Weergegeven resultaten: 1 t/m 6 van 6

Discussie: P3 500 kapot?

  1. #1
    Member Goidse's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/09/03
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    660
    iTrader
    0

    P3 500 kapot?

    K ik heb dus een probleem . M'n p3 500 werkt niet meer.
    Alles steekt deftig in enzo, maar ge hoort het moederbord nie booten (dienen welgekenden puuuut) en m'n scherm springt ook niet aan (genen boot dus). Ik hem al alles geprobeerd wat er in me opkwam, maar nog steeds geen resultaat...
    De harde schijf kunde wel horen opstarten en daar blijft het ook bij...
    Kan het zijn dat em ni wilt opstarten omdat m'n RAM 133 Mhz is en m'n moederbord maar 100 Mhz. Vroeger werkte da wel allemaal perfect ook met da RAM, maar dan stond da gewoon op 100 te draaien...

    't is een moederbord van PCChips de 741...
    Iemand goei tips, want ik kan hem best wel gebruiken...

  2. #2
    Member dj insulin's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/06/04
    Berichten
    674
    iTrader
    1 (100%)
    doe een clear cmos (zie handleiding mobo)
    probeer eens met een minimaal systeem op te starten (mobo/cpu/ram/graka, geen hd/dvd/...)
    A64 x2 4400+ 2gb geil zx RAM, PATA 160gb os'ses, 320 gb raid0 SATA HARD DISK, 2x 6800GT
    3dmark 03 score: 24500
    Dj iNSULIN's architecture exposed

  3. #3
    Zwamtalent
    Lid sinds
    3/12/03
    Locatie
    Staden
    Berichten
    11.422
    iTrader
    0
    in ieder geval zal het al niet aan je geheugen liegen (althans niet aan aan de snelheid ervan), voor de rest dj insulin's tips opvolgen
    Volg ons rallyteam op facebook: http://www.facebook.com/dbracingstaden
    AX GTI | AX GTI Rally | AX TRE

  4. #4
    Member Goidse's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/09/03
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    660
    iTrader
    0
    clear enzo allemaal gedaan, zonder hd ook, zonder cd ook, zonder diskettestation ook...
    Heb alles er eens uitgehaald en uitgeblazen...

    kan m'n beeldkaart kapot zijn?

  5. #5
    Zwamtalent
    Lid sinds
    3/12/03
    Locatie
    Staden
    Berichten
    11.422
    iTrader
    0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Goidse
    clear enzo allemaal gedaan, zonder hd ook, zonder cd ook, zonder diskettestation ook...
    Heb alles er eens uitgehaald en uitgeblazen...

    kan m'n beeldkaart kapot zijn?
    haal ze er eens uit en luister wat em van beeps geeft.
    doe dat ook eens met je geheugen en processor (elk appart)
    geen beeps = mobo prolly fucked
    Volg ons rallyteam op facebook: http://www.facebook.com/dbracingstaden
    AX GTI | AX GTI Rally | AX TRE

  6. #6
    Member Goidse's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/09/03
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    660
    iTrader
    0
    Ah cv, ma'k verwacht wel dat em nogal broken is .

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Op dit moment bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •