Weergegeven resultaten: 1 t/m 6 van 6
  1. #1
    Member Enigma²'s schermafbeelding
    Lid sinds
    28/12/04
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    500
    iTrader
    0

    draadloze verbinding valt uit, wrs softwareprobleem?

    als ik mijn computer opstart heb ik een verbinding met een sterkte van 75%, maar deze valt soms uit en dan scan ik op signalen en krijg ik een sterkte van 30% en kan ik niet meer verbinden. Maar als ik de pc dan opnieuw opstart werkt het terug perfect! mij lijkt het dus dat het een softwareprobleem is, en wat doe i k daaraan?
    PC1 : PIV 3ghz Zalman CNPS7000Cu| 1024mb | Maxtor 80+120GB 8mb cache | Compro videomate Gold | MX510 | Soundblaster live! 5.1 | NEC 1350A | MSI cdrw 52X | Sapphire 9800 pro Zalman VF700-Al/Cu|
    PC2 : PIV 2.4ghz | 512mb | Maxtor 80GB 8mb cache | philips cdrw | ASUS dvd-rom 16x | Sapphire 9200 pro 256mb |
    PC3 : PIII 500mhz | 192mb | 40GB | Soundblaster live! | SMC wireless networkcard | TNT2 Ultra 32mb | Aopen cd-lezer |
    PC4 : PII 200 mhz | 64mb | 12GB | cd-lezer |

  2. #2
    Member neomitochondria's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/01/04
    Locatie
    Oostende
    Berichten
    1.996
    iTrader
    36 (100%)
    ik heb een soortgelijk probleem, maar heb er leren mee leven...

    eerst kreeg ik geen connectie met de software van linksys en heb dan als laatste hulpmiddel, de verbinding via windows geprobeerd en dan werkte het.

    nu valt mijn internet ook redelijk veel uit en binnen de 2-3 minuten connect ie dan weer en het internet gaat ook VEEELLL trager hier, zeker 10 keer trager dan pc beneden, maar soms heeft hij wel eens pieken, van zo'n 5 min. mss, dat hij eens snel werkt.

    mijn bereik is over het algemeen zeer goed, dus ik weet het niet, wss is dit gewoon zo me die routers...
    Q6600, ASUS P5Q pro, 2 GIG DDR2, X1950 XTX, WD 200 gig sata II ,LC power 550W

  3. #3
    Member Enigma²'s schermafbeelding
    Lid sinds
    28/12/04
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    500
    iTrader
    0
    soms heb ik met de software van SMC verbinding, en dan zie ik ook de signaalsterkte, maar soms haakt windows ook gwn af! dus ja, wat doet ge deraan ... kunde zonder tussenkomst van windows verbinding maken en surfen? ik denk het niet he
    PC1 : PIV 3ghz Zalman CNPS7000Cu| 1024mb | Maxtor 80+120GB 8mb cache | Compro videomate Gold | MX510 | Soundblaster live! 5.1 | NEC 1350A | MSI cdrw 52X | Sapphire 9800 pro Zalman VF700-Al/Cu|
    PC2 : PIV 2.4ghz | 512mb | Maxtor 80GB 8mb cache | philips cdrw | ASUS dvd-rom 16x | Sapphire 9200 pro 256mb |
    PC3 : PIII 500mhz | 192mb | 40GB | Soundblaster live! | SMC wireless networkcard | TNT2 Ultra 32mb | Aopen cd-lezer |
    PC4 : PII 200 mhz | 64mb | 12GB | cd-lezer |

  4. #4
    Approved 9-lifer Frado2005's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/11/03
    Locatie
    De Panne
    Berichten
    21.607
    iTrader
    272 (100%)
    ge heb toevallig geen zo'n philips router, zo ja, moet ge nie verder zoeken: ligt aan dat= dikke brol. Ik heb jammergenoeg ook zo ene, maar hij is wel redelijk stabiel bij mij(als'k geen p2p progs enz lopen heb)
    Trakt.tv |USA 08-09-10-11: New York | USA 2011:San Francisco + Los Angeles (24 June - 6 July) | USA 2012:Florida + East Coast (1-24 July)
    USA 2013:
    Hawaii (3-17 March) | 2014:Australia (9-28 March) | 2015: Denver-Las Vegas (22 August -13 September)
    Goedkoper op reis

  5. #5
    Member Enigma²'s schermafbeelding
    Lid sinds
    28/12/04
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    500
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door frado2005
    ge heb toevallig geen zo'n philips router, zo ja, moet ge nie verder zoeken: ligt aan dat= dikke brol. Ik heb jammergenoeg ook zo ene, maar hij is wel redelijk stabiel bij mij(als'k geen p2p progs enz lopen heb)
    nope, ik heb een smc router+kaart (108mbps)
    PC1 : PIV 3ghz Zalman CNPS7000Cu| 1024mb | Maxtor 80+120GB 8mb cache | Compro videomate Gold | MX510 | Soundblaster live! 5.1 | NEC 1350A | MSI cdrw 52X | Sapphire 9800 pro Zalman VF700-Al/Cu|
    PC2 : PIV 2.4ghz | 512mb | Maxtor 80GB 8mb cache | philips cdrw | ASUS dvd-rom 16x | Sapphire 9200 pro 256mb |
    PC3 : PIII 500mhz | 192mb | 40GB | Soundblaster live! | SMC wireless networkcard | TNT2 Ultra 32mb | Aopen cd-lezer |
    PC4 : PII 200 mhz | 64mb | 12GB | cd-lezer |

  6. #6
    Member Lan's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/12/03
    Locatie
    Wemmel
    Berichten
    2.157
    iTrader
    0
    Te controleren:
    - check met programma "network stumbler" dat er geen andere netwerken in de buurt zijn. Indien ja, stel je router dan in op een kanaal dat niet door de andere gebruikt wordt
    - upgrade naar de laatste firmware voor je router
    - installeer de laatste nieuwe drivers voor je kaart (usb, pcmcia of pci)
    PC1: Antec P180 mini, i5-750, Scythe Mugen, 8Gb DDR3, ATI 5870, 80Gb Intel SSD, Dell 2711
    PC2: Antec 3480, E630, 4Gb DDR3, ATI 5770 1Gb, Kingston 40Gb SSD mét trim, 26" FullHD TFT
    NAS home server: Synology DS-109+
    ViewSonic 10S Android pad met Android ICS

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •