje heeft hier rete-stabiel gedraaid, ik heb zelfs nooit een bluescreen op m'n XP gehad met dat mobo...

    Die PDF komt eraan
    en dan nog dan stuur ik het voor 4 euro naar je pc-boer, om een 10-tal dagen later een nieuw te krijgen
    en het is niet dat ik zo'n wantrouwen heb in de mensheid

    nu enkel nog de drivers installeren

    :edit:
    natuurlijk weer problemen...
    ik haal de sata drivers van de bijgeleverde cd, plaats ze op een diskette
    wil ze installeren => "Het bestand \amd64\si3132.sys is beschadigd."
    al verscheidene diskettes gerprobeerd
    :edit: kben de drivers van Asus' site aan het downen :edit:

    :edit▓: het is gelukt met de 32bit drivers van op de site van Asus, de 64bit's gaven ook zo'n "... beschadigd" nochtans is een P4 640 wel 64bit...
    Laatst gewijzigd door SMa; 29 maart 2006 om 19:04

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •