RSS-feed bekijken

Zonder categorie

Artikelen zonder categorie

 1. Final Fantasy XIII: 6 uur bezig

  Afgelopen donderdag viel Final Fantasy XIII op de mat. Ik heb er niet heel erg hard naar uitgekeken maar ik wist wel dat ik de game vrij vroeg zou aanschaffen. Dat heb ik dan ook gedaan. Dinsdag 9 maart was de releasedatum, ik heb toen een rondje Tilburg gedaan maar 55 euro was de beste deal die ik kon vinden. Ben toen maar naar huis gegaan en heb em besteld voor 46 euro. En afgelopen donderdag was het dus zo ver, ik kon beginnen met Final Fantasy XIII.

  Ik moet bekennen dat ik wel ...
  Categories
  Zonder categorie
 2. Ik ben geen gamer meer

  Sinds mijn tiende levensjaar had ik als grootste hobby steeds gamen. Destijds noemde ik het nog computerspelletjes spelen, maar dat is één pot nat. Die hobby werd vooral uitgeleefd op de Super Nintendo en de Playstation. In mindere mate werden ook de GameCube, Xbox en PC aangedaan. Hoe dan ook, ik heb me altijd wel bezig gehouden. Maar nu vind ik mezelf geen gamer meer. Het is over…

  Ik heb momenteel een Xbox 360 als meest gebruikte gamemachine. In de afgelopen anderhalve maand
  ...

  26 november 2009 gewijzigd om 20:24 door Skuzzie

  Categories
  Zonder categorie
 3. Scrubs: Season 8


  Scrubs is sinds een tijdje mijn favoriete sitcom. Vanaf de eerste afleveringen worden de belevenissen van de dromer John Dorian (J.D. voor vrienden), de stoere Chris Turk en de neuroot Elliot Reid vastgelegd. Ze beginnen alle drie tegelijkertijd met hun opleidingstraject in het Sacred Heart-ziekenhuis waar ze zichzelf opwerken tot zelfverzekerde dokters.

  Natuurlijk zijn zij niet de enige werknemers die de
  ...
  Categories
  Zonder categorie
 4. Overrated games

  Je kunt tegenwoordig overal een blog bijhouden, maar wat een feest dat het tegenwoordig ook op 9lives kan! Om dat te vieren hebben Ge0force en ik de handen ineen geslagen om onze lijstjes van overrated games te presenteren. Waarom? Omdat het kan! Bovendien is teveel politieke correctheid ook niet alles. Als wij Halo matig vinden mag dat best gezegd worden! Hoe dan ook, enjoy!
  Skuzzie  Tony Hawk Underground
  Tony Hawk Pro Skater sloeg
  ...

  17 juli 2008 gewijzigd om 16:01 door Havoc

  Categories
  Zonder categorie